Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(Zuikis puikis ilgausis @ 2011 02 21, 12:06)
na aš mergaitės kartais labai sudėtingai....  mirksiukas.gif  bloga ir ryte, ir vakare....ir taip smarkokai sakyčiau... kartais visą dieną bloga...
vakarais jėgų - 0.
į WC kaip autobusaspagal frafika, kas 30 min. bet vistiek, tai toksniekis, palyginus su stebuklu, gyvenančiu manyje  wub.gif

į rūbus dar telpu, ale jau tikrai neilgam smile.gif pilvukas išsipūtęs toks ir skausmingas nuo pat IUI dienos...papeliai jautrūs ir skausmingi taip pat.

aš irgi 4tad. eisiu pas K. žiūrėsim ką pasakys smile.gif jetus kaip laukiu....

ir aš dėl kiki1 susigraudinau.....  ir dėl JO1 ...tikrai, mergytės, labai jus palaikau ir viskas, viskas linkiu kad būtų gerai....

Zuikuti aciu uz palaikyma wub.gif wub.gif
Nefaina kad blogai jautiesi, bet gal laikui begant pageres ir nebepykins drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kiki1
Tai laukisim spygas, gal tavo stebuklas visiems priesams ir tai tavo biuraktatijai paims ir atsiras! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Damos kas is Klaipedos (ar apilinkiu) niekas nenori i Hamleta su Mamontovu si 5-dieni? Nes turiu liktais 2 biletus laisvus.

Zuikis puikis ilgausis vargsas, vargsas ziukiukas... Nu gal pageres situacija... o niekas nepadieda? Suharikas ten... mandarinas?

P.S. O Bum siandien punkciaj turi, tai gi laikom uz ja visas spygas, ir sekancias 3 dienas irgi... Labai noriu, kad jai pasisektu! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 21 vasario 2011 - 13:21
a galima pastresuosiu garsiai doh.gif man sonus nugara spaudzia, o pas gydytoja tik ryt, o jei man ovuliacija siandien, tai visi mano IUI suniui ant uodegos... doh.gif, velnias velnias...
Atsakyti
agiute
O kelinta CD? Ga tiesiog derliukas geras? Jis ir spaudzia! Del viso pikto snd ND atlikit ir viskas bus regai, pamatysi! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 14:20)
Kiki1
Tai laukisim spygas, gal tavo stebuklas visiems priesams ir tai tavo biuraktatijai paims ir atsiras!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Damos kas is Klaipedos (ar apilinkiu) niekas nenori i Hamleta su Mamontovu si 5-dieni? Nes turiu liktais 2 biletus laisvus.

Zuikis puikis ilgausis vargsas, vargsas ziukiukas... Nu gal pageres situacija... o niekas nepadieda? Suharikas ten... mandarinas?

P.S. O Bum siandien punkciaj turi, tai gi laikom uz ja visas spygas, ir sekancias 3 dienas irgi... Labai noriu, kad jai pasisektu!  wub.gif

As irgi tikiuosi kad KIKI1 pavyks 4u.gif
Ech..kaip gaila kad as ne is Klaipedos..o taip noreciau i Hamleta thumbup.gif
Zuiki,uzjauciu tikrai del blogos savijautos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet ji neilgai turetu testis ir tada galesi jau dziaugtis nestukes pojuciais ir mums papasakosi mirksiukas.gif Nezinau,kiek teisybes bet mergaites sake kad imbieras padeda nuo pykinimo,ta pati radau parasyta ir Sveikos mitybos vadove.Pabandyki ko nors vis uzkasti,gal nori pomidoru sulciu ar vandens su citrina,o gal negazuoto mineralinio 4u.gif Tikimes visos kad tau pageres 4u.gif
As irgi prisidedu prie BUM palaikymo komandos thumbup.gif Dar anksciau buvau pastebejusi kai nesilankiau intensyviai siame skyrelyje jos nika,LLLLLLabai linkim geru rezultatu wub.gif
agiute atsipalaiduok o gal tik tau taip atrodo ir gal tik ruosiasi ovuliuoti foliai?kaip tik bus ant IUI ko tau linkiu mirksiukas.gif beje kiek supratau kad nieko blogo jei ir ivyko jau ovuliacija pries IUI kelios valandos(na cia sekmingose IUI istorijose skaiciau) taip kad tikek,relaksuok ir turi buti viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 15:50)
agiute
O kelinta CD? Ga tiesiog derliukas geras? Jis ir spaudzia! Del viso pikto snd ND atlikit ir viskas bus regai, pamatysi! wub.gif

Warwara, siandien 12 c.d., o kaip daryt ND, dabar visai susipainiojau, kiek turi buti susilaikymas pries IUI? mes vakar pasimylavom, tai sian pagal plana laisva doh.gif
Atsakyti
ghm, dar pribrendo klausimas, gal kas zino:
* ar nuo Ovitrelle gali subresti ir ovuliuoti papildomi folikulai?
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2011 02 21, 15:00)
ghm, dar pribrendo klausimas, gal kas zino:
* ar nuo Ovitrelle gali subresti ir ovuliuoti papildomi folikulai?

kiek zinau ne.Bresta, dar auga tavo esami folikulai-o ovuliuoti juk ir turi nuo Ovitrelio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 02 21, 14:56)
Warwara, siandien 12 c.d., o kaip daryt ND, dabar visai susipainiojau, kiek turi buti susilaikymas pries IUI? mes vakar pasimylavom, tai sian pagal plana laisva doh.gif

lygtais nuo 3 iki 5 dienu blush2.gif
Atsakyti
agiute, pala, tai ryt jau IUI? Sedek ramiai tada, viskas bus gerai!
liullie yu
ar nuo Ovitrelle gali subresti ir ovuliuoti papildomi folikulai?

Ne, hormonas kitas smile.gif
Jis tik sprogdinimui naudojimas smile.gif bet pas tave jau kaip ir neturi itakos organizme smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

aciu visoms uz palaikyma, prisiduodu 10 DPI eysy cup ir testas uz 3,99 rodo riebu I unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 16:02)
agiute, pala, tai ryt jau IUI? Sedek ramiai tada, viskas bus gerai!

ryt pas gydytoja apziurai, bet man atrodo, kad ji pasakys kviesk greiciau vyra arba sauktai po piet doh.gif doh.gif, tempa nukrito bijau, kad kai soks ryt i padanges, ai nu vienu zodziu...sedziu...ziuresim...

bet gal gydytoja geriau zino, kaip kas, gal tikrai cia tik auga...tfu negalvojau, kad taip cia sudetinga viskas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 21 vasario 2011 - 14:08
QUOTE(kiskius @ 2011 02 21, 13:36)
as kazkaip irgi sugebejau isskaityti kad ji jau po punkcijos, o, bet, taciau kad lyg ir suklydau  blush2.gif ji lyg ir siandien eina punkcijos  blush2.gif bet kuriuo atveju dideliausios sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip jai siandien punkcija ax.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 21, 15:02)

lygtais nuo 3 iki 5 dienu blush2.gif

pries paskutine IUI mes ND padarem is vakaro, nes jauciau O, tai nusprendem surizikuoti blush2.gif bet aciu D kita diena rezultatai buvo puikus o ir folis vienas jau plyses. tai kad sumelavom kad susilaikymas 2 dienos ir siandien turim puiku rezultata wub.gif
Atsakyti