Merginos dar klausimu pintine
* Gal kas zino ar spermos gyvenimo trukme pakinta po atplovimo?
Sveikutes ,
Buvau savaitgaliui pas tevelius i zemaitija islekus,,,tai snd kol perskaiciau viska,,,,normaliai cia jus pritauskejot
Aciu mergytes, kad musu pasiilgstat ir pasiteiraujat kaip mes laikomes Gyvuojam gerai, va mamytes savaitgali prilepino, cepelinu, vedaru privaisino Kad speju dar koki kg uzsimeciau
Tai abi ta pacia diena eisim su savo kruopom susitikt
Skaiciau, kad Bum jau po IVF,,,oi dideliausios jai sekmes
Ir pastebejau, kad vel visos labai laukia tu virusiuku Tai ka, gaudykit: APCYYYYYYYY
Buvau savaitgaliui pas tevelius i zemaitija islekus,,,tai snd kol perskaiciau viska,,,,normaliai cia jus pritauskejot
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 20, 11:25)
Labai pasiilgau musu kaip jus laikotes braskes,kaip jusu maziukai
QUOTE(sanzile @ 2011 02 21, 10:00)
Aciu mergytes, kad musu pasiilgstat ir pasiteiraujat kaip mes laikomes Gyvuojam gerai, va mamytes savaitgali prilepino, cepelinu, vedaru privaisino Kad speju dar koki kg uzsimeciau
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 21, 10:50)
4dieni laukia vizitas pas M...Laukiu labai labai
Ir pastebejau, kad vel visos labai laukia tu virusiuku Tai ka, gaudykit: APCYYYYYYYY
liullie yu
neteko skaityti apie tai. Tai darau isvada, kad ne
Gal kas zino ar spermos gyvenimo trukme pakinta po atplovimo?
neteko skaityti apie tai. Tai darau isvada, kad ne
sveikos mergaites, dabar atostogauju tai retai uzsuku i siuos namelius. Matau, kad yra geru naujienu
Extraordinary, sveikinu tave pirmas kartas ir sekmingas.
Galima daryti viena isvada, kad jei rezultatai prasti,tai pabaiga superine Atrodo jau ir ciklas nurasytas, o jis stai ir iskrecia poksta.
Visoms laukiancioms mergaitems linkiu pamatyti du riebius bruksnius
Extraordinary, sveikinu tave pirmas kartas ir sekmingas.
Galima daryti viena isvada, kad jei rezultatai prasti,tai pabaiga superine Atrodo jau ir ciklas nurasytas, o jis stai ir iskrecia poksta.
Visoms laukiancioms mergaitems linkiu pamatyti du riebius bruksnius
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 13:06)
palaikau. as irgi noreciau.
QUOTE(loorena @ 2011 02 21, 13:20)
Sveikutes ,
gaudau ir as. nors... geguzei sugausiu
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 13:19)
Zemaiciuke
Tai gi su antru visad pilvas greiciau islenda. Mano kolege su pirmu 6 men tuvejo vestuves, tai paprasta vestuvine suknele uzsidejo, praktiskai ir nebuvo pilvo. O va jau kai antra laukesi, tai 4 men jau matese, kad pilnai nescia
As su sunumi laikiau darbe egza, kai buvau 6 men. nieks nezinojo, kad esu nescia, nes mano sefas paprase iki egzamino neskelbti. Po ekzamino parvariau su sarafanu, ot buvo darbe ganduuuu
Tai gi su antru visad pilvas greiciau islenda. Mano kolege su pirmu 6 men tuvejo vestuves, tai paprasta vestuvine suknele uzsidejo, praktiskai ir nebuvo pilvo. O va jau kai antra laukesi, tai 4 men jau matese, kad pilnai nescia
As su sunumi laikiau darbe egza, kai buvau 6 men. nieks nezinojo, kad esu nescia, nes mano sefas paprase iki egzamino neskelbti. Po ekzamino parvariau su sarafanu, ot buvo darbe ganduuuu
As darbui irgi nenorejau kuo ilgiau sakyti, bet kaip tik du penktadienius baliai buvo...Tai pirma issisukai, o antra jau niekaip..Pati norejau uzraukti tas visas kalbas kodel as negeriu....Beto, mes tik dvi moterys vyriskame kolektyve, tai kai pasakiau, bent jau parode, kad nustebo visi..ar apsidziauge - nezinau, nes pradejo galvoti ka jie be manes darys kai iseisiu ..reiskia myli jie cia mane
AI galvoju ir gerai, tegul zino...zinos del ko pikta, pades kur reikia, bus rupestingesni
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 13:23)
as neradau jokios info apie tai internete
QUOTE(loorena @ 2011 02 21, 14:20)
as kazkaip irgi sugebejau isskaityti kad ji jau po punkcijos, o, bet, taciau kad lyg ir suklydau ji lyg ir siandien eina punkcijos bet kuriuo atveju dideliausios sekmes
QUOTE(kiskius @ 2011 02 21, 13:36)
as kazkaip irgi sugebejau isskaityti kad ji jau po punkcijos, o, bet, taciau kad lyg ir suklydau ji lyg ir siandien eina punkcijos bet kuriuo atveju dideliausios sekmes
Laikom kumstukus uz BUM
Labukas mergaites
nu tikrai tokiu "draugiu" mums nereikia. Kaip mane pykdo kokie pasakymai (deja abai pazistama situacija)
kaip gaila, bet kol nera mmm tol yra viltis
kisk ta savo nosyte kiek tik nori. Labai smagu girgeti is taves geras naujienas, ir bent jau man suteiki vilties
imu virusiukus
Ir as laikau kumstukus uz Bum
Papildyta:
Na o siaip pas mane naujienu nera. sestadieni arba vakar buvo O, darem ND ir laukiam stebuklo, nors daug vilciu neteikiu.
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 20, 09:11)
Perskaiciu del kiki1,net liudna paliko-bet juk galima bandyti ND ir labai tikiuosi kad jie pavyks ir grikiukai pasieks savo finisa bei gaus aukso medaliuka
QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 13:12)
Ka tik pasikalbejau telefonu su "drauge".
nu tikrai tokiu "draugiu" mums nereikia. Kaip mane pykdo kokie pasakymai (deja abai pazistama situacija)
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 21, 08:43)
kaip gaila, bet kol nera mmm tol yra viltis
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 21, 11:03)
sveikos, kasdien seku jusu naujienas, bet kazkaip ikist savo nosies nedristu siandien einu pas gine, tureciau pasimatyt su savo zirniuku. nerimas didziulis ar viskas gerai siaip jauciuosi pusetinai, nes pykina istisai, tik kai miegu ir pabundu gerai jauciuosi . maciau apie rubus kalbejot: as tai nieko nebesuprantu, spaudzia visos kelnes, nesioju tik timpes, o kai uzsidedu megztini, tai jau pilvukas matosi kazkoks kosmaras..... gal cia nuo vaistu jis toks issiputes
kisk ta savo nosyte kiek tik nori. Labai smagu girgeti is taves geras naujienas, ir bent jau man suteiki vilties
QUOTE(loorena @ 2011 02 21, 11:20)
imu virusiukus
Papildyta:
Na o siaip pas mane naujienu nera. sestadieni arba vakar buvo O, darem ND ir laukiam stebuklo, nors daug vilciu neteikiu.
Kaip musu Nestukes laikosi??
na aš mergaitės kartais labai sudėtingai.... bloga ir ryte, ir vakare....ir taip smarkokai sakyčiau... kartais visą dieną bloga...
vakarais jėgų - 0.
į WC kaip autobusaspagal frafika, kas 30 min. bet vistiek, tai toksniekis, palyginus su stebuklu, gyvenančiu manyje
į rūbus dar telpu, ale jau tikrai neilgam pilvukas išsipūtęs toks ir skausmingas nuo pat IUI dienos...papeliai jautrūs ir skausmingi taip pat.
aš irgi 4tad. eisiu pas K. žiūrėsim ką pasakys jetus kaip laukiu....
ir aš dėl kiki1 susigraudinau..... ir dėl JO1 ...tikrai, mergytės, labai jus palaikau ir viskas, viskas linkiu kad būtų gerai....
na aš mergaitės kartais labai sudėtingai.... bloga ir ryte, ir vakare....ir taip smarkokai sakyčiau... kartais visą dieną bloga...
vakarais jėgų - 0.
į WC kaip autobusaspagal frafika, kas 30 min. bet vistiek, tai toksniekis, palyginus su stebuklu, gyvenančiu manyje
į rūbus dar telpu, ale jau tikrai neilgam pilvukas išsipūtęs toks ir skausmingas nuo pat IUI dienos...papeliai jautrūs ir skausmingi taip pat.
aš irgi 4tad. eisiu pas K. žiūrėsim ką pasakys jetus kaip laukiu....
ir aš dėl kiki1 susigraudinau..... ir dėl JO1 ...tikrai, mergytės, labai jus palaikau ir viskas, viskas linkiu kad būtų gerai....
QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 21, 14:04)
Papildyta:
Papildyta:
Prisijungiu prie kumsciu laikymo. Ir uz tavo ND.
O viltis... nu, ji, aisku, durniu motina, bet kaip be jos..... Nu a vdrug ta mano implantacija ivyko tik 10 dpo... nu a vdrug?! ir NT dar nerodo
- matot - vilties turiu daug!
Sekmes mums visoms! Einu daryti darbus.