Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(2Lviename @ 2011 02 21, 11:45)
Nu apimtis kazkiek liemens padidejo ir pilvukas biski isokes, toks kaip pavalgius buciau, bet i senus rubus dar telpu, tik dirzo nesegu jau, nes spaudzia, negera smile.gif

As irgi vis pagalvoju kada ka cia reiks pirkti....kazkaip nesinori daug prisipirkti, po to nebus kur deti tu rubu smile.gif...Kelnes tai tikrai pirksiu ar dzinsus, del sijono nzn - nelabai megstu as juos smile.gif

Isivaizduoju kaip lauki vizito, as irgi..kuo arciau, tuo labiau laukiu wub.gif  wub.gif ...Atrodo noriu, kad greiciau ateitu 4dienis del vizito, bet nenoriu, kad greit ateitu 6dienis - del egzo biggrin.gif

Aisku, tai as dar neskubesiu dzinsu pirktis, gal kelias savaites isibraskinsiu i turimus.
Sijonu ir as nemegstu, bet jauciu, kad teks pirkt ir juos ir sukneliu, kad nebutu vasara labai karsta. Bet ne dabar, kai -20 biggrin.gif
O siaip as paziurejau manodrabuziai.lt ten yra siek tiek nestukems rubu, o megztuku ir palaidiniu galima is bendru kazka suzvejot, yra tikrai daug platesniu modeliuku, varpelio formos, o kainos juokingos.
Sestadieni man paskaitos, o kita egzas, tai irgi nelabai laukiu blush2.gif
Atsakyti
Maidenana
Juk ruosiates 3IUI?

Nu... tai gi po 22 dienu jau baigsis 3 IUI lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 12:27)
Maidenana

Nu... tai gi po 22 dienu jau baigsis 3 IUI  lotuliukas.gif

ir IVF ruosimasis? Bet gal i nestumini skyriu pateksi? Tiesa, kaip del testu? Juk turiu tau $ kokiu nors budu stebuklinguoju perduoti.
kelinta diena 3IUI? Po savaites kazkur, ane? ir 2 savaites testu gadinimo. Zinok, pagavau ir as ta geri - kai daraisi kada nori. rami kaip belge, ryte pasidarau, isitikinu vienu bruksniu ir ramiausiai einu dantu valytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 21, 12:18)

Tai kada laukti HCG atsakymo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 21, 12:36)
pagavau ir as ta geri - kai daraisi kada nori. rami kaip belge, ryte pasidarau, isitikinu vienu bruksniu ir ramiausiai einu dantu valytis  lotuliukas.gif

Žinok, man irgi taip geriau, o ne svaigti, o gal..... biggrin.gif
Atsakyti
Maidenana
ir IVF ruosimasis? Bet gal i nestumini skyriu pateksi?

As gi parasiau 2 variantai yra smile.gif Arba-arba smile.gif
O IUI numatoma kovo 3 gal... Kovo 1 zinosiu tiksliai smile.gif
O del testu, tai noriu uzsakyti tik kai tikrai zinosiu, kad IUI ivyks, tai nieko tokio palaukti? Jei tau reikai dabar, tai turiu dar 3 ar 4, galiu ryt perduoti smile.gif
Del pinigu, tai nesirupink smile.gif Jau ten tokie baisus pinigai, kad jei ka ir po mokslu atiduosi!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 12:41)
Maidenana

As gi parasiau 2 variantai yra smile.gif Arba-arba smile.gif
O IUI numatoma kovo 3 gal... Kovo 1 zinosiu tiksliai smile.gif
O del testu, tai noriu uzsakyti tik kai tikrai zinosiu, kad IUI ivyks, tai nieko tokio palaukti? Jei tau reikai dabar, tai turiu dar 3 ar 4, galiu ryt perduoti smile.gif
Del pinigu, tai nesirupink smile.gif Jau ten tokie baisus pinigai, kad jei ka ir po mokslu atiduosi!

Uoj, man tai si cikla tikrai nebeaktualu, o sekantis IUI bus geriausiu atveju geguzes pradzioje. Tai aisku, palauksiu.
Atsakyti
sveikos, kasdien seku jusu naujienas, bet kazkaip ikist savo nosies nedristu blush2.gif siandien einu pas gine, tureciau pasimatyt su savo zirniuku. nerimas didziulis ar viskas gerai blush2.gif siaip jauciuosi pusetinai, nes pykina istisai, tik kai miegu ir pabundu gerai jauciuosi ax.gif . maciau apie rubus kalbejot: as tai nieko nebesuprantu, spaudzia visos kelnes, nesioju tik timpes, o kai uzsidedu megztini, tai jau pilvukas matosi doh.gif kazkoks kosmaras..... gal cia nuo vaistu jis toks issiputes g.gif
Atsakyti
Zemaiciuke
kazkoks kosmaras.....

Kaip noreciau tokio kosmaro!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 21, 13:03)
sveikos, kasdien seku jusu naujienas, bet kazkaip ikist savo nosies nedristu  blush2.gif  siandien einu pas gine, tureciau pasimatyt su savo zirniuku. nerimas didziulis ar viskas gerai  blush2.gif  siaip jauciuosi pusetinai, nes pykina istisai, tik kai miegu ir pabundu gerai jauciuosi  ax.gif . maciau apie rubus kalbejot: as tai nieko nebesuprantu, spaudzia visos kelnes, nesioju tik timpes, o kai uzsidedu megztini, tai jau pilvukas matosi  doh.gif  kazkoks kosmaras..... gal cia nuo vaistu jis toks issiputes  g.gif

Lauksim naujienu grizus is gines, butinai brukstelk mirksiukas.gif

O del rubu, nu tu gi nestuke.gif , tai ir tegul lenda tas pilvukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 13:06)
Zemaiciuke

Kaip noreciau tokio kosmaro!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

turesi, tikrai toki kosmara turesi mirksiukas.gif

QUOTE(2Lviename @ 2011 02 21, 13:07)
Lauksim naujienu grizus is gines, butinai brukstelk mirksiukas.gif

O del rubu, nu tu gi nestuke.gif , tai ir tegul lenda tas pilvukas smile.gif

butinai pranesiu. su pirma dukryte ilgai pilvuko nesimate ir visur tilpau, o dabar...... lotuliukas.gif kaip MB juokiasi, kad nuo kopustu puciuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 21, 13:14)
turesi, tikrai toki kosmara turesi  mirksiukas.gif
butinai pranesiu. su pirma dukryte ilgai pilvuko nesimate ir visur tilpau, o dabar...... lotuliukas.gif  kaip MB juokiasi, kad nuo kopustu puciuosi  lotuliukas.gif

man atrodo viena diena pilvukas didesnis, kita mazesnis smile.gif..nesuprasi smile.gif
Atsakyti
Zemaiciuke
Tai gi su antru visad pilvas greiciau islenda. Mano kolege su pirmu 6 men tuvejo vestuves, tai paprasta vestuvine suknele uzsidejo, praktiskai ir nebuvo pilvo. O va jau kai antra laukesi, tai 4 men jau matese, kad pilnai nescia smile.gif smile.gif smile.gif
As su sunumi laikiau darbe egza, kai buvau 6 men. nieks nezinojo, kad esu nescia, nes mano sefas paprase iki egzamino neskelbti. Po ekzamino parvariau su sarafanu, ot buvo darbe ganduuuu lotuliukas.gif
Atsakyti