Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

Laba ryta ax.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 21, 09:42)
JO1 - o gal pavyko? a?  gadink gal testuka... mes cia nukvaksim nuo nezinios.

kaip rusai sako vdrug tolko byvajet puk , nezinau del NT dar, bet visi pozymiai mmm arteja nenumaldomai,pranesiu naujienas blush2.gif

Zafyra, graziai cia aprasei, butu labai gerai, jei viskas vyktu pagal tavo aprasyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 02 21, 11:11)
Laba ryta  ax.gif
kaip rusai sako vdrug tolko byvajet puk , nezinau del NT dar, bet visi pozymiai mmm arteja nenumaldomai,pranesiu naujienas  blush2.gif

Zafyra, graziai cia aprasei, butu labai gerai, jei viskas vyktu pagal tavo aprasyma  mirksiukas.gif

nu ir mano taip pat. tik kad as negaliu kankintis tiek ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 02 21, 11:10)
Viskas tau gerai. Aš taip ir nepajaučiau daugumos nėštukinių požymių. Na gal į wc dažniau ėjau naktį. Ir valgio priepoliai užeidavo. kažko labai norėdavosi (bet visai ne silkės)  biggrin.gif Jokių blogumų, jokių vėmimų ir pan. Tik rėmuo kankino visą nėštumą, daugiau niekas.  Ir viskas buvo gerai. Kiekvienai skirtingai būna.

Seku ir aš kas čia vyksta ir laukiu naujų ir naujų stebuklų wub.gif

Na jo, WC ypac naktim tai geriausias draugas smile.gif...Dar krutine kartais primena, o daugiau - nieko smile.gif

As irgi kasdien skaitau, stebiu, laukiu naujienu is merginu, bet ne visada isitraukiu i diskusijas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
As tai keistai gerai jauciuosi, isskyrus, kad daug miegu ir (.) (.) jautrus, padideje, o daugiau tai taip pat kaip 2Lviename, vis aplanko mintys, ar viskas gerai.
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 21, 10:50)
Nu  nestuke.gif  laikosi neblogai smile.gif...Jokiu pozymiu, jokiu nauju pojuciu, kazkaip ramybe ir pilvelyje ir tiek smile.gif..Smegenine kartais dirba normaliai, kartais galvojasi, kad pojuciu nebuvimas yra blogai, gal koks nesivystantis ir t.t...Bet ilgai taip nesistengi mastyti, veji lauk mintis smile.gif

4dieni laukia vizitas pas M...Laukiu labai labai  wub.gif  wub.gif

O pilvuko apimtis jau padidejo? Telpi i senas kelnes? Galvoju kada cia man reikes pirkti kazka.
Man ryt vizitas, turbut nesu niekada taip smarkiai laukusi vizito pas gyd.
Atsakyti
QUOTE(Zafyra @ 2011 02 21, 09:35)
Labas rytas testų karalienės  4u.gif
Niu tai ką, savaitė bus pilna naujienų, žinoma kad gerų 4u.gif
Varažyju:
1. Maidenana trečiadienį nesulauks mėmių ir pasakius "NxNx tie testų gamintojai bradiagos", nubėgs HCG daryt. Ir 41Lt bus ne veltui išleistas  bigsmile.gif Visos būsim pakviestos į pajūrį "ant kavos"  lotuliukas.gif
2. Afroditė pagaliau supras, kad pykina ir migdo su priežastim, padarys testuką ir įdės nuotraukytę, o mes visos aikčiosim, sveikinsim ir liepsim čiaudėt  thumbup.gif
3. Ketvirtadienis J01 ir vikxe diena: testai rodys vaiduoklius, mes grožėsimės nuotraukomis, bet neužskaitysim kol nebus HCG skaičiukų. Visos pyksime, kad penktadienis, kad vampyrai savaitgalį nedirba atsakymai bus tik pirmadienį. Ačiū die Viola išsklaidys abejones  thumbup.gif
4. Priplepėsim žiauriai daug, Warwara sukurs temą labai gražią, kuri prasidės etatiniais čiaudėjančių postais  wub.gif
Dabar galvoju, jei viską jau žinau kaip bus, tai gal man tik kitą pirmadienį užsukt  ax.gif ?

"Ir žodis tapo kūnu", tai parodo mums, kad palinkėjimai materializuojasi: TEIGIAMO TESTO TAU!  wub.gif

Sveikutes,
Alia ziuriu kokia tu sposininke,liks-o man su humoru ir optimizmu blogai,oi kaip blogai..matyt as tui metu stovejau prie proto ir uzsispyrimo lotuliukas.gif
Na,as siandien pasidariau 10 jautrumo testuka ir nieko blush2.gif vyras sako,kad netiki..tai ves mane kraujo vampyrams nuleisti ax.gif
Zafyra kad tavo visi sie zodziai nueitu tiesiai auksciausiajam i abi ausis 4u.gif
Beje,kai parasei kad varazyji,prisiminiau kad buvau pas viena bureja nuejusi..na ji ten man bure bure ir pasake kad turiu dukra is kitos santuokos,bet turesiu dar dvi dukrytes greiciausiai arba dvynukes arba pametinukes ir sako,kaip siandien prisimenu tarp pirmos ir antros dukros bus 15 metu skirtumas (cia max.)Tai vyrui ir juokiuosi kad dabar butu tik 12 metu skirtumas,tai matyt reiks dar su baby palaukt dar du metus bigsmile.gif nors is tikruju viskas Dievo valioj..
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2011 02 20, 21:33)
as net nezinau, siandie tik 9 DPI, bet gal 2-3 d. begyje ir darysiuos, as irgi jauciu kad nepavyko, bus liudna, neviltis, bet juk reikes kazkaip isgyventi, beto mes su MB nutarem, kad sis IUI bus paskutinis, nes finansai neleidzia, reikia taupyti kitam reikalui, o persiplesti negalim, kaip sakant pinigai lengvai isleidziami, bet laaabai sunkiai uzdirbami  doh.gif IvF -ui turesim gal po kokiu metu kitu, tai lauksim D. stebuklo  unsure.gif
o tau sekmes, kad visi tie kvapu erzinimai ir krutines jautrumai butu  nestuke.gif  pozymis  mirksiukas.gif

Sekui uz sekme,bet manau kad lauskim mes balandzio ir greiciausiai mano MB gers vaistukus kad pagerintu savo turta.Ai nera nieko blogo kas neiseitu i gera.Bus kaip bus,pinigeliu pasitaupysime.
Ech..jo su pinigais tikrai sunkiai.Bet nebent apsisprendet taupyti IVF iskart.Mes bandysim zaisti su IUI su viltim kad nereiks IVF,nes jei reiks tai nezinom irgi is kur reiks gauti pinigeliu blink.gif Baisu kai netgi tokiam reikalui turim moketi toookius pinigus doh.gif verysad.gif
Bet kuriuo atveju linkiu kad nereiktu jums sukti galvos del IUI ar IVF.O pojuciu buvimas nepasako kad tu tikrai nestuke,bei ju nebuvimas kiek suprantu irgi negarantuoja kad esi nenescia-taip kad dar laukiu tavo teigiamo rezultato 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visom wink.gif
vat visa ryta skaitinejau kiek buvau atsilikus nuo naujienu biggrin.gif
na del tokiu draugiu ir artimuju kurie meto replikas skatindami susilaukti leliuko tai tikrai skaudu, nes mes tai apie savo bedas niekam niekam nepasipasakoja, na draugei vienai, tai labai daznai buna is tevu ir giminiu komentarai ko gi jus laukiat bet ka nuleidi nugirdom apsimeti kad siuo gyvenimo periodu dar nenori vaiku ir tiek blink.gif
o dar ir su klausimeliu rolleyes.gif
ketvirtadini jau kaip ir turetu paaisketi ar mums pasiseke nors pasiskaitinejus kad naturaliam cikle be skatinimo rezultatu nelabai reik tiketis, taid susitaikiau kad ateis mmm ir nieko net nelaukiu bet...
jau kelios dienos kaip krutine nerealiia jautri tai jau imu svajoti per daug tikriausiai bigsmile.gif testa dar bijau daryti, laukiu ir kankinuosi
bet gal tokie pozymiai, ale nestuma pranasaujantys, gali buti ir nuo dufastono?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 21, 10:42)
O siaube-siaube... Gal daryk ta testa... a? Nu kodel nuolat viskas remiasi i pinigus? Nu kodel? nu kodel negalima net vaiko susilaukti be pinigu? Labai-labai tikiuosi, kad viskas bus gerai, kad bus II ir nebereikes sukti sau galvos, kur gauti pinigu sekanciam IUI.... labai labai to linkiu.

Na, as apsiraminau jau. Jokiu pozymiu nebera, padariau tvarkingai ryte NT, pamaciau rysku I, be jokiu vaiduokliu.

JO1 - o gal pavyko? a?  gadink gal testuka... mes cia nukvaksim nuo nezinios.

*pritariu drinks_cheers.gif
** Na,mes siandien abi drauges drinks_cheers.gif O gal neimam dar i galva del tu I juk gali buti kad kazkas ir gyvena jau pas mus mirksiukas.gif gal ziurekit paaiskes kad musu Zafyra aiskiarege ar burtininke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 02 21, 11:33)
Sveikos,
As tai keistai gerai jauciuosi, isskyrus, kad daug miegu ir (.) (.) jautrus, padideje, o daugiau tai taip pat kaip 2Lviename, vis aplanko mintys, ar viskas gerai.

O pilvuko apimtis jau padidejo? Telpi i senas kelnes? Galvoju kada cia man reikes pirkti kazka.
Man ryt vizitas, turbut nesu niekada taip smarkiai laukusi vizito pas gyd.

Nu apimtis kazkiek liemens padidejo ir pilvukas biski isokes, toks kaip pavalgius buciau, bet i senus rubus dar telpu, tik dirzo nesegu jau, nes spaudzia, negera smile.gif

As irgi vis pagalvoju kada ka cia reiks pirkti....kazkaip nesinori daug prisipirkti, po to nebus kur deti tu rubu smile.gif...Kelnes tai tikrai pirksiu ar dzinsus, del sijono nzn - nelabai megstu as juos smile.gif

Isivaizduoju kaip lauki vizito, as irgi..kuo arciau, tuo labiau laukiu wub.gif wub.gif ...Atrodo noriu, kad greiciau ateitu 4dienis del vizito, bet nenoriu, kad greit ateitu 6dienis - del egzo biggrin.gif
Atsakyti
vikxe
Tai gi i sarasiuka? Pagerinti statistika?

Kiskis, mielai tave irasysiu, tik primink kokiai datai!

JO1, planas, koks jis bebutu, bus ivykdytas, tikrai! Vis vien palnkesiu ramybes, tai svarbiausia!
Papildyta:
Sarafanai - tai super dalykas nescioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 21, 10:50)
Kaip musu Nestukes laikosi?? wub.gif

Nu  nestuke.gif  laikosi neblogai smile.gif...Jokiu pozymiu, jokiu nauju pojuciu, kazkaip ramybe ir pilvelyje ir tiek smile.gif..Smegenine kartais dirba normaliai, kartais galvojasi, kad pojuciu nebuvimas yra blogai, gal koks nesivystantis ir t.t...Bet ilgai taip nesistengi mastyti, veji lauk mintis smile.gif

4dieni laukia vizitas pas M...Laukiu labai labai  wub.gif  wub.gif

Laukiu kartu su tavimi 4u.gif Juk ne visada turi buti bloga,o gal tavo kunas labai normaliai maziukus priima wub.gif
erachka,uz tave sergu jau senai ir taip noris kad greiciau jums pasisektu,tikrai nuosirdziai linkiu kad baigtusi sis laukimo kada tapsi nestuke periodas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vikxe @ 2011 02 21, 11:40)
Labas rytas visom wink.gif
vat visa ryta skaitinejau kiek buvau atsilikus nuo naujienu  biggrin.gif
na del tokiu draugiu ir artimuju kurie meto replikas skatindami susilaukti leliuko tai tikrai skaudu, nes mes tai apie savo bedas niekam niekam nepasipasakoja, na draugei vienai, tai labai daznai buna is tevu ir giminiu komentarai ko gi jus laukiat bet ka nuleidi nugirdom apsimeti kad siuo gyvenimo periodu dar nenori vaiku ir tiek  blink.gif
o dar ir su klausimeliu  rolleyes.gif
ketvirtadini jau kaip ir turetu paaisketi ar mums pasiseke nors pasiskaitinejus kad naturaliam cikle be skatinimo rezultatu nelabai reik tiketis, taid susitaikiau kad ateis mmm ir nieko net nelaukiu bet...
jau kelios dienos kaip krutine nerealiia jautri tai jau imu svajoti per daug tikriausiai  bigsmile.gif  testa dar bijau daryti, laukiu ir kankinuosi
bet gal tokie pozymiai, ale nestuma pranasaujantys, gali buti ir nuo dufastono?

tiketi visada reikia kaip bebutu mirksiukas.gif linkiu kad tu pagerintum vasario menesio statistika 4u.gif Nors nenoriu taves skaudinti tik kadangi klausi tai ir pasakau,kad nuo duphastono gali irgi krutine but jautri ir t.t.Man tik neseniai baigesi mieguistumas nenormalus ir juodas pykinimas..o krutine irgi jautri,kvapus uzjauciu su savo lauzyta nosim lotuliukas.gif pamaudzia pilvo apacia siandien net dure geras 10 min.tai jei NT nebutu neigiamas manyciau kad gal visdelto pavyko...na paziuresiu ka dar hcg parodys bet visvien tiket reikia bet tuo paciu kaip Warwara man pradzioj patare reikia turet ir plana B mirksiukas.gif Linkiu kad netektu juo pasinaudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 11:46)

Sarafanai - tai super dalykas nescioms smile.gif

Nusals visi galai su tuo sarafanu... biggrin.gif..Darbe tik 18...Mirstu nuo salcio su 3 megztiniais doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 21, 11:38)
Beje,kai parasei kad varazyji,prisiminiau kad buvau pas viena bureja nuejusi..na ji ten man bure bure ir pasake kad turiu dukra is kitos santuokos,bet turesiu dar dvi dukrytes greiciausiai arba dvynukes arba pametinukes ir sako,kaip siandien prisimenu tarp pirmos ir antros dukros bus 15 metu skirtumas (cia max.)Tai vyrui ir juokiuosi kad dabar butu tik 12 metu skirtumas,tai matyt reiks dar su baby palaukt dar du metus bigsmile.gif nors is tikruju viskas Dievo valioj..

Na, jau jeigu apie burtus ptrakalbome, tai: kai man buvo 18, man viena bureja isbure, kad turesiu 1 berniuka. O pris pora metu kai buvau, tai isbure pradzioje berniuka, po to sako - mergaite, po to susimete, kad vienas ar negims ar kazkas, tai ji taip ir neissiaiskino ar vienas berniukas ar viena mergaite, bet jai rodesi abu. tai svarstau abar - ar galetu buti dvynukai... Ir dar pribure, kad velai gimdysiu, bet iki 35 metu kazkur...
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 21, 11:51)
na paziuresiu ka dar hcg parodys

Labai labai noretusi gero HCG rezultato...
Atsakyti