Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

sanzile
As del "drauges". Nebebendrauk. Ir as va labai geras zmogus, zmones myliu, bet ne tokias. Tavo "drauge" laisvai pasiusciau. I AZ galiu atsiusti keleta neblogu variantu smile.gif
Laikykis, tiesiog pakelk desine ranka, po to staigei nuleisk tardama: "aj, nu durna ta boba, man tai kas"

As neturiu tokiu draugiu t-t-t-t-t, bet tik drauges zino apie situacija, visokie pazistomi galvoja, kad as esu isdidi ir vyrui nenoriu vaiko gimdyti. Tai cia ju problemos.
Viena karta mano drauge pradejo verkti net, taip jai gaila manes buvo (aisku dar skatinamuju buvo organizme smile.gif ) Tai as jai greztai uzdraudziau. Nes gailestis nepades, nieko tokio tragisko nevyksta, ir atsakymo i klausima "Kodel butent jums tai nutiko" nera! Taskas smile.gif

liullie yu
i sarasa? Dukros vardas superinis!!!! wub.gif

Zafyra
Visos būsim pakviestos į pajūrį "ant kavos"

nea, kavos as tikrai ta proga nenoreciau drinks_cheers.gif

Nu, kur ta snekanti su vaiduokliais?

sanzile
Warwara tikriausiai kepa pyragus ir kikena is musu hihihi.gif Pasislepiai? tongue.gif

Sorry, buvau nirvanoje smile.gif Visa diena vakar kedes daziau... Vyras dirbo (nx, nx, nx, nx ©), as isterishkai prognazavoau, kad 2 sav po IUI jokiu stresu darbe jis neturejo, o dabar 2 sav. iki IUI bus ta pati dainele. Bet as jau zvengiu is to. Sakau aisku, tavo darbas nesuinteresuotas, kad tu taptum teveliu smile.gif

Atsakyti
Maidena, ka rodo siandien?
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 02 20, 21:33)
as net nezinau, siandie tik 9 DPI, bet gal 2-3 d. begyje ir darysiuos, as irgi jauciu kad nepavyko, bus liudna, neviltis, bet juk reikes kazkaip isgyventi, beto mes su MB nutarem, kad sis IUI bus paskutinis, nes finansai neleidzia, reikia taupyti kitam reikalui, o persiplesti negalim, kaip sakant pinigai lengvai isleidziami, bet laaabai sunkiai uzdirbami  doh.gif IvF -ui turesim gal po kokiu metu kitu, tai lauksim D. stebuklo  unsure.gif
o tau sekmes, kad visi tie kvapu erzinimai ir krutines jautrumai butu  nestuke.gif  pozymis  mirksiukas.gif

O siaube-siaube... Gal daryk ta testa... a? Nu kodel nuolat viskas remiasi i pinigus? Nu kodel? nu kodel negalima net vaiko susilaukti be pinigu? Labai-labai tikiuosi, kad viskas bus gerai, kad bus II ir nebereikes sukti sau galvos, kur gauti pinigu sekanciam IUI.... labai labai to linkiu.

Zafyra - nu pasijuokiau skaniai biggrin.gif Aisku, tavo zodzius tiesiai D i ausi, bet manau treciadieni as begsiu pirkti kai ko kito ir tikrai ne vampyrams kraujo duoti biggrin.gif

Na, as apsiraminau jau. Jokiu pozymiu nebera, padariau tvarkingai ryte NT, pamaciau rysku I, be jokiu vaiduokliu. Isitikinau, kad sie eurovaistininiai testai tiesiog tokie, su matoma antros juosteles vieta. tai kad, ramiausiai laukiu treciadienio mmm. Nieko, viskas bus gerai, kai grisiu lietuvon, eisiu i stimuliacijas, auginsiu folikulus, pageidautina keleta ir skirtingose pusese. Vyras grieztai informuotas nuo kada gerti tamoxi, kad rezultatai butu kuo geresni (skaiciavom 45 dienu kursa) ir bus eilinis startas.

JO1 - o gal pavyko? a? gadink gal testuka... mes cia nukvaksim nuo nezinios.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 09:22)
sanzile
As del "drauges". Nebebendrauk. Ir as va labai geras zmogus, zmones myliu, bet ne tokias. Tavo "drauge" laisvai pasiusciau. I AZ galiu atsiusti keleta neblogu variantu smile.gif 

Aj, pasiunta jos visos! biggrin.gif Bet patarimu vistiek lauksiu, ka gali zinoti kada vel prireiks biggrin.gif
Musu taip pat tik kai kurie draugai zino, is artimuju vienas kitas. Jau net idomu ka vyro tevai galvoja apie mane.. g.gif O visi kiti laukia kol mes baigsim nesibaigiancius mokslus biggrin.gif , tada jauciu ir prades klausineti KUR VAIKAI!?

Warwara, kaip kedes dazai, kaip nors mandriai ar siaip teplioji? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 21 vasario 2011 - 09:49
Warwara as noriu i sarasiuka blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 02 21, 10:31)
Maidena, ka rodo siandien?

I
Atsakyti

Kaip musu Nestukes laikosi?? wub.gif

Nu nestuke.gif laikosi neblogai smile.gif...Jokiu pozymiu, jokiu nauju pojuciu, kazkaip ramybe ir pilvelyje ir tiek smile.gif..Smegenine kartais dirba normaliai, kartais galvojasi, kad pojuciu nebuvimas yra blogai, gal koks nesivystantis ir t.t...Bet ilgai taip nesistengi mastyti, veji lauk mintis smile.gif

4dieni laukia vizitas pas M...Laukiu labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Lviename: 21 vasario 2011 - 09:51
Toks jausmas, kad persalau. Galva taip sunkeja...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 21, 11:43)

s...
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 02 21, 10:58)

ne tas zodis... doh.gif aj, nx. juk nesitikejom.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 21, 09:22)
Sorry, buvau nirvanoje smile.gif Visa diena vakar kedes daziau... Vyras dirbo (nx, nx, nx, nx ©), as isterishkai prognazavoau, kad 2 sav po IUI jokiu stresu darbe jis neturejo, o dabar 2 sav. iki IUI bus ta pati dainele. Bet as jau zvengiu is to. Sakau aisku, tavo darbas nesuinteresuotas, kad tu taptum teveliu smile.gif

nepyk ant MB 4u.gif

Labas is ryto smile.gif
o mes kelione paplanavom - bet kokiu atveju - jei nepasiseks - liudesiui uzgost turetu saulutes uztekt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 21, 11:50)
Kaip musu Nestukes laikosi?? wub.gif

Nu  nestuke.gif  laikosi neblogai smile.gif...Jokiu pozymiu, jokiu nauju pojuciu, kazkaip ramybe ir pilvelyje ir tiek smile.gif..Smegenine kartais dirba normaliai, kartais galvojasi, kad pojuciu nebuvimas yra blogai, gal koks nesivystantis ir t.t...Bet ilgai taip nesistengi mastyti, veji lauk mintis smile.gif

4dieni laukia vizitas pas M...Laukiu labai labai  wub.gif  wub.gif

Viskas tau gerai. Aš taip ir nepajaučiau daugumos nėštukinių požymių. Na gal į wc dažniau ėjau naktį. Ir valgio priepoliai užeidavo. kažko labai norėdavosi (bet visai ne silkės) biggrin.gif Jokių blogumų, jokių vėmimų ir pan. Tik rėmuo kankino visą nėštumą, daugiau niekas. Ir viskas buvo gerai. Kiekvienai skirtingai būna.

Seku ir aš kas čia vyksta ir laukiu naujų ir naujų stebuklų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 21 vasario 2011 - 10:11