Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

Skaismas tai nejudant najauciamas, bet kai judu tai toks rezhiantis pilvo apacioje persiduodantis i zarnyna. Paspaudus pilvo apacia tai skauda labai. Ovitrelli tai daugiau nei priesh 2 paras susileidau. Ovuliacinis skausmas juk turbut toks stiprus nebuna? Prisiskaiciau internete apie Ovitrelli ir supratau kad nieko nesupratau, ar visada ivyksta ovuliacija ji suleidus? ar ji ivyksta 36iu val begyje, ar po 36 valandu? ir t.t. labai nesinori jokiu komplikaciju. Per IUI nieko neskaudejo visishkai, bet jau gryzhus namo tai maude pilvo apacia tokio pat pobudzio kausmais kaip ir dabar, tik labai silpnai, nakti viskas gerai, o kai prabudau tai ir prasidejo sad.gif nejau niekaip taip nera buve?
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 15:12)
Ka tik pasikalbejau  telefonu su "drauge". Pranese dziuge naujiena, kad laukiasi antro. Paklause, kaip mums sekasi, pasakiau, kad vis dar nesulaukiam. O ji man,- nepyk, kad taip sakau, bet gal jums ir nelemta, gal ir nereikia..Va taip. Ar as noresiu su ja toliau bendrauti? Nemanau.
Nezinau, kaip jus, bet as jau persisotinau tokiu "draugisku komentaru". Jau is antros to paties sulaukiu. Ir drysiu pasakyti, kad labai pykstu! Zmones ziaurus. Atsukineti kita veido puse jau beprasmiska. Gal vertetu panasiai atsakyti? g.gif

Ish durnumo turbut pasake (perziauru samoningai tokius dalykus blevyzgoti) - Praleisk pro ausis lauk nuo saves ir nebebendrauk su tokiais zmonemis, kad nekrautu negatyvo!
Tikslas pateisina priemones! Vieniem vieni dalykai pasiekiami lengvai, kietiem sunkiau!
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 14:12)
Ka tik pasikalbejau  telefonu su "drauge".

doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 20, 11:54)
oi,labai mergyt tikiuosi kad tas vaiduokliukas ne siaip sau ax.gif na bet ir tu kantri kokia  4u.gif ne kaip as blush2.gif man jei jau rodyt vaiduokliuka nors ir nerysku,lekciau darytis HCG tyrima biggrin.gif Bet vaiduokliukas ir tui buti vos iziurimas juk dar tiek nedaug laiko,jei teisingai skaiciuoju tai tau siandien 11dpi 4u.gif
Ne, zink, neiziurimas jis taip paprastai smile.gif Taip, skaiciuoji teisingai, siandien 11 DPI.
As tai zinau, kad neverta man leisti 41 litu tam, apie ka susizinosiu vasario 23 smile.gif Nieko. Lauksim geguzes ir viska taisysime tada.

QUOTE(Zafyra @ 2011 02 20, 12:01)
Aš tai darysiu, bet pirma palauksiu kol visos vasarinukės padarys NT, aš paskutinė  ax.gif
Afrodite, a kodėl apie velykų bobutę svajoji, dar šis mėnuo nenurašytas  tongue.gif !!!!!

Nu tu gali nelaukti musu, mtai, niekaip mums sekasi...

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 20, 12:07)
zinok,keistai bet jauciu kad niekas nepavyko 4u.gif Tiesiog pati sirdis sako 4u.gif As tai iskesiu tai,aisku bus liudna diena kai ateis MM bet jau dabar mastau kad nieko tokio,kad gal geriau ir t.t.Bet zinokit su vyru mano tai negeri dalykai dedasi verysad.gif  schmoll.gif

As ta pati jauciu. Nors vyras isitikines, akd i jokius mokslus as nevaziuosiu ir visiskai pasiruoses absoliuciai sekmei.
Nieko, tavo vyras irgi stresuoja. Taip turi buti.

QUOTE(Puk @ 2011 02 20, 12:14)
Vadovautis ne ciklo trukme, o savo DPO, kiek trunka antra fazė mirksiukas.gif O yra sukeliama dirbtinai, taigi skaičiuoji nuo O savo antros fazės ilgumą.

O ar yra ryškesnė, negu kad darei patį primą g.gif o gal jau nufotkinti eina, tai mes įvertintumėm smile.gif
Nu kad neprisigalvoti nesamoniu - ne, ne ryskesne... Paprastoji... Kaip ir ana karta.

QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 15:12)
nu kaip as jai atkirsciau... pamirstu mano numeri. Dieve, ***, atsirado, aiskina kas lemta kas ne. Brauk is "draugu" sarasu neatsigrezdama, bo dar is pavydo jinai sprogs. jauciasi tiesiog...

QUOTE(J01 @ 2011 02 20, 16:29)
man tai  atsirado pilvo maudimas, krutine nejautri, tai nieko gero nezadama  schmoll.gif  unsure.gif  BT as irgi nesimatuoju...

man visi tokie pat pozymiai, tik krutine jau auga. mmm arteja. faktas.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 04:12)

Oi kaip Tave suprantu.. Mes vakar buvom draugo gimtadieni, tai per vakara geriausia drauge kelis kartus sugebejo pasakyt pvz.: "nu Tavo l.grazi krutine kaip negimdziusios moters", lyg as pati nezinociau, kad esu negimdziusi, tada su kitu draugu pasikalbejo, kad buciau l.gera mama, jis paklause kada ji jau bus? O drauge sugebejo ateit ir man viska perpasakot.. Nu jokio jautrumo zmones neturi tuo klausimu. Atrodo, net artimiausi nesugeba apsaugot nuo to skausmo.. doh.gif Planuoju jai pasakyti, vakar buvo isgerusi, tai nenorejau aiskintis.

Laikykimes, Sanzilyt, vistiek bus musu virsus! Mes busime mamomis! Paciomis geriausiomis mamomis! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 15:55)
Taip ramiai gyvenau, ilsejausi nuo savo "nelaimes", tai va ime ir s.. taip, kad net apsiverkiau. Blin! ir kaip susitare dauguma aiskina, kad NELEMTA. Kas pasake, kad MAN NELEMTA?! Aj.. ka ir kalbeti.

visoms LEMTA buti mamomis, tik vienoms anksciau, kitoms veliau. bet kad lemta tai faktas..... mane taip pat biesina posakis, kad turbut dar ne laikas........ tiesiog as manau kad pats leliukas apsisprendzia kada jam nudziuginti tevelius 4u.gif
MERGINOS MOTERYS - JUS VISOS BUSIT MAMOS!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 20, 16:37)
Nu tu gali nelaukti musu, mtai, niekaip mums sekasi...

Niu kas čia dabar, Madeinana a? Nosiuką aukštyn 4u.gif Aš NIEKO NEMATAU doh.gif nei testo gražaus, nei mmm. Laukiu su tavim vasario 23, jau nedaug liko: bus viena iš dviejų gerų naujienų:
1 arba teigiamas testas nestuke.gif
2 arba mmm, pradėsi naują ciklą, planuose - naujas IUI 4u.gif
Papildyta:
Mergičkos, au-u-u-u-u! Žemaičiukė pasirodė - dulkių pūskit, pipirų paskleiskit biggrin.gif
Atsakyti
Musdama mesa sugalvojau, kad sis 3,99 euro vaistiens testas vadinasi "vilties testas" biggrin.gif vonioje vaiduoklis matosi, o isejus "ant sviesos" - nieko nesimato lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zodziu - ka nori - ta matai lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu jums labai, be jusu butu sunku susidoroti su tokia "palaikymo komanda", kaip kad mano "drauges" biggrin.gif group.gif
Kita karta, kai panasiu repliku sulauksiu, panasiai ir sureaguosiu gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 18:44)
Aciu jums labai, be jusu butu sunku susidoroti su tokia "palaikymo komanda", kaip kad mano "drauges"  biggrin.gif group.gif
Kita karta, kai panasiu repliku sulauksiu, panasiai ir sureaguosiu gun_smilie.gif

ne nu rimtai... kas jai dave tokia teise? tyletu geriau. kita karta pasiulyk ja save ziureti ir neaiskinti kas tau lemta o kas ne. Nu jau pasipiktinusi as esu iki pamelynavimo zinok...
Atsakyti
Priverciau save izvelgti tokia pat "antra vilties juostele" ir violoje vakar ryte darytos lotuliukas.gif visai nukvakau lotuliukas.gif Aisku, po 1,5 paros vertinti negalima, nu bet uztat pazaidziau lotuliukas.gif bent jau zinau, kokioje vietoje turi buti tos antros I laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 20 vasario 2011 - 18:26
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 20, 19:25)
Priverciau save izvelgti tokia pat "antra vilties juostele" ir violoje vakar ryte darytos  lotuliukas.gif  visai nukvakau  lotuliukas.gif Aisku, po 1,5 paros vertinti negalima, nu bet uztat pazaidziau  lotuliukas.gif bent jau zinau, kokioje vietoje turi buti tos antros I laugh.gif

Nu ***** doh.gif pražiūrėsi akis biggrin.gif
Na jei jau Viola vaiduokliauja, tai.........jau nežinau. Žinau tik viena, kad visi testai turi tokią įdubusią baltą juostelę, kur turi išryškėti esant nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 20, 17:47)
ne nu rimtai... kas jai dave tokia teise? tyletu geriau. kita karta pasiulyk ja save ziureti ir neaiskinti kas tau lemta o kas ne. Nu jau pasipiktinusi as esu iki pamelynavimo zinok...

Aj, dar va pussesere atsiunte ka tik gimusios mergytes foto.. siandien as esu visai sugniuzdyta biggrin.gif Nu nieko, zinau, kad kaip ateina blogos nuotaikos, taip ir praeina.
Maidenana, o Tu jau zaidi su musu jausmais biggrin.gif , greitai siusk tuos vaiduoklius mums! bigsmile.gif

As Tau atsiusiu savo "brokuota" testa, pagal ji galesi spresti ar Tavasis "tikras" mirksiukas.gif
Papildyta:
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 20 vasario 2011 - 18:40