Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

Ka tik pasikalbejau telefonu su "drauge". Pranese dziuge naujiena, kad laukiasi antro. Paklause, kaip mums sekasi, pasakiau, kad vis dar nesulaukiam. O ji man,- nepyk, kad taip sakau, bet gal jums ir nelemta, gal ir nereikia..Va taip. Ar as noresiu su ja toliau bendrauti? Nemanau.
Nezinau, kaip jus, bet as jau persisotinau tokiu "draugisku komentaru". Jau is antros to paties sulaukiu. Ir drysiu pasakyti, kad labai pykstu! Zmones ziaurus. Atsukineti kita veido puse jau beprasmiska. Gal vertetu panasiai atsakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 14:12)
Ka tik pasikalbejau  telefonu su "drauge".

Tikra draugė turėtų skatinti nenuleisti rankų, o ne taip, kad gal nelemta/nereikia. Aš, ko gero, taip pat nebenorėčiau daugiau bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 15:12)
O ji man,- nepyk, kad taip sakau, bet gal jums ir nelemta, gal ir nereikia..

blink.gif ir kaip žmonėms liežuvis apsiverčia doh.gif O nepaklausei,,, kam jei reikia" g.gif
O aš net ne iš draugių girdėdavau tik ,,tikrai bus", ,,yra pirmas, bus ir antras", o vienai užsiminiau, kad gal antro ir nebus, tai išgirdau ,,nenusišnekėk" biggrin.gif
Ką tik apkamšiau pietų miegui savo kukulį wub.gif , na kaip dar gali kilti klausimas,,gal nereikia" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 20 vasario 2011 - 14:27
QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 16:12)
Ka tik pasikalbejau  telefonu su "drauge". Pranese dziuge naujiena, kad laukiasi antro. Paklause, kaip mums sekasi, pasakiau, kad vis dar nesulaukiam. O ji man,- nepyk, kad taip sakau, bet gal jums ir nelemta, gal ir nereikia..Va taip. Ar as noresiu su ja toliau bendrauti? Nemanau.
Nezinau, kaip jus, bet as jau persisotinau tokiu "draugisku komentaru". Jau is antros to paties sulaukiu. Ir drysiu pasakyti, kad labai pykstu! Zmones ziaurus. Atsukineti kita veido puse jau beprasmiska. Gal vertetu panasiai atsakyti? g.gif

nu ir drauge...tiek galiu pasakyt...kai buciau dejus atgal as jai..siutas net sueme..matai, jai sprest lemta ar nelemta..tfu...ant tokiu..
Atsakyti
Labukas

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 20, 10:36)
Aciu uz isaiskinima. As tai vakar susimasciau, kokia minimalia HCG koncentracija testas gali parodyti...

nuo jautrumo priklauso, nuo to, kada wc buvai, nes ne vienodai į šlapimą gi patenka ta koncentracija, kraujyje tai kas kita. + dar yra toks dalykas dėl tų DPO, implantacija gali įvykti 5-10 dieną, tai pagalvok, 5 dienų skirtumas, ir tai jau ne nuo tavo ciklo ilgio priklauso, o nuo to, ar greitas spermiukas buvo, kada susitiko su kiaušinėliu,kaip greitai apvaisintas kiaušinėlis nukeliavo iki gimdos ir t.t.

QUOTE(Zafyra @ 2011 02 20, 11:11)
kuo vadovautis - ar ciklo trukme ar DPI?

TIK dpo, iki ovuliacijos fazė gali varijuoti, būti visoms skirtinga ir tai pačiai moteriai skirtinga, o po ovuliacijos iki mmm fiksuota, 12-18 dienų, berods, plačiai imant, o tai pačiiai moteriai dar mažiau skiriasi.

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 20, 11:25)
As ka tik perskaiciu tavo situacija ir...as nesu patareja,bet tavo vietoje tikrai daryciausi mirksiukas.gif Jau tai kad tavo vyro liga atsilieps po keliu menesiu kai vyks spermogeneze.Kitas dalykas juk kitos kaip tik pastoja kai buna pasiilpes imunitetas ir jei neklystu merginoms darant IVF lygtais irgi silpnina imuniteta(pataisykite jei suklydau).

ačiū tau, aš irgi dėl imuniteto apie tai galvoju-nereikia jo gal labai stipraus g.gif ačiukas

QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 15:12)
Ka tik pasikalbejau  telefonu su "drauge". Pranese dziuge naujiena, kad laukiasi antro. Paklause, kaip mums sekasi, pasakiau, kad vis dar nesulaukiam. O ji man,- nepyk, kad taip sakau, bet gal jums ir nelemta, gal ir nereikia..Va taip. Ar as noresiu su ja toliau bendrauti? Nemanau.

pažįstama..galvoju, kad ne iš piktumo žmonės taip, o iš nežinojimo..bet tuo metu taip pikta ir skaudu būna, kad toks galvojimas nelabai padeda..dažnai būna..turi tris vaikus arba kad ir vieną, bet netyčiuką, kurio nelabai norėjo ir aiškina, kad jei neduota, tai neduoda, galima kitur gyvenimo prasmę atrasti, gal nelemta, gal lemta kažką kito nuveikti,..galvoju, eik ir veik, gal ir tau lemta. negaliu..
Atsakyti
Ai dar... KittyKitty, ką tik skaičiau, kad po temperatūros ir pirčių spermiukai atsigauna po savaitės, o pilnas atsinaujinimas kaip ir žinom po trijų mėn.
Atsakyti
Taip ramiai gyvenau, ilsejausi nuo savo "nelaimes", tai va ime ir s.. taip, kad net apsiverkiau. Blin! ir kaip susitare dauguma aiskina, kad NELEMTA. Kas pasake, kad MAN NELEMTA?! Aj.. ka ir kalbeti.
Atsakyti
Bukit mielos, nepignoruokite mano klausimuku 4u.gif !
"Sveikos mergaites, noreciau paklausti:
* priesh iui Ovitreli jums skirdavo kokio dydzio esant fotlikulam? (nes mano buvo 19mm, kazhin ar ne permazas?);
* kas matavo BT, koks BT elgesys buvo nuo Ovitrelio injekcijos? (nes man jau 2 paros praejo o BT po 1 paros buvo 36.5, o shiandiena (2 paros praejo) 36.2 ???) "

Ir dar, ar kam buvo kokiu skausmu po IUI?
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2011 02 20, 14:55)
"Sveikos mergaites, noreciau paklausti:
* priesh iui Ovitreli jums skirdavo kokio dydzio esant fotlikulam? (nes mano buvo 19mm, kazhin ar ne permazas?);
* kas matavo BT, koks BT elgesys buvo nuo Ovitrelio injekcijos? (nes man jau 2 paros praejo o BT po 1 paros buvo 36.5, o shiandiena (2 paros praejo) 36.2 ???) "

Ir dar, ar kam buvo kokiu skausmu po IUI?

Na cia individualiai, pas mane visad labai dideli folikulai budavo, tai prisimenu pries ovitrelle budavo ir 23mm, ir 25mm ir 28mm smile.gif Bet buvo ir 17mm, ir 19mm, gyd. sake, kad viskas puiku.
BT nesimatuodavau po Ovitrelle, dazniausiai likus savaitei iki mmm pasimatuodavau smile.gif
O skausmai.. jie visad lydi, nuo pradzios stimuliacijos iki pat mmm. Taciau skausmas nelygus skausmui. Jei Tu albi apie vos kenciama skausma, tai tokiu nebudavo. Nors karta nakti skaudejo taip, kad teko apie val. laiko atmerktomis akimis ji prakenteti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 20 vasario 2011 - 15:04
QUOTE(KittyKitty @ 2011 02 20, 15:29)
pažįstama..galvoju, kad ne iš piktumo žmonės taip, o iš nežinojimo..bet tuo metu taip pikta ir skaudu būna, kad toks galvojimas nelabai padeda..dažnai būna..turi tris vaikus arba kad ir vieną, bet netyčiuką, kurio nelabai norėjo ir aiškina, kad jei neduota, tai neduoda, galima kitur gyvenimo prasmę atrasti, gal nelemta, gal lemta kažką kito nuveikti,..galvoju, eik ir veik, gal ir tau lemta. negaliu..

Deja,bet ir man pazisama situacija verysad.gif Gana daznai girdziu tokius zodzius,kad nelemta,kad Dievas zino ka daro,kad gal neduoda nes bus nesveikas arba kad vyras paliks ir t.t.Patikekit,as nuo tokiu zmoniu atsiribojau 4u.gif Turiu viena drauge kuri visom isgalem mane palaiko ir pergyvena kartu su manim-o ir viena tikra drauge jau super thumbup.gif
Nekreipiu demesio,nes zmones tikrai labai ziaurus.O dar suzinoje kad darausi IUI tai issityciotu juodai ir paskui vaika estu visa gyvenima...tfu...issiverkiam ir viskas bus gerai,mes stiprios,mes tikimes ir mes is tikruju labai labai laukiam,dziaugiames tuo stebukliuku. wub.gif Nezinau,as turiu jau viena vaikiuka,nesakau kad jos nemyliu as ja dievinu,bet zinau kad jei pastosiu dar karteli tai viskas bus kitaip,tas maziukas tieeek ilgai islaukas,isverktas,istiketas-visvien bus kitaip.
Aprimkime ir nekreipkim demesio i zmones kurie nezino kas yra zmogiskumas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 16:04)
Na cia individualiai, pas mane visad labai dideli folikulai budavo, tai prisimenu pries ovitrelle budavo ir 23mm, ir 25mm ir 28mm smile.gif Bet buvo ir 17mm, ir 19mm, gyd. sake, kad viskas puiku.
BT nesimatuodavau po Ovitrelle, dazniausiai likus savaitei iki mmm pasimatuodavau smile.gif
O skausmai.. jie visad lydi, nuo pradzios stimuliacijos iki pat mmm. Taciau skausmas nelygus skausmui. Jei Tu albi apie vos kenciama skausma, tai tokiu nebudavo. Nors karta nakti skaudejo taip, kad teko apie val. laiko atmerktomis akimis ji prakenteti.

Sutinku su sanzile drinks_cheers.gif Mano foliai buvo 18,16 or 13 na pries IUI buvo vienas paauges,o kiti du ovuliave 4u.gif Tikrai manau kad neturetu buti per mazi mirksiukas.gif Skausmu po IUI nejauciau,tik po Ovitrelio praejus parai pajauciau nakti ovuliacinius skausmus-mat ivyko ovuliacija.
O apie BT nieko negaliu komentuoti nes senai jos nesimatuoju 4u.gif sekmes laukiant kol praeis tos nelemtos 14 dieneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 20, 15:20)

sveikutes ax.gif

kaip savijauta?tau lyg siandie 10 DPI, kada NT gadinsi? kokie pojuciai? rolleyes.gif

man tai atsirado pilvo maudimas, krutine nejautri, tai nieko gero nezadama schmoll.gif unsure.gif BT as irgi nesimatuoju...
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 20, 11:07)
zinok,keistai bet jauciu kad niekas nepavyko 4u.gif Tiesiog pati sirdis sako 4u.gif As tai iskesiu tai,aisku bus liudna diena kai ateis MM bet jau dabar mastau kad nieko tokio,kad gal geriau ir t.t.Bet zinokit su vyru mano tai negeri dalykai dedasi verysad.gif  schmoll.gif

paliūdėsim kartu ir vėl vperiod 4u.gif
O su vyru - kalbėtis, kalbėtis, kalbėtis. Jei MB darbe užsisėdi ar prie kompo naktis leidžia - garantija kad kokia kiaunė darbe šlaunim mojuoja, o vakarais kito kompo gale dūsauja, koks jos šeimyninis gyvenimas nenusisekęs. Garantija.

QUOTE(sanzile @ 2011 02 20, 14:12)
Ka tik pasikalbejau  telefonu su "drauge"...
Gal vertetu panasiai atsakyti? g.gif

Tai "draugei" tiesiog būtina primint, kad savęs nekaltintų jei gims apsigimęs arba negyvagimis. Likimas...
Atsakyti