Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

Sveikos panikes smile.gif
Turiu klausimeli ax.gif Si cikla geriau closta (penkias dienas po dvi tabletes). 9 SD buvau pas daktariuka ir buvo nuspresta si menesi IUI nedaryti. Siandien 11 CD, bet kazkaip teplioti pradejo g.gif A cia kazi nuo vaistu, ar kas cia do biesas g.gif g.gif
Atsakyti
J01, 2Lviename
Aciu! wub.gif wub.gif wub.gif

Irėnė
Siandien 11 CD, bet kazkaip teplioti pradejo g.gif A cia kazi nuo vaistu, ar kas cia do biesas

Gal po apziuros?
Atsakyti
Niu kad apziura ketvirtadieni buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 13:45)
Grizau smile.gif
Nu, nieko naujo, tiesiog "tra-ta-ta, pradedam nuo pradziu..."
Stimuliacija ta pati, tik pradzia ne 5 CD, o 4. Kovo 1 i apziura.

sekmiuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 15:45)
Grizau smile.gif

sekmingo starto tau ir ziurek kad jau paskutinis butu, o sekantis startas - gimdymo - tik po 9 men prasidetu mirksiukas.gif
mes ryt lekiam i VK vaikiuko parsivezti.. blush2.gif biggrin.gif jau 1 karta vaziavom (lapkriti) bet negavom, tikimes dabar bus mazesnis deficitas rolleyes.gif
man taip keistai jau 2 dienas skauda tai viena tai kita soniuka, na nieko cia keisto kad skaude, bet keisciausia, kad dazniau ir daugiau pamaudzia kairi sona, o juk ten folis neuzauga buvo (10 CD - 11, 12 CD - 14), tai mazu ir jis nusprende pasivyti desiniji... bigsmile.gif ax.gif

ai dar vakar mano giminaite pagimde berniuka wub.gif tai buvau nulekus i ligonine trumpam gyvai apsikresti virusiuku.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 15:45)
Grizau smile.gif

sekmes Warwara 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad nebe tektu daugiau nieko pradeti 4u.gif

o as vakar susileidau to puregono, ir siandien tiesiog jauciu kaip ten pas mane viskas auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 02 19, 14:16)
Nu kuriai gi parodė 10 DPO doh.gif Kai kuriom tik 12 DPO vaidenasi mirksiukas.gif
Kai buvau  nestuke.gif  tai vienai dienai mmm vėluojant parodė vaiduokliuką neryškų, bet  matomą plika akimi.
Bet jau geriau nusiteikti, kad nieko nėra, negu tikėti........ir nusivilti rolleyes.gif
nu kas be ko... tuoj, skaiciuosiu-deliosiu visaip kaip.... parsitempiau 4 testus po 3,99 LTL... urmu taip sakant.. iki 23 vasario, kol mmm turetu prasideti.

QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 14:45)
Grizau smile.gif
O tai turi daug reiksmes? Ta prasme ar 5 diena pradeti stimuliuoti ar ? As taip isivaizduoju, kad tu esi visiskai sveika ir visas reikalas tik tuose 2 mln, kuriems butu geriausiai pasidauginti iki 5 mln ir plius gerai pastimuliuojant ir uzauginus kelis folikulus skirtingose pusese - teigiamas rezultatas zenklaiai padideja.. Ane?

Warwara, davaj - tai bus paskutinis IUI ir po jo vienintelis rupestis butu - katras vezimas geresnis. Uzantspauduoju.

QUOTE(agiute @ 2011 02 19, 17:22)
sekmes Warwara 4u.gif  4u.gif  4u.gif kad nebe tektu daugiau nieko pradeti 4u.gif

o as vakar susileidau to puregono, ir siandien tiesiog jauciu kaip ten pas mane viskas auga biggrin.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jo jo, pojuciai tai kaip... As nesileidau nieko ir negeriau, bet vien zinojimas, kad man buvo IUI - nu tiesiog jauti visus vidurius ir atrodo, kad ten viskas juda ir kniuisiasi biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,
ačiū visoms už nuomones ir patarimus, jie priešingi, bet turbūt kitaip ir būti negali biggrin.gif kaip nors apsispręsim.

Warwara, sėkmės 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 10:10)
jau su saliariumais, voniom ir sportu tikrai galima dar 5 dienos palaukti!!!!!! A girdi?

kad ne 5 dienas reikia laukti, o beveik 3 savaites, o aš sportą išsiperku keliems mėnesiams unsure.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 19, 10:32)
As tai isivaizduoju, kad testas galetu ant 11-12 DPO nerodyti nestumo, jeigu as tureciau koki isbalansuota, nepastovu, sokinejanti cikla. Bet kadangi as kaip laikrodis, tai man turetu ir rodyti, kaip ir priklauso, 10 DPO. Is sio as pasidariau tokias isvadas. manau, visai pagristai.. 

sorry, tikrai nepagrįstai. Nenoriu teikti kažkokių vilčių, kalbu grynai apie testą. Ciklas čia nelabai prie ko. Embrionas pradeda gaminti hcg, kai būna pakankamas kiekis, tada testas ir parodo. Kiekis būna nuo-iki, pažiūrėk žemiausias ir aukščiausias hcg normas. Tai individualu ir su ciklu nedaug tesusiję. Mano draugės ciklas kaip laikrodis, trumpas, o testas tik iš trečio karto parodė, kai jau buvo virš 20 dpo. Beveik 6 savaitės buvo. Daug tokių atvejų būna. Mano hcg žiauriai didelis buvo, visi karksėjo, kad bus du, nors žinojau, kad nesąmonė, juk pastojau natūraliai. Tiesiog man daug hcg gaminosi, kitoms gaminasi mažiau. Gali tavo ciklas būti reguliarus, trukti 28 dienas kaip laikrodis ir 18 dpo dar neparodyti, TIKRAI gali. Dėl to tu netampi nestuke.gif , kalbam apie faktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 19, 20:38)
nu kas be ko... tuoj, skaiciuosiu-deliosiu visaip kaip.... parsitempiau 4 testus po 3,99 LTL... urmu taip sakant..

Iš eurovaistinės, ane g.gif ......na tai vaiduokliukus tikrai matysi biggrin.gif jie man visi (teko tris darytis) rodė labai ryškią antros juostelės vietą, ypač kol šlapi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 02 19, 23:45)
kad ne 5 dienas reikia laukti, o beveik 3 savaites, o aš sportą išsiperku keliems mėnesiams unsure.gif
sorry, tikrai nepagrįstai. Nenoriu teikti kažkokių vilčių, kalbu grynai apie testą. Ciklas čia nelabai prie ko. Embrionas pradeda gaminti hcg, kai būna pakankamas kiekis, tada testas ir parodo. Kiekis būna nuo-iki, pažiūrėk žemiausias ir aukščiausias hcg normas. Tai individualu ir su ciklu nedaug tesusiję. Mano draugės ciklas kaip laikrodis, trumpas, o testas tik iš trečio karto parodė, kai jau buvo virš 20 dpo. Beveik 6 savaitės buvo. Daug tokių atvejų būna. Mano hcg žiauriai didelis buvo, visi karksėjo, kad bus du, nors žinojau, kad nesąmonė, juk pastojau natūraliai. Tiesiog man daug hcg gaminosi, kitoms gaminasi mažiau. Gali tavo ciklas būti reguliarus, trukti 28 dienas kaip laikrodis ir 18 dpo dar neparodyti, TIKRAI gali. Dėl to tu netampi  nestuke.gif , kalbam apie faktus 4u.gif

Aciu uz isaiskinima. As tai vakar susimasciau, kokia minimalia HCG koncentracija testas gali parodyti...

QUOTE(Puk @ 2011 02 19, 23:53)
Iš eurovaistinės, ane g.gif ......na tai vaiduokliukus tikrai matysi biggrin.gif jie man visi (teko tris darytis) rodė labai ryškią antros juostelės vietą, ypač kol šlapi... doh.gif
jojojo biggrin.gif matosi tie vaiduokliukai, bet testui isdziuvus - isnyksta. t.y. lieka tokie vos-vos-vos iziurimi, bet tirkai ne nuo nestumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 20 vasario 2011 - 09:37
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 14:45)
Grizau smile.gif

Sveikutes 4u.gif
Warwara sekmingo tau starto,grazaus derliaus ir puikaus vyro turtelio ir kaip ir visos labai labai linkiu,kad sis IUI butu paskutinis po kurio zengtu tik p menesiuku laukimas ir dziaugimasis nestuke.gif bei sekmingas gimdymas. thumbup.gif Buciau nestuke tai oi kiek virusiuku visoms paskleisciau thumbup.gif 4u.gif
Maidena,o as tik pabudau ir sokau prie kompo ziureti kaip tavo siryt NT blush2.gif Na,bet kad norejai i sporto sale eiti,i vonia ir t.t. tai cia totali nesamone doh.gif Labai sauniai maciau merginos viska tau isaiskino,ir as zinau net keleta atveju kai NT nerode ilgokai nieko-o merginos jau budavo nestuke.gif cia jau kaip tavo hcg gaminas,kaip insktuose jie praeina ir t.t.Tavo vietoj jei jau taip nekantru eiciau pasidaryciau HCG ir ramiai nelaukciau mm mirksiukas.gif
Perskaiciu del kiki1,net liudna paliko-bet juk galima bandyti ND ir labai tikiuosi kad jie pavyks ir grikiukai pasieks savo finisa bei gaus aukso medaliuka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2011 02 19, 15:09)
Sveikos panikes smile.gif
Turiu klausimeli ax.gif Si cikla geriau closta (penkias dienas po dvi tabletes). 9 SD buvau pas daktariuka ir buvo nuspresta si menesi IUI nedaryti. Siandien 11 CD, bet kazkaip teplioti pradejo g.gif A cia kazi nuo vaistu, ar kas cia do biesas g.gif  g.gif

siulyciau nesijaudinti,nors neaisku koks tas tepliojimas ir kokio intesyvumo g.gif Man irgi panasiu laiku prasidejo tepliojimas,tai paneles gal prisimena kaip buvau issigandusi-aciu dievui sekancia diena kaip tik turejau pasirodyt apziurai ir gydytojas sake,kad viskas ok ir kartais taip buna mirksiukas.gif O man patepliojo ir nustojo.Taip kad buk rami,nors jei teplios ilgiau gal verta parsirodyt ginei del sventos ramybes.Sekmes 4u.gif
kiskius nu labai labai laikysim kumstukus kad sikart vaikiuku eilej jus VIP numeriuku butumet irasyti thumbup.gif Sekmes mergyt su puikiu nuostabiu besijuokianciu ir besimuistanciu rezultatu,o gal net dvigubu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos
nu atėjo "Maidenanos sekmadienis", išsikepurnėjau iš lovos ir prie kompo...ir kas čia dabar??? Atboj. Per anksti dar testams.
Vienžo, Maidenana, neužskaityta ir leidimo karštai voniai nėra. Taškas ir anspaudas. Ne veltui vadenosi žinok, tad ramiai 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 19, 08:53)
Labas rytas, vienas didelis storias I. Be jokiu vaiduokliu, be jokios vilties. tiesiog jis vienas. Laukiam mmm 23 diena. (nx).

laukiam laukiam ir ... nesulaukiam lotuliukas.gif ir vietoj (nx)Aleliuja, dėkui dieve ir t.t. tongue.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 09:01)
Zafyra

Nu nezinau kaip kam, bet man buvo labai ramu, kai turejau galimybe gadinti testus kiek tik sirdele geidzia. Ta itampa "dar dvi dienos ir darysiu testa" stabde laika nerealiai. Bet nusiramink,  nuotraukai as nupirksiu pati brangiausia-graziausia testa!   lotuliukas.gif

Jamam kaip nervus raminančią priemonę ax.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 13:45)
Grizau smile.gif

Pavasarį geriau prisiima, pagal statistiką įžvelgiau kad vaisingiausias būna balandis, linkiu kad saulutė pašviestų ir kovą apnėštėtum nestuke.gif

Dabar klausimas: kuo vadovautis - ar ciklo trukme ar DPI? Jei ciklo trukme, tai pvz, man tikėtis vaiduokliuko tik kovo 3d, jei DPI - vasario 28d. Trys dienos - mi-i-i-i-i-i-i-ilžiniškas laikotarpis trydaliojimo. Ką manot mergaitės, kada pradėt nervuotis ir testus gadint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zafyra: 20 vasario 2011 - 10:13