Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 10:10)
Maidenana
Klausyk, tu gali palaukti 23 dienos ir tada i vonia lipti. Nu kur tu skubi? Kas tau pasake, kad jei 11-12 diena po O testas neigiamas tai garantuotas nera nestumo.
As kiekviena karta stebiuosiu. Neagituoju vesti labai jau apribota gyvenima, bet jau su saliariumais, voniom ir sportu tikrai galima dar 5 dienos palaukti!!!!!! A girdi?

Nu girdziu. Ne, warwara, as jauciu tiesiog. Zinai - yra pozymiai (kuriu pagrindiniausias neegzistuoja mano atveju), bet yra ir nuojauta. kaip bebutu, vistiek nieko nesitikejom. As tai isivaizduoju, kad testas galetu ant 11-12 DPO nerodyti nestumo, jeigu as tureciau koki isbalansuota, nepastovu, sokinejanti cikla. Bet kadangi as kaip laikrodis, tai man turetu ir rodyti, kaip ir priklauso, 10 DPO. Is sio as pasidariau tokias isvadas. manau, visai pagristai.. unsure.gif

QUOTE(errachka @ 2011 02 19, 10:17)
a gali tu dar palaukt, kol mmm ner - kas cia per triedaliojimai blyn??? lotuliukas.gif  doh.gif  bigsmile.gif

netriedalioju as. Viskas taip, kaip ir turejo buti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 10:27)
O pajuryj grazuuu, vejo nera, bet salta...

Matei, siandien -14... Maniau, masina neuzsives... Bet uzsivede biggrin.gif
Iki keliu dirbi? As tai svajoju iki kokios 13 val... techninis departamentas vis dar neatejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 09:27)
errachka
O pajuryj grazuuu, vejo nera, bet salta...

keista kaip pajury vejelis pradingojo biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 19, 09:32)

netriedalioju as. Viskas taip, kaip ir turejo buti.  mirksiukas.gif
Papildyta:

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 02 19, 11:10)
keista kaip pajury vejelis pradingojo biggrin.gif
4u.gif

Pas mus gi 5 orai per pusdieni. Niekada nezinai koks oras bus uz valandos. Gal snigs, gal lis, gal saule pasireiks, gal iki -20 tempa nukris.
Atsakyti
Maidenana
Vis vien drastisku veksmu nedaryciau. Vonia tikrai palauks smile.gif Bet aisku daryk kaip tau atrodo geriau 4u.gif

As dirbu iki 15:15. Be pertraukos neiseis, nes per pertrauka varau pas S smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 11:47)
Maidenana
Vis vien drastisku veksmu nedaryciau. Vonia tikrai palauks smile.gif Bet aisku daryk kaip tau atrodo geriau  4u.gif

As dirbu iki 15:15. Be pertraukos neiseis, nes per pertrauka varau pas S smile.gif

Nu drastiskai nesielgsiu - pazadu. biggrin.gif Man vyras siandien liepe prisipirkti NT ir darytis kas ryta, nes "o gal dar anksti?". lotuliukas.gif Vis jis nori ten II iziureti lotuliukas.gif

Sekmes tau pas S, tikekimes, ji pasakys ka nors gero ir palaikancio. ir kad viskas gautusi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 vasario 2011 - 11:03
Maidenana
Is tikruju tavo tie logiski pamastymai
Bet kadangi as kaip laikrodis, tai man turetu ir rodyti, kaip ir priklauso, 10 DPO.
yra nelogiski, nes implantacija vyksta 5-9 DPO, nepriklausmai nuo to koks sveicariskas tavo organizmas smile.gif Todel testas tau 10 DPO tikrai gali nerodyti. Kraujas rodo tikrove, testas yra t 4u.gif 4u.gif ik zaisliukas
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 12:23)
Maidenana
Is tikruju tavo tie logiski pamastymai
yra nelogiski,  nes implantacija vyksta 5-9 DPO, nepriklausmai nuo to koks sveicariskas tavo organizmas smile.gif Todel testas tau 10 DPO tikrai gali nerodyti.  Kraujas rodo tikrove, testas yra t 4u.gif  4u.gif ik zaisliukas

Nu duodi tu man vilties, warwarushka... net tiketi norisi.

Klausyk, o tu su 15.15 nepersidirbk. man mergos isaiskino sekanciai:
dirbame uz penktadieni, tad automatiskai iki 15.45
dirbame uz sventine diena, tad darbo diena sutrumpinama dar viena valanda. Bendroje sumoje gauname valstybes nustatyta siandienios sestadienio darbo laika: 14.45.

Tu ta pusvalandi atsigriebk.
Atsakyti
Maidenana
As ne vilti tau duodu, o tiesiog sakau kad tiketi testais - nesamone smile.gif

Mano darbo laikas yra nuo 8:30
Tai gi prie tavo 14:45 rekia dar 30 min prisumuoti smile.gif

Varau...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 19, 10:32)
Bet kadangi as kaip laikrodis, tai man turetu ir rodyti, kaip ir priklauso, 10 DPO. Is sio as pasidariau tokias isvadas. manau, visai pagristai..  unsure.gif 

Nu kuriai gi parodė 10 DPO doh.gif Kai kuriom tik 12 DPO vaidenasi mirksiukas.gif
Kai buvau nestuke.gif tai vienai dienai mmm vėluojant parodė vaiduokliuką neryškų, bet matomą plika akimi.
Bet jau geriau nusiteikti, kad nieko nėra, negu tikėti........ir nusivilti rolleyes.gif
Atsakyti
Grizau smile.gif
Nu, nieko naujo, tiesiog "tra-ta-ta, pradedam nuo pradziu..."
Stimuliacija ta pati, tik pradzia ne 5 CD, o 4. Kovo 1 i apziura.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 13:45)
Grizau smile.gif

laba diena smile.gif

Sekmingo starto tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 14:45)
Grizau smile.gif

thumbup.gif ..svarbu vyksta progresas smile.gif
Atsakyti