Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

Sveikos,
supykau, pusę dienos su pertraukom skaičiau, ėmiau citatas, dingo netas doh.gif
Ką perskaičiau... testukai ir teigiami, ir vėl neigiami, tai nieko nesakau kol kas, laukiam,
šiaip tai nieko neatsimenu, tik pamenu, Sanzilė klausė dėl mano planų. 4u.gif Komplikuoti jie, taip, planuojam IUI natūraliam cikle, bet..nuvažiavo šiandien vyras pas Žilaitienę recepto, pakalbėjo.. Ji sako, kad praleistume šį ciklą, nes po ligos negerai g.gif Aš jau pirmadienį sutarus folių žiūrėt pas ginę.. Ir šiaip.. Siutina viskas, Ž sako, abu sirguliuojam, tai gali turėti įtakos, tempa kokias porą savaičių gali bloginti spermiukus unsure.gif aš tai nesuprantu, vieniems sako, kad tik po trijų mėnesių pablogėja, kitiems-porą savaičių... Nežinau, mąstysim, tarsimės dar, jam tik vieną dieną buvo 39, paskui kitą 37,5, dar kitą jau nebuvo, bet ir dabar negerai dar jaučiasi, ir aš dar negerai jaučiuosi, pasilpus tokia.. Bet tai ką aš žinau, lauksim, kol gerai jausimės- tamoxio veikimas praeis unsure.gif Dukrytė dažnai serga ir aš dažnai užsikrečiu, tai negi vasaros laukti??? Tamoxi gegužę baigs..Ž sako, dažniausiai jis veikia tol, kol geriamas, po to vėl krenta rodikliai...Lapkritį darėm IUI-bronchitą pasigavau, dabar tie gripai..Tarsiuos dar su gine ir Visockien. Gal dar kartoti tyrimą prieš IUI g.gif Vis tiek nestimuliuoju, tai galiu bet kada atšaukti g.gif Žodžiu.......................
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 02 18, 21:51)
Siutina viskas, Ž sako, abu sirguliuojam, tai gali turėti įtakos, tempa kokias porą savaičių gali bloginti spermiukus unsure.gif  aš tai nesuprantu, vieniems sako, kad tik po trijų mėnesių pablogėja, kitiems-porą savaičių...

Perskaicius tavo sakini, bandziau surasti kur siandien skaiciau straipsni kaip tik tuo klausimu, bet nerandu doh.gif Zodziu ten taip pat buvo parasyta, kad auksta temperatura (kelios dienos virs 38,5) spermos kokybe suprastina po 3 menesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 18, 23:43)
Perskaicius tavo sakini, bandziau surasti kur siandien skaiciau straipsni kaip tik tuo klausimu, bet nerandu doh.gif Zodziu ten taip pat buvo parasyta, kad auksta temperatura (kelios dienos virs 38,5) spermos kokybe suprastina po 3 menesiu 4u.gif

Mums andrologas ta pati sake.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 02 18, 21:51)
šiandien vyras pas Žilaitienę recepto, pakalbėjo.. Ji sako, kad praleistume šį ciklą, nes po ligos negerai g.gif  Aš jau pirmadienį sutarus folių žiūrėt pas ginę.. Ir šiaip..

as tai irgi manau, akd praleistum si cikla, reikia pasveikti iki galo, beto sakei kad TB gers iki geguzes tuos vaistus, tai gal ir nepabloges,o dabar imunitetas nusilpes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 11:46)
As tai si savatgali atsikankinsiu.... o is taves paskutine ziemos diena lauksime superiniu naujienu.  smile.gif

Žinai, dabar laukiam tavo sekmadienio, o paskui lauksim mano, gerai? Kartu drąsiau...

QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 13:50)
Ice Tea*
Tai busim ciklo drauges smile.gif Nuo kada tau stimuliacija? Testus uzsakom?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Reikia pasakyti, kad tai kad as dariau si karta testus kada tik norejau labai itaka teigiama padare mano savijautai smile.gif

Nu mergičkos, jokių urminių testų pirkimų schmoll.gif Po Maidenana gražios testų nuotraukėlės jau "ne fasonas" vieno tipo naudot, prašom nusipirkti įvairių-gražių- pigių-brangių-kasetės-juostelėse-su linijom-su Yes/NO ir t.t. tongue.gif Mums ekspertėms turi būti gražu ir išsamu cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2011 02 18, 23:51)
Gal dar kartoti tyrimą prieš IUI g.gif  Vis tiek nestimuliuoju, tai galiu bet kada atšaukti g.gif  Žodžiu.......................

drinks_cheers.gif as taip ir daryciau mirksiukas.gif jei bus geri rezultatai kodel nepabandzius, o jei bus nekokie tai ir nedarysit tos IUI... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zafyra @ 2011 02 19, 01:49)
Žinai, dabar laukiam tavo sekmadienio, o paskui lauksim mano, gerai? Kartu drąsiau...

Labas rytas, vienas didelis storias I. Be jokiu vaiduokliu, be jokios vilties. tiesiog jis vienas. Laukiam mmm 23 diena. (nx).
Atsakyti
KittyKitty
Mes tai taip ir adarem - tyrima... Aha, atsimeni gi ka pas mus parode smile.gif Nieko tas kontrolinis tyrimas neduos, garbes zodis.
O spermogineze ir yra 3 men. Kaip as suprantu tai aplamai spermos kokybe, apinanti viska.
Bet ten dar yra 3 dienu ciklai, t.y. jei as gerai atsimenu tai kiekiai.

Kai darem kontrolini - buvo 2 sav. po tep-ros ir antibiotiku. Rezultatas buvo superinis (nu kaip mums,, aiskus). Kai darem IUI - buvo menuo po lygos. Kiekis sudas, bet judrumas geras kaip visad. Dabar nedarom juokiu kontroliniu, geriau uz tos pinigus pries 3 dienas iki IUI mueism steiko suvalgyti lotuliukas.gif

Damos, rytas.
Kas nedirba - mano pavydas tongue.gif
Kas dirba - mano palaikimas lotuliukas.gif
Papildyta:
Maidenana
Nu iki 23 dar daug visko gali nutikti mirksiukas.gif
Nulipk jau nuo savo supyniu! tongue.gif

Zafyra
Nu mergičkos, jokių urminių testų pirkimų

Nu nezinau kaip kam, bet man buvo labai ramu, kai turejau galimybe gadinti testus kiek tik sirdele geidzia. Ta itampa "dar dvi dienos ir darysiu testa" stabde laika nerealiai. Bet nusiramink, nuotraukai as nupirksiu pati brangiausia-graziausia testa! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 19 vasario 2011 - 08:57
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 10:01)
Dabar nedarom juokiu kontroliniu, geriau uz tos pinigus pries 3 dienas iki IUI mueism steiko suvalgyti  lotuliukas.gif

Damos, rytas.
Kas nedirba - mano pavydas  tongue.gif
Kas dirba - mano palaikimas  lotuliukas.gif
Papildyta:
Maidenana
Nu iki 23 dar daug visko gali nutikti  mirksiukas.gif
Nulipk jau nuo savo supyniu!   tongue.gif

Nu ir as palaikau dirbanciuju komanda. ofise sedim dviese su buhaltere is 15 zmoniu lotuliukas.gif techninis departamentas pamirso i darba ateiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na, nezinau as del "visko nutikimo", nes as is tos zmoniu kategorijos, kuriems visada viskas konkreciai, pagal visas nustatytas normas ivyksta. Stebuklo nesu turejusi.
Nieko, nusprendem su vyru, kad darysime geguze dvynukus. Tiek to. Siandien uztat leisiuos i visus griekus: soliariumus, sporto sale, vonia ir t.t. Visame galima izvelgti pliusu gi. plius, vaziuosiu i sesija. vat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 vasario 2011 - 09:07
Maidenana
Klausyk, tu gali palaukti 23 dienos ir tada i vonia lipti. Nu kur tu skubi? Kas tau pasake, kad jei 11-12 diena po O testas neigiamas tai garantuotas nera nestumo.
As kiekviena karta stebiuosiu. Neagituoju vesti labai jau apribota gyvenima, bet jau su saliariumais, voniom ir sportu tikrai galima dar 5 dienos palaukti!!!!!! A girdi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 19 vasario 2011 - 09:10
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 19, 08:53)
Labas rytas, vienas didelis storias I. Be jokiu vaiduokliu, be jokios vilties. tiesiog jis vienas. Laukiam mmm 23 diena. (nx).

a gali tu dar palaukt, kol mmm ner - kas cia per triedaliojimai blyn??? lotuliukas.gif doh.gif bigsmile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 09:01)
Damos, rytas.
Kas nedirba - mano pavydas  tongue.gif
Kas dirba - mano palaikimas  lotuliukas.gif
[

kas cia pewr pavydas - ajsiu per salcius kirpyklon savo ziliuku dazyt - gal nenupus vejas kol nuveisiu lotuliukas.gif

gero darbo dirbanciom 4u.gif

LABAS RYYTAS mirksiukas.gif
Atsakyti
errachka
O pajuryj grazuuu, vejo nera, bet salta...
Atsakyti