Sveikos,
supykau, pusę dienos su pertraukom skaičiau, ėmiau citatas, dingo netas
Ką perskaičiau... testukai ir teigiami, ir vėl neigiami, tai nieko nesakau kol kas, laukiam,
šiaip tai nieko neatsimenu, tik pamenu, Sanzilė klausė dėl mano planų. Komplikuoti jie, taip, planuojam IUI natūraliam cikle, bet..nuvažiavo šiandien vyras pas Žilaitienę recepto, pakalbėjo.. Ji sako, kad praleistume šį ciklą, nes po ligos negerai Aš jau pirmadienį sutarus folių žiūrėt pas ginę.. Ir šiaip.. Siutina viskas, Ž sako, abu sirguliuojam, tai gali turėti įtakos, tempa kokias porą savaičių gali bloginti spermiukus aš tai nesuprantu, vieniems sako, kad tik po trijų mėnesių pablogėja, kitiems-porą savaičių... Nežinau, mąstysim, tarsimės dar, jam tik vieną dieną buvo 39, paskui kitą 37,5, dar kitą jau nebuvo, bet ir dabar negerai dar jaučiasi, ir aš dar negerai jaučiuosi, pasilpus tokia.. Bet tai ką aš žinau, lauksim, kol gerai jausimės- tamoxio veikimas praeis Dukrytė dažnai serga ir aš dažnai užsikrečiu, tai negi vasaros laukti??? Tamoxi gegužę baigs..Ž sako, dažniausiai jis veikia tol, kol geriamas, po to vėl krenta rodikliai...Lapkritį darėm IUI-bronchitą pasigavau, dabar tie gripai..Tarsiuos dar su gine ir Visockien. Gal dar kartoti tyrimą prieš IUI Vis tiek nestimuliuoju, tai galiu bet kada atšaukti Žodžiu.......................
QUOTE(KittyKitty @ 2011 02 18, 21:51)
Siutina viskas, Ž sako, abu sirguliuojam, tai gali turėti įtakos, tempa kokias porą savaičių gali bloginti spermiukus aš tai nesuprantu, vieniems sako, kad tik po trijų mėnesių pablogėja, kitiems-porą savaičių...
Perskaicius tavo sakini, bandziau surasti kur siandien skaiciau straipsni kaip tik tuo klausimu, bet nerandu Zodziu ten taip pat buvo parasyta, kad auksta temperatura (kelios dienos virs 38,5) spermos kokybe suprastina po 3 menesiu
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 18, 23:43)
Perskaicius tavo sakini, bandziau surasti kur siandien skaiciau straipsni kaip tik tuo klausimu, bet nerandu Zodziu ten taip pat buvo parasyta, kad auksta temperatura (kelios dienos virs 38,5) spermos kokybe suprastina po 3 menesiu
Mums andrologas ta pati sake.
QUOTE(KittyKitty @ 2011 02 18, 21:51)
šiandien vyras pas Žilaitienę recepto, pakalbėjo.. Ji sako, kad praleistume šį ciklą, nes po ligos negerai Aš jau pirmadienį sutarus folių žiūrėt pas ginę.. Ir šiaip..
as tai irgi manau, akd praleistum si cikla, reikia pasveikti iki galo, beto sakei kad TB gers iki geguzes tuos vaistus, tai gal ir nepabloges,o dabar imunitetas nusilpes...
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 11:46)
As tai si savatgali atsikankinsiu.... o is taves paskutine ziemos diena lauksime superiniu naujienu.
Žinai, dabar laukiam tavo sekmadienio, o paskui lauksim mano, gerai? Kartu drąsiau...
QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 13:50)
Ice Tea*
Tai busim ciklo drauges Nuo kada tau stimuliacija? Testus uzsakom? Reikia pasakyti, kad tai kad as dariau si karta testus kada tik norejau labai itaka teigiama padare mano savijautai
Tai busim ciklo drauges Nuo kada tau stimuliacija? Testus uzsakom? Reikia pasakyti, kad tai kad as dariau si karta testus kada tik norejau labai itaka teigiama padare mano savijautai
Nu mergičkos, jokių urminių testų pirkimų Po Maidenana gražios testų nuotraukėlės jau "ne fasonas" vieno tipo naudot, prašom nusipirkti įvairių-gražių- pigių-brangių-kasetės-juostelėse-su linijom-su Yes/NO ir t.t. Mums ekspertėms turi būti gražu ir išsamu
Labas rytas
as taip ir daryciau jei bus geri rezultatai kodel nepabandzius, o jei bus nekokie tai ir nedarysit tos IUI...
QUOTE(KittyKitty @ 2011 02 18, 23:51)
Gal dar kartoti tyrimą prieš IUI Vis tiek nestimuliuoju, tai galiu bet kada atšaukti Žodžiu.......................
as taip ir daryciau jei bus geri rezultatai kodel nepabandzius, o jei bus nekokie tai ir nedarysit tos IUI...
QUOTE(Zafyra @ 2011 02 19, 01:49)
Žinai, dabar laukiam tavo sekmadienio, o paskui lauksim mano, gerai? Kartu drąsiau...
Labas rytas, vienas didelis storias I. Be jokiu vaiduokliu, be jokios vilties. tiesiog jis vienas. Laukiam mmm 23 diena. (nx).
KittyKitty
Mes tai taip ir adarem - tyrima... Aha, atsimeni gi ka pas mus parode Nieko tas kontrolinis tyrimas neduos, garbes zodis.
O spermogineze ir yra 3 men. Kaip as suprantu tai aplamai spermos kokybe, apinanti viska.
Bet ten dar yra 3 dienu ciklai, t.y. jei as gerai atsimenu tai kiekiai.
Kai darem kontrolini - buvo 2 sav. po tep-ros ir antibiotiku. Rezultatas buvo superinis (nu kaip mums,, aiskus). Kai darem IUI - buvo menuo po lygos. Kiekis sudas, bet judrumas geras kaip visad. Dabar nedarom juokiu kontroliniu, geriau uz tos pinigus pries 3 dienas iki IUI mueism steiko suvalgyti
Damos, rytas.
Kas nedirba - mano pavydas
Kas dirba - mano palaikimas
Papildyta:
Maidenana
Nu iki 23 dar daug visko gali nutikti
Nulipk jau nuo savo supyniu!
Zafyra
Nu nezinau kaip kam, bet man buvo labai ramu, kai turejau galimybe gadinti testus kiek tik sirdele geidzia. Ta itampa "dar dvi dienos ir darysiu testa" stabde laika nerealiai. Bet nusiramink, nuotraukai as nupirksiu pati brangiausia-graziausia testa!
Mes tai taip ir adarem - tyrima... Aha, atsimeni gi ka pas mus parode Nieko tas kontrolinis tyrimas neduos, garbes zodis.
O spermogineze ir yra 3 men. Kaip as suprantu tai aplamai spermos kokybe, apinanti viska.
Bet ten dar yra 3 dienu ciklai, t.y. jei as gerai atsimenu tai kiekiai.
Kai darem kontrolini - buvo 2 sav. po tep-ros ir antibiotiku. Rezultatas buvo superinis (nu kaip mums,, aiskus). Kai darem IUI - buvo menuo po lygos. Kiekis sudas, bet judrumas geras kaip visad. Dabar nedarom juokiu kontroliniu, geriau uz tos pinigus pries 3 dienas iki IUI mueism steiko suvalgyti
Damos, rytas.
Papildyta:
Maidenana
Zafyra
Nu mergičkos, jokių urminių testų pirkimų
Nu nezinau kaip kam, bet man buvo labai ramu, kai turejau galimybe gadinti testus kiek tik sirdele geidzia. Ta itampa "dar dvi dienos ir darysiu testa" stabde laika nerealiai. Bet nusiramink, nuotraukai as nupirksiu pati brangiausia-graziausia testa!
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 10:01)
Dabar nedarom juokiu kontroliniu, geriau uz tos pinigus pries 3 dienas iki IUI mueism steiko suvalgyti
Damos, rytas.
Papildyta:
Maidenana
Damos, rytas.
Papildyta:
Maidenana
Nu ir as palaikau dirbanciuju komanda. ofise sedim dviese su buhaltere is 15 zmoniu techninis departamentas pamirso i darba ateiti
Na, nezinau as del "visko nutikimo", nes as is tos zmoniu kategorijos, kuriems visada viskas konkreciai, pagal visas nustatytas normas ivyksta. Stebuklo nesu turejusi.
Nieko, nusprendem su vyru, kad darysime geguze dvynukus. Tiek to. Siandien uztat leisiuos i visus griekus: soliariumus, sporto sale, vonia ir t.t. Visame galima izvelgti pliusu gi. plius, vaziuosiu i sesija. vat.
Maidenana
Klausyk, tu gali palaukti 23 dienos ir tada i vonia lipti. Nu kur tu skubi? Kas tau pasake, kad jei 11-12 diena po O testas neigiamas tai garantuotas nera nestumo.
As kiekviena karta stebiuosiu. Neagituoju vesti labai jau apribota gyvenima, bet jau su saliariumais, voniom ir sportu tikrai galima dar 5 dienos palaukti!!!!!! A girdi?
Klausyk, tu gali palaukti 23 dienos ir tada i vonia lipti. Nu kur tu skubi? Kas tau pasake, kad jei 11-12 diena po O testas neigiamas tai garantuotas nera nestumo.
As kiekviena karta stebiuosiu. Neagituoju vesti labai jau apribota gyvenima, bet jau su saliariumais, voniom ir sportu tikrai galima dar 5 dienos palaukti!!!!!! A girdi?
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 19, 08:53)
Labas rytas, vienas didelis storias I. Be jokiu vaiduokliu, be jokios vilties. tiesiog jis vienas. Laukiam mmm 23 diena. (nx).
a gali tu dar palaukt, kol mmm ner - kas cia per triedaliojimai blyn???
QUOTE(Warwara @ 2011 02 19, 09:01)
Damos, rytas.
[
[
kas cia pewr pavydas - ajsiu per salcius kirpyklon savo ziliuku dazyt - gal nenupus vejas kol nuveisiu
gero darbo dirbanciom
LABAS RYYTAS
errachka
O pajuryj grazuuu, vejo nera, bet salta...
O pajuryj grazuuu, vejo nera, bet salta...