Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

o jau testuku grozis wub.gif wub.gif gaila kad ne tavo...

QUOTE(2Lviename @ 2011 02 18, 13:26)
O negali siusti taves i kita klinika, kuri dirba savaitgali????Nes duomenys super tavo..praleist cikla - gaila blush2.gif

ne negali. Dabar galvoju gal kokia privacia susirasti, bet jauciu kainele tai butu kaip reikaint verysad.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 18, 13:26)
oi kaip uzjauciu tave  console.gif kokia nesamone kad nedirba savaitgaliais, pas mus net per kaledas dirbo  g.gif  linkiu laaaabai vaisingu ND ir kad nenuzudytum ne vieno grikiuko  mirksiukas.gif

ai truksta man zodziu verysad.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 13:30)
tai gal atlek pas mus i klp? Pas mus tiksliai padarytu sestadieni. Su S sutartumem.
Valio! Aciu! galesiu visa geguze juos gadinti biggrin.gif

mielu noru atlekciau tik kad man tolokai is Londono... siaip as is Palangos tai kai busiu LT butinai prasysiu tavo pagalbos del geros gyd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiki1: 18 vasario 2011 - 14:44
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 15:39)
Man iki tokiu - kaip iki Amerikos pestute.  irnesakyk.gif

Cia siaip - groziui.  wub.gif Kad ladies nepamirstu kaip tas turi atrodyti.
Papildyta:
Mano vakarikstis panasiai atrode... bet gal dar blankiau. Ar matot ka nors?
user posted image

Nieka nematau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 15:41)
Maidenana
Idomu pas mus yra tokiu graziu testu
As kai man jau reikes noriu tokio atminimui.
Pirmo vaiko testus turiu smile.gif
Noriu tokio grazaus smile.gif

Turi omeny kokios nors firmos, kuri juos graziai apipavidalina? Nu graziausias tai easy test, bet kad jo kokybe chrienova...

QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 18, 15:43)
o jau testuku grozis  wub.gif  wub.gif gaila kad ne tavo...
ne negali. Dabar galvoju gal kokia privacia susirasti, bet jauciu kainele tai butu kaip reikaint  verysad.gif
ai truksta man zodziu  verysad.gif
mielu noru atlekciau tik kad man tolokai is Londono... siaip as is Palangos tai kai busiu LT butinai prasysiu tavo pagalbos del geros gyd
Nu, mano-nemano, jokio skirtumo, uztat grazu smile.gif Juk kazkam pasiseke. kazkas irgi lauke - tai ir gerai jam. jai, t.y.

Jooo, tolokoka... Bet kai busi - tai kreipkis. Cia ju nedaug yra, tai eisi pas mus mylima S. Pas mus klp, kazkaip, pastaruoju metu su visais galima susitarti. kad ir sekmadieni. bet pagal etiketa, sekmadieniais niekas nepiktnadziauja. bet is esmes, jeigu butu striokas - manau, tikrai butu suderinta ir tave priimtu.

QUOTE(2Lviename @ 2011 02 18, 15:44)
Nieka nematau lotuliukas.gif

Siaip, as irgi nieko nematau... tiesa pasakius... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 vasario 2011 - 14:49
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 14:03)
Nu i baliu tu pati eik, bet ir i darba mano nosi uzsuk, ka? biggrin.gif

Sedek tik irnesakyk.gif biggrin.gif

QUOTE(errachka @ 2011 02 18, 14:19)
ir man ryt nereikiaaaa - boze kaip dziaugiuosi  bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 18, 15:54)

nu tai o kas belieka. Aisku, bosai tai neprisimins, kad reikia i darba, bet esme, kad jie visitek savaitgaliais sedi... Tai faktas kad pastebes... ir pasitiks zodziais "o ka tu cia veiki?" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 18, 14:23)
Labukas mergytes  4u.gif
Tai va, pas mane zinios tokios. Si cikla IUI nedarys nes pirmadieni bus per velu o savaitgaliais nedirba  doh.gif  cry.gif  cry.gif
Esu nusiminus ir vilciu daug neteikiu, bet ND bus pagal plana (nori MB ar nenori)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir bent jau zinosiu kad padariau viska ka galejau si cikla...

niu bet kaip taip nedirba?/ blyn g.gif

QUOTE(2Lviename @ 2011 02 18, 14:29)
Jau pagalvojau, kad cia tavo testukai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir as doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 13:48)
Jooo, tolokoka... Bet kai busi - tai kreipkis. Cia ju nedaug yra, tai eisi pas mus mylima S. Pas mus klp, kazkaip, pastaruoju metu su visais galima susitarti. kad ir sekmadieni. bet pagal etiketa, sekmadieniais niekas nepiktnadziauja. bet is esmes, jeigu butu striokas - manau, tikrai butu suderinta ir tave priimtu.
Siaip, as irgi nieko nematau... tiesa pasakius...  lotuliukas.gif

Aciu, butinai kreipsiuos. Kadangi cia ne privati ligonine tai jie ir nedirba savaitgaliais (turiu omeny del tokiu dalyku).
Atsakyti
Nu ka, uz pusvalandzio einame taip vadinamojo savaitgalio? Ne, nu tikrai, man geriau buvo dirbti ta treciadieni, nei sestadieni. Visiskas disbalansas.
Papildyta:
QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 18, 17:26)
Aciu, butinai kreipsiuos. Kadangi cia ne privati ligonine tai jie ir nedirba savaitgaliais (turiu omeny del tokiu dalyku).

Be to, tai S pacios klinika. patikek... tikrai priimtu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 15:29)
Nu ka, uz pusvalandzio einame taip vadinamojo savaitgalio? Ne, nu tikrai, man geriau buvo dirbti ta treciadieni, nei sestadieni. Visiskas disbalansas.
Papildyta:

Be to, tai S pacios klinika. patikek... tikrai priimtu.

friends.gif friends.gif

ir as rytoj dirbu puse dienos nors treciadienis ir nebuvo iseigine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 18, 14:25)
O as gavau leidima rytoj nedirbti bigsmile.gif tai sedziu issisiepusi iki ausu bigsmile.gif

o as irgi laisva nes kadangi per kucias dirbau unsure.gif tai man irgi nereikia dirbti...

kiki1 o is kur zinai kad tau nesuderinamumas?ar dare tyrima?jei ne tai mes visokius issigalvojimus is galvos ir geriau be itampos ND ND ir ND.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 02 18, 16:39)
kiki1 o is kur zinai kad tau nesuderinamumas?ar dare tyrima?jei ne tai mes visokius issigalvojimus is galvos ir geriau be itampos ND ND ir ND.... 4u.gif

ne tyrimu man nedare, nes UK tokiu nadaro verysad.gif . As nezinau tik numanau, nes pas mane ir pas MB viskas gerai, jokiu nukrypimu nuo normos bet nestuke.gif neiseina
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 18, 18:44)
ne tyrimu man nedare, nes UK tokiu nadaro  verysad.gif . As nezinau tik numanau, nes pas mane ir pas MB viskas gerai, jokiu nukrypimu nuo normos bet  nestuke.gif  neiseina

mes tada is galvos ir ramiai ND 4u.gif nervine itampa irgi sudaro trukdzius 4u.gif ....tad kai grysi i LT pasidaryk mirksiukas.gif o dabar nesustatinek sau diagnozes mirksiukas.gif
Atsakyti