Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 18, 14:41)
biggrin.gif Na jau ne, man rytoj balius nusimato, tai niekaip biggrin.gif Bus proga pasiruosti cool.gif
Nu i baliu tu pati eik, bet ir i darba mano nosi uzsuk, ka? biggrin.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 14:50)
Testus uzsakom?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Reikia pasakyti, kad tai kad as dariau si karta testus kada tik norejau labai itaka teigiama padare mano savijautai smile.gif

Sita, o galiu ir as uzsakyti? man ju irgi prireiks kalnais dar. Nes guli vienas viola ir gaila naudoti kazkaip. o butu ju kokie 20 vnt - tai kas ryta zaisciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 vasario 2011 - 14:07
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 13:35)
Kaip AS nenoriu rytoj dirbti..  doh.gif
Pavydziu. keiciames darbovietem. Vienai dienai biggrin.gif

ir man ryt nereikiaaaa - boze kaip dziaugiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas mergytes 4u.gif

QUOTE(spinsa @ 2011 02 18, 06:56)
kiek as zinau O testukas parodo, kad ovuliacija turetu buti per ateinancias 24-36 valandas, taip kad tau tiesiog reikia paskambinti savo ginei ir pasakyti susidariusia situacija ir manau kad gine lengvai paankstins IUI. g.gif

QUOTE(kiskius @ 2011 02 18, 06:56)

labai jau panasi musu situacija... gali buti rami ryt O tikrai dar neturetu buti  mirksiukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 07:53)
Kiki1 o tau, manau, siandien pas gyd. butinai reikia paimti vyra. Nes gal is kart ir IUI padarys. i O testas rodo tik busima O. Ir dar, spragtukas buvo? Jei O testas buvo daromas po spragtuko, tai jau jo rezultatai absoliuciai netiksli. Hormono tai ogranizme ogogo kiek!

Tai va, pas mane zinios tokios. Si cikla IUI nedarys nes pirmadieni bus per velu o savaitgaliais nedirba doh.gif cry.gif cry.gif
Geros zinios kad kairej pusej folis 17.5mm, desinej 19-20mm (tas kur buvo labai mazas ir nelabai mate treciadieni). Gleivine 12mm, sake viskas ok ir kadangi pas mane ciklas reguliarus ir O testukas teigiamas tai turesiu ovuliuot naturaliai ir nesileisiu sprogduku. Vakar vakare ND ir planuose ND snd, ryt ir poryt...
Problema tame kad pas mane nepaaiskinamos kilmes nevaisingumas ir as manau kad pas mus nesuderinamumas tai be IUI nieko nebus, ir stipriausius spermiukus putka nuzudys... verysad.gif
Dar israse progesterono zvakutes naudoti 14 dienu ir pradeti ryt... Net nezinau nes jei neovuliuosiu ryt pries vaistukus tai man O dar pristabdys... Vienu zodziu sh... gaunas si cikla bet kaip gyd sake kad tai tik buvo kaip ir testas paziureti kaip mano organizmas reaguoja i stimuliacija ir t.t.

Esu nusiminus ir vilciu daug neteikiu, bet ND bus pagal plana (nori MB ar nenori) lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir bent jau zinosiu kad padariau viska ka galejau si cikla...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiki1: 18 vasario 2011 - 14:26
QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 18, 15:23)
Labukas mergytes  4u.gif
Tai va, pas mane zinios tokios. Si cikla IUI nedarys nes pirmadieni bus per velu o savaitgaliais nedirba  doh.gif  cry.gif  cry.gif
Geros zinios kad kairej pusej folis 17.5mm, desinej 19-20mm (tas kur buvo labai mazas ir nelabai mate treciadieni). Gleivine 12mm, sake viskas ok ir kadangi pas mane ciklas reguliarus ir O testukas teigiamas tai turesiu ovuliuot naturaliai ir nesileisiu sprogduku. Vakar vakare ND ir planuose ND snd, ryt ir poryt...
Problema tame kad pas mane nepaaiskinamos kilmes nevaisingumas ir as manau kad pas mus nesuderinamumas tai  be IUI nieko nebus, ir stipriausius spermiukus pukta nuzudys...  verysad.gif 
Dar israse progesterono zvakutes naudoti 14 dienu ir pradeti ryt... Net nezinau nes jei neovuliuosiu ryt pries vaistukus tai man O dar pristabdys... Vienu zodziu sh... gaunas si cikla bet kaip gyd sake kad tai tik buvo kaip ir testas paziureti kaip mano organizmas reaguoja i stimuliacija ir t.t.

Esu nusiminus ir vilciu daug neteikiu, bet ND bus pagal plana (nori MB ar nenori)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir bent jau zinosiu kad padariau viska ka galejau si cikla...

O negali siusti taves i kita klinika, kuri dirba savaitgali????Nes duomenys super tavo..praleist cikla - gaila blush2.gif
Atsakyti
Labukas mergytes  4u.gif
Tai va, pas mane zinios tokios. Si cikla IUI nedarys nes pirmadieni bus per velu o savaitgaliais nedirba  doh.gif  cry.gif  cry.gif
Problema tame kad pas mane nepaaiskinamos kilmes nevaisingumas ir as manau kad pas mus nesuderinamumas tai  be IUI nieko nebus, ir stipriausius spermiukus pukta nuzudys...  verysad.gif 

Esu nusiminus ir vilciu daug neteikiu, bet ND bus pagal plana (nori MB ar nenori)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir bent jau zinosiu kad padariau viska ka galejau si cikla...

oi kaip uzjauciu tave console.gif kokia nesamone kad nedirba savaitgaliais, pas mus net per kaledas dirbo g.gif linkiu laaaabai vaisingu ND ir kad nenuzudytum ne vieno grikiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiki1
Nu ir naujienos.
O snd padaryti IUI aisku negalejo...

Nu nieko, kag tavo itarimai nes nesuderinamumo nebus patvirtinti po 14 dienu! thumbup.gif Del progesterono tai tikrai manau anksti.

Del ND tai linkiu wub.gif wub.gif wub.gif Kaip pasake mano vyras: ir nieko tokio kad cpastuoti nepavyko, uz tad kokie kokybiski ND buvo! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Maidenana uzsakysiu kita karta 20 vnt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Puse - tavo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 18 vasario 2011 - 14:29
As idesiu kazkiek virusinio grozio su butent tokiais palinkejimais. Visos zinom kas yra vizualizacija ir pozityvus mastymas, tai vat, kad mums visoms butu kaip sioje nuotraukoje:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 15:28)
As idesiu kazkiek virusinio grozio su butent tokiais palinkejimais. Visos zinom kas yra vizualizacija ir pozityvus mastymas, tai vat, kad mums visoms butu kaip sioje nuotraukoje:
user posted image

Jau pagalvojau, kad cia tavo testukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas mergytes  4u.gif
tai gal atlek pas mus i klp? Pas mus tiksliai padarytu sestadieni. Su S sutartumem.

QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 15:27)
Maidenana uzsakysiu kita karta 20 vnt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Puse - tavo!

Valio! Aciu! galesiu visa geguze juos gadinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 18, 15:29)
Jau pagalvojau, kad cia tavo testukai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 18, 15:29)
Jau pagalvojau, kad cia tavo testukai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man iki tokiu - kaip iki Amerikos pestute. irnesakyk.gif

Cia siaip - groziui. wub.gif Kad ladies nepamirstu kaip tas turi atrodyti.
Papildyta:
Mano vakarikstis panasiai atrode... bet gal dar blankiau. Ar matot ka nors?
user posted image
Atsakyti
Maidenana
Idomu pas mus yra tokiu graziu testu
As kai man jau reikes noriu tokio atminimui.
Pirmo vaiko testus turiu smile.gif
Noriu tokio grazaus smile.gif
Atsakyti