Labukas mergytes
QUOTE(spinsa @ 2011 02 18, 06:56)
kiek as zinau O testukas parodo, kad ovuliacija turetu buti per ateinancias 24-36 valandas, taip kad tau tiesiog reikia paskambinti savo ginei ir pasakyti susidariusia situacija ir manau kad gine lengvai paankstins IUI.
QUOTE(kiskius @ 2011 02 18, 06:56)
labai jau panasi musu situacija... gali buti rami ryt O tikrai dar neturetu buti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 07:53)
Kiki1 o tau, manau, siandien pas gyd. butinai reikia paimti vyra. Nes gal is kart ir IUI padarys. i O testas rodo tik busima O. Ir dar, spragtukas buvo? Jei O testas buvo daromas po spragtuko, tai jau jo rezultatai absoliuciai netiksli. Hormono tai ogranizme ogogo kiek!
Tai va, pas mane zinios tokios. Si cikla IUI nedarys nes pirmadieni bus per velu o savaitgaliais nedirba
Geros zinios kad kairej pusej folis 17.5mm, desinej 19-20mm (tas kur buvo labai mazas ir nelabai mate treciadieni). Gleivine 12mm, sake viskas ok ir kadangi pas mane ciklas reguliarus ir O testukas teigiamas tai turesiu ovuliuot naturaliai ir nesileisiu sprogduku. Vakar vakare ND ir planuose ND snd, ryt ir poryt...
Problema tame kad pas mane nepaaiskinamos kilmes nevaisingumas ir as manau kad pas mus nesuderinamumas tai be IUI nieko nebus, ir stipriausius spermiukus
putka nuzudys...
Dar israse progesterono zvakutes naudoti 14 dienu ir pradeti ryt... Net nezinau nes jei neovuliuosiu ryt pries vaistukus tai man O dar pristabdys... Vienu zodziu sh... gaunas si cikla bet kaip gyd sake kad tai tik buvo kaip ir testas paziureti kaip mano organizmas reaguoja i stimuliacija ir t.t.
Esu nusiminus ir vilciu daug neteikiu, bet ND bus pagal plana (nori MB ar nenori)
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
ir bent jau zinosiu kad padariau viska ka galejau si cikla...