Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 18, 13:20)
Agiute, nepanikuok, man paskutini karta visai foliai neaugo, net gine stebejosi...... gonal dozes arkliskas sunaudojau ir paziurek rezultatas puikus  mirksiukas.gif

nu tikiuos labai, gal visgi pades tas puregonas ax.gif
Atsakyti
Ziuriu, merginos pietus kapoja. Vojna - vojnoj, no obed po raspisaniju biggrin.gif
Atsakyti
Maidenana
Nu ne badu gi mirti dabar smile.gif
Salta!
Nusibuodo ziema iki begalybes.
Noriu namuo, o rytoj nedirbti
Ir kodel mano norai visada tokie fantastiskai neivykdomi... doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 13:22)
Maidenana
Salta!
Ir kodel mano norai visada tokie fantastiskai neivykdomi... doh.gif  doh.gif  doh.gif

O as gavau leidima rytoj nedirbti bigsmile.gif tai sedziu issisiepusi iki ausu bigsmile.gif
Atsakyti
Ice Tea* kaip tau fainaaaaa!!!! Ni ka, mes su tavimi busim kito menesio drauges smile.gif As jau sau kalendariuka atspausdinau, dienas pronumeravau smile.gif Si karta taip dariau, labai patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 13:29)
Ice Tea* kaip tau fainaaaaa!!!! Ni ka, mes su tavimi busim kito menesio drauges smile.gif  As jau sau kalendariuka atspausdinau, dienas pronumeravau smile.gif Si karta taip dariau, labai patogu smile.gif

Pala pala, gi tiksliai friends.gif Vos ne diena i diena drinks_cheers.gif , tau dabar 2 CD?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 14:22)
Maidenana
Salta!
Ir kodel mano norai visada tokie fantastiskai neivykdomi... doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ne tas zodis. man kad nors sauletos dienos butu... jau tiek to, nusileisiu iki tu -10 lauke, bet tik saules paduokit!
Kaip AS nenoriu rytoj dirbti.. doh.gif

QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 18, 14:25)
O as gavau leidima rytoj nedirbti bigsmile.gif tai sedziu issisiepusi iki ausu bigsmile.gif

Pavydziu. keiciames darbovietem. Vienai dienai biggrin.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 14:29)
Ice Tea* kaip tau fainaaaaa!!!! Ni ka, mes su tavimi busim kito menesio drauges smile.gif  As jau sau kalendariuka atspausdinau, dienas pronumeravau smile.gif Si karta taip dariau, labai patogu smile.gif
Koki kalendoriuka? IVF`intis?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 13:35)
Pavydziu. keiciames darbovietem. Vienai dienai biggrin.gif

biggrin.gif Na jau ne, man rytoj balius nusimato, tai niekaip biggrin.gif Bus proga pasiruosti cool.gif
Atsakyti
Maidenana
Koki kalendoriuka? IVF`intis?

IUI'ni, ot skuba ta moterys gyventi, negaliu lotuliukas.gif
Man kita cikla IVF tikrai neiks neatliks, tai gi tikedama, kad vyro turtas po 3 men. vaistu turi buti geras - gal atliksiu IUI dar viena (jei viskas bus oki rytoj). 3 kartas, pati supranti. Tikrai nemielos, visom prasmem smile.gif

Ice Tea*

1-ma tikra CD siandien smile.gif O tau?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 13:42)
Ice Tea*[/b]
1-ma tikra CD siandien smile.gif O tau?

Man irgi siandien 1 CD bigsmile.gif
Atsakyti
Ice Tea*
Tai busim ciklo drauges smile.gif Nuo kada tau stimuliacija? Testus uzsakom? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reikia pasakyti, kad tai kad as dariau si karta testus kada tik norejau labai itaka teigiama padare mano savijautai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 18, 13:50)
Ice Tea*
Tai busim ciklo drauges smile.gif Nuo kada tau stimuliacija? Testus uzsakom?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Reikia pasakyti, kad tai kad as dariau si karta testus kada tik norejau labai itaka teigiama padare mano savijautai smile.gif

Stimuliacija nuo rytojaus, 5 dienos po 2 tabletes Closto ir tada 4 dienas Estrofemas ax.gif bei vel folis po 800 mg. rolleyes.gif
O NT as turiu biggrin.gif turiu ir 10, ir 25 jautrumo ax.gif
Atsakyti