Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(agiute @ 2011 02 18, 12:32)
as grizau is daktares  verysad.gif ir nieko nepasakysiu, 9 c.d., gydytojos zodziais - yra keli, bet reikia paaugint, kokio jie dydzio net nesake israse keturias dozes puregono, sake turi po jo but gerai  cray.gif

o jus del IUI auginat foliukus? jei taip tai nezinau kur tu lankaisi ir kokia ten tvarka, bet VK tai duoda tokia IUI programele-grafikeli, kur ir suraso ir foliu dydzius ir gleivines stori kiekviena karta smile.gif nes ir man pasako kartais tik didziausio folio ugi, o kitus as pati susiziuriu is to lapuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 02 18, 12:48)
o jus del IUI auginat foliukus? jei taip tai nezinau kur tu lankaisi ir kokia ten tvarka, bet VK tai duoda tokia IUI programele-grafikeli, kur ir suraso ir foliu dydzius ir gleivines stori kiekviena karta  smile.gif nes ir man pasako kartais tik didziausio folio ugi, o kitus as pati susiziuriu is to lapuko  blush2.gif

VK, sian ta lapeli pamirsau, velnias uztat ir neuzrase..., nu pati kalta turbut..ai nezianu unsure.gif

auginam IUI...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 18 vasario 2011 - 10:51
QUOTE(agiute @ 2011 02 18, 10:32)
as grizau is daktares  verysad.gif ir nieko nepasakysiu, 9 c.d., gydytojos zodziais - yra keli, bet reikia paaugint, kokio jie dydzio net nesake israse keturias dozes puregono, sake turi po jo but gerai  cray.gif

sveikutes smile.gif

o tai kodel tu verki, jei gyd. sako, jinai zino, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 09:58)
Labas rytas, merginos smile.gif
tfu tfu tfu... tfu tfu tfu... tfu tfu tfu... mes su tavim vienodai zinosim... dabar esam saraso pirmoje vietoje..
Nu ir dar bendras labas rytas. Violos siandien nedariau, aj, perdegiau kazkaip. Visi mmm pojuciai arteja ir sekmingai vystosi: niezti speneliai, paskauda krutine, uosle is viso nusikreizijusi - vakar ejau po sv.maxima, tai praeidama pro chemijos skyriu pradejau dusti, koseti ir pan. del tu kvapu. pagalvojau dar, jezau, kuo mes skalbame; nugara sekmingai skauda, bet pilvo nebemaudzia, skauda galva. Kuno temp vakar 37.2, siandien - 37.3. Gal tikrai inkstai suslubavo?

JO1, davaj, buriu tau zirniu... abra-kadabra...

dar Afrodite69 pamirsai smile.gif o tik atsibudus bt matuoji? blush2.gif nes tempa tai gero zada, as nesimatuoju visai, tai ir nezinau mirksiukas.gif
Atsakyti

nepanikuok dar 4u.gif - pauugs foliukai
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2011 02 18, 13:02)
nepanikuok dar  4u.gif - pauugs foliukai

Nu susikaupiau jau...reik islaukt iki antradienio ramiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 02 18, 12:05)
Nu susikaupiau jau...reik islaukt iki antradienio ramiai unsure.gif

Viskas bus gerai. Juk folikulai kas para paauga 2 mm, tai viskas bus gerai. Jokio pagrindo panikuoti nera.
Atsakyti
Agiute, nepanikuok, man paskutini karta visai foliai neaugo, net gine stebejosi...... gonal dozes arkliskas sunaudojau ir paziurek rezultatas puikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 02 18, 11:59)
dar Afrodite69 pamirsai smile.gif o tik atsibudus bt matuoji? blush2.gif  nes tempa tai gero zada, as nesimatuoju visai, tai ir nezinau  mirksiukas.gif

Ne, nematuoju, nes nera prasmes. tempa laikosi nuo O 37+ iki mmm. jeigu mmm neateina, o BT tebesilaiko - tada "est kontakt".
O ir siaip, man daznai savaime laikosi 37.1-37.4, matyt, kazkoks sutrikimas organizme. Tik va po bronchito buvo visiskai nukritusi, buvo normali, 36.6. Bet dabar inkstai-strenos skauda, tai gali ir del to laikytis. Ne rodyklis.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 18, 09:58)
arba suklydau, arba negerai padariau testa, arba 8 DPI..
Visi mmm pojuciai arteja ir sekmingai vystosi: niezti speneliai, paskauda krutine, uosle is viso nusikreizijusi - vakar ejau po sv.maxima, tai praeidama pro chemijos skyriu pradejau dusti, koseti ir pan. del tu kvapu. pagalvojau dar, jezau, kuo mes skalbame; nugara sekmingai skauda, bet pilvo nebemaudzia, skauda galva. Kuno temp vakar 37.2, siandien - 37.3. Gal tikrai inkstai suslubavo?

Nu tik nemauk į krūmūs: testo "negerai padaryti" neįmanoma rolleyes.gif Speneliai, uoslė, temperatūra - viskas tinka ankstyviems nėštumo požymiams tongue.gif Lauksiu kartu su tavimi sekmadienio 4u.gif

kas čia per ašarėlės, a? Taigi augint reikia, čia kaip žirniai lysvėj - palaistysi, patreši puregonu ir psio, užaugs. Man taip pat sakė, kad dešinėj yra du, o kairėj pusėj nieko nėra "tik daug mažų", o kai nuėjau IUI, tai ir kairėj pasirodo ne toks mažas užaugęs - 15mm. Augink ir aukščiau nosytę 4u.gif

Dabar jau supratau, kad baisiausias laikotarpis laukia priešaky - antra savaitė po IUI: dar kelios dienelės ir... arba Žemė arba Dangus. Tuoj ir man bus tokios pat mintys, emocijos, baimės... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zafyra @ 2011 02 18, 12:25)
Dabar jau supratau, kad baisiausias laikotarpis laukia priešaky - antra savaitė po IUI: dar kelios dienelės ir... arba Žemė arba Dangus. Tuoj ir man bus tokios pat mintys, emocijos, baimės... doh.gif

Pats siaubingiausias metas. pats paciausias-siaubingiausias. Zinok, baimes persveria bet kokias teigiamas emocijas. bet kokias.
As tai si savatgali atsikankinsiu.... o is taves paskutine ziemos diena lauksime superiniu naujienu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zafyra @ 2011 02 18, 12:25)
kas čia per ašarėlės, a? Taigi augint reikia, čia kaip žirniai lysvėj - palaistysi, patreši puregonu ir psio, užaugs. Man taip pat sakė, kad dešinėj yra du, o kairėj pusėj nieko nėra "tik daug mažų", o kai nuėjau IUI, tai ir kairėj pasirodo ne toks mažas užaugęs - 15mm. Augink ir aukščiau nosytę  4u.gif

As turejau viena ir O metu jis buvo 20 mm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 vasario 2011 - 11:42
QUOTE(Zafyra @ 2011 02 18, 13:25)

kas čia per ašarėlės, a? Taigi augint reikia, čia kaip žirniai lysvėj - palaistysi, patreši puregonu ir psio, užaugs. Man taip pat sakė, kad dešinėj yra du, o kairėj pusėj nieko nėra "tik daug mažų", o kai nuėjau IUI, tai ir kairėj pasirodo ne toks mažas užaugęs - 15mm. Augink ir aukščiau nosytę  4u.gif

aciu mergaites uz padrasinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif , nu ir is tikro ner tragedijos, tiesiog tuo momentu kazkaip uzspaude...
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 02 18, 13:15)
aciu mergaites uz padrasinimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif , nu ir is tikro ner tragedijos, tiesiog tuo momentu kazkaip uzspaude...

svarbiausia nesinervinti, mastyti pozityviai ir tiketis geriausio. niekur tie gandrai nedings, aplankys visas, tik vienas anksciau, kitas veliau. O kad butinai aplankys - tai 100%-inis faktas. nenukabinkim nosies ir nenuleiskim ranku. Viskas bus gerai.
Atsakyti