Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(zaza1 @ 2011 02 17, 23:49)
Jeigu taip jau gaunasi, tai tik pagal savo asmeninius stebėjimus galiu pasakyti, kad kažkas lėmė jų skirtingą dydį  smile.gif žinau, kad pirmoj vietoj stresas  - galo įtakoti, kad jie skiriasi, tada gali įtakoti mityba arba jos  ne koks buvimas ir trečia - vaistai arba alkoholis. Bet jeigu jau taip nutinka, tai daktaras rišasi prie kažkurio folikulo, kaip ir buvo mano 3 IUI metu, ką darysi, bet matai, kaip neprognozuojamai ta sėkmė aplanko mūsų bendražyges, todėl ne "viskas idealu" tikrai nėra blogas ženklas  mirksiukas.gif tikimės, kad Tau pavyks ir galėsiu Tave sveikinti  wub.gif
O ką sako daktarė?

visi tavo isvardinti veiksniai tinka unsure.gif buvo ir streso ir mityba nebuvo ideali ir alkoholio buvo g.gif o jis labai kenkia foliu augimui??? nes jei taip tai kita karta ne laso negersiu.. angel_not.gif

o gydytoja dziaugiasi tuo vienu foliu 18 mm, sako mums juk reikia veino vaikucio ir vieno pilnavercio folikulo, jai nesvarbu kiek foliu sake, sake svarbu pastotum.. cool.gif na is dalie sji teisi, bet taip noris, kad viskas kuo puikiau butu.. blush2.gif

QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 18, 02:15)
mergaites, ryt 12CD einu echo ziuret kiek uzaugo (treciadieni buvo 13 mm) bet pasidariau si vakara O testuka ir teigiamas  verysad.gif  Manai jau rytoj man bus O tai IUI daryt pirmadieni jau per velu  verysad.gif  Ai susinervinau, pabandysim si vakara ND ir ziuresiu ka gyd sakys rytoj  verysad.gif  verysad.gif

labai jau panasi musu situacija... gali buti rami ryt O tikrai dar neturetu buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 02 18, 07:56)
cool.gif na is dalie sji teisi, bet taip noris, kad viskas kuo puikiau butu..  blush2.gif

Bet juk akivaizdziai matosi, kad pastoja tik tos mergaites, kuriu rezultatai nera puikus! biggrin.gif Kiski, pas mane visuomet budavo viskas kuo puikiausi, nu neskaitant tos gleivines, bet ir joje gyd. nemate problemos, o rezultate jokiu rezultatu biggrin.gif
Galim daryti isvada, kad Tu greiciau pastosi su savo "prastais" rezultatais, nei as su savo puikiais mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mergičkos tongue.gif
Niu, tai kur pavasaris, po paraliais, a? tongue.gif

QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 18, 00:15)
mergaites, ryt 12CD einu echo ziuret kiek uzaugo (treciadieni buvo 13 mm) bet pasidariau si vakara O testuka ir teigiamas  verysad.gif  Manai jau rytoj man bus O tai IUI daryt pirmadieni jau per velu  verysad.gif  Ai susinervinau, pabandysim si vakara ND ir ziuresiu ka gyd sakys rytoj  verysad.gif  verysad.gif

Manau, kad padarykit ND, o pažiūrėjus echo ginė pamatys ar ovuliavo ar ne, jei ne, bet jau braška - paankstins IUI. Linkiu sėkmės ir vaisingų vaisingų-ų-ų-ų-ų- 4u.gif
Atsakyti
Damos, labas rytas!

sanzile
Bet juk akivaizdziai matosi, kad pastoja tik tos mergaites, kuriu rezultatai nera puikus!

Visiska tiesa!
Visiom wub.gif su itartinu derliumi - baikt zliumbt! Viskas bu gerai! As klausiau! Mane uztikrino! blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Kiki1 o tau, manau, siandien pas gyd. butinai reikia paimti vyra. Nes gal is kart ir IUI padarys. i O testas rodo tik busima O. Ir dar, spragtukas buvo? Jei O testas buvo daromas po spragtuko, tai jau jo rezultatai absoliuciai netiksli. Hormono tai ogranizme ogogo kiek!

Ice Tea* greito tau starto ir dar greitestnio laimingo finiso
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 02 17, 09:43)
Esu dvejonese ar verta ta LP daryt..

Agha.. tikrai svarbus klausimas, ar verta daryti.. Patarti Tau ka nors tikrai nedrisciau, nes nesu gydytoja, bet as asmeniskai stengciausi isvengti LP, ipatingai todel, kad galvojate apie IVF. Nes tada nieko nekeicia, INF LP lyg ir nebutina.. g.gif O operacija ir narkoze palieka savo pedsakus. Nors visai Tave suprantu, kad noretusi isvengti ir IVF. Tokiais atvejais as dazniausiai kalbuosi su gyd. jei paciai sunku apsispresti smile.gif Linkiu kuo palankesniu sprendimu Tavo atzvilgiu mirksiukas.gif Lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 02 18, 08:47)
Bet juk akivaizdziai matosi, kad pastoja tik tos mergaites, kuriu rezultatai nera puikus! biggrin.gif Kiski, pas mane visuomet budavo viskas kuo puikiausi, nu neskaitant tos gleivines, bet ir joje gyd. nemate problemos, o rezultate jokiu rezultatu biggrin.gif
Galim daryti isvada, kad Tu greiciau pastosi su savo "prastais" rezultatais, nei as su savo puikiais mirksiukas.gif  biggrin.gif

va cia tai tirka tiesa drinks_cheers.gif - pirma kart mums pavyko, kai MB rezultatai vos 5 mln buvo, su nuliniu a

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
sanzile o as uzkresta tavo pavyzdzio uzsimaniau irgi atostogu (trumpuciu - 2-3 menesiukus) jei si karta nepavyks rolleyes.gif bet kaip vakar vyrui sakiau, neaisku ar as ju vis dar noresiu kai ateis tas laikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 02 18, 09:01)
sanzile o as uzkresta tavo pavyzdzio uzsimaniau irgi atostogu (trumpuciu - 2-3 menesiukus) jei si karta nepavyks  rolleyes.gif bet kaip vakar vyrui sakiau, neaisku ar as ju vis dar noresiu kai ateis tas laikas  blush2.gif

Nu zinok iki ju reikia gerai "dabristi" biggrin.gif Jeigu nenoresi, tai ir nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 02 17, 22:57)
Agha.. tikrai svarbus klausimas, ar verta daryti.. Patarti Tau ka nors tikrai nedrisciau, nes nesu gydytoja, bet as asmeniskai stengciausi isvengti LP, ipatingai todel, kad galvojate apie IVF. Nes tada nieko nekeicia, INF LP lyg ir nebutina.. g.gif O operacija ir narkoze palieka savo pedsakus. Nors visai Tave suprantu, kad noretusi isvengti ir IVF. Tokiais atvejais as dazniausiai kalbuosi su gyd. jei paciai sunku apsispresti smile.gif Linkiu kuo palankesniu sprendimu Tavo atzvilgiu mirksiukas.gif Lauksiu mirksiukas.gif

Aciu, miela Sanzile, Tu visad randi reikiamus zodzius ir kiekviena paguodi, padrasini! wub.gif As taip ir nusprendziau, kt ketvirtadieni einu pas gydytoja ir spresim ka daryti.

Po pirmosios LP (preis du metus) praejus 3men. ir man nepastojus, gydytoja pasiule IUI, vyras tada nesutiko, tada laikas ejo, ejo, o dabar va jau iki ko greit prieisim. Nors vistik galvoju, gal vertetu pasidaryti LP su histero, tada, jei pataisys tuos mano kiausintakius, pabandyt dar viena IUI, o jei ne, tuomet pereit prie IVF plano. Ziuresim ka sakys daktare.

Grazios dieneles visoms! drinks_cheers.gif

Atsakyti
kiskius
bet kaip vakar vyrui sakiau, neaisku ar as ju vis dar noresiu kai ateis tas laikas

As jau viskas paislejau lotuliukas.gif Tikrai i nauda ta 3 men pertrauka buvo tarp IUI. Dabar jei ir bus pertrauka, tai ne mano valia!

Kas ten labai suzavetas mano optimizmu? Kad neatrodiciau visai kaip angelas be neigiamu emociju pranesu jog vakare buvau labai, labai blogos nuotaikos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 17, 23:09)
kiskius

As jau viskas paislejau  lotuliukas.gif  Tikrai i nauda ta 3 men pertrauka buvo tarp IUI. Dabar jei ir bus pertrauka, tai ne mano valia!

Kas ten labai suzavetas mano optimizmu? Kad neatrodiciau visai kaip angelas be neigiamu emociju pranesu jog vakare buvau labai, labai blogos nuotaikos  lotuliukas.gif

As cia zavejausi.. ax.gif Tu gal rytinis paukstukas, kuriam ryte viskas gerai, o vakarop blogeja? lotuliukas.gif
Atsakyti
Zaza, as tikrai kuo puikiausiai "atostogauju" mirksiukas.gif Tik va, vyras pirma karta per visa si gydymosi laika (2m.) prabilo, kad jam jau labai labai norisi mazylio ir jau kartais net sirdele spaudzia.. unsure.gif Bet kai uzsiminiau apie atostogu nutraukima, tai papurte galva smile.gif , tai atostogaujam toliau rolleyes.gif
Atsakyti