J01, sveikute gi viskas b us gerai, dabar juk jau nieko nepakeisi, jei jau stebukliukas ar stebukliukai kuičiasi, tai kuičiasi o dėl požymių, juk nesi "žalia" šiame reikale, jau turbūt tiek teko skaityti SM, kad jie tokie skirtingi ir būna, ir nebūna, kad nėra ko galvoti, kad jau žinai, kaip bus lauk ir gal stebuklėlis aplankys Tave ir dar dvigubas
Amelyte, erachka, Warwara, kitos mergaitės, kurioms nepasisekė, daug daug Jums kad kitas kartas būtų paskutinis
Papildyta:
Sanzile, matau, kad puikiai atostogauji , o aš pasiėmusi kelias dienels laisvas, tai sukuosi su reikalais taip, kad tik vakarą pastebiu
Sveikos, mergaitės, prisijungusios į šį būrelį
Mažai skaitau, bet labai džiaugiuosi už mergaites, kurioms pavyko
Kiskius, juk viskas pas Tave puiku
Extraordinary, lauksime žinių, kaip Tavo žirniukai/as laikosi
2L viename, įsivaizduoji, tau jau tuoj bus praėjęs rizikingas laikotarpis, o atrodo, kad ką tik buvo Tavo geros žinios, kad Tu laukiesi super
QUOTE(zaza1 @ 2011 02 17, 20:43)
J01, sveikute gi viskas b us gerai, dabar juk jau nieko nepakeisi, jei jau stebukliukas ar stebukliukai kuičiasi, tai kuičiasi o dėl požymių, juk nesi "žalia" šiame reikale, jau turbūt tiek teko skaityti SM, kad jie tokie skirtingi ir būna, ir nebūna, kad nėra ko galvoti, kad jau žinai, kaip bus lauk ir gal stebuklėlis aplankys Tave ir dar dvigubas
sveikute su tavim, jau po keliu dieneliu viska zinosiu, ar kuiciasi ar ne
QUOTE(zaza1 @ 2011 02 17, 22:43)
nelabai tvarkoj desinej kur 10 CD buvo 14 mm, paaugo iki 18, o kairej kur buvo 11 mm, paaugo tik iki 14... siandien dar vienas gonalis, ryt ovitrelis ir sekmadieni 3 IUI..
QUOTE(Warwara @ 2011 02 17, 10:03)
Zafyra,
sanzile
Turit menesiuka pagalvoti
kiskius ziuriu visiems kam sunkiai auga, gerai kimba!
Maidenana nuuuu?
sanzile
Turit menesiuka pagalvoti
kiskius ziuriu visiems kam sunkiai auga, gerai kimba!
Maidenana nuuuu?
niu vėl kažką pražiopsojau - apie ką pagalvot ?
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 10:07)
mes vampyrai, norim kraujo, kraujo, kraujo... ir HCG skaiciukų
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 10:24)
As siunciu DVIGUBUS virusiukus...Griebkit kuo daugiau merginu
Dvigubi jamam
QUOTE(J01 @ 2011 02 17, 23:02)
sveikute su tavim, jau po keliu dieneliu viska zinosiu, ar kuiciasi ar ne
Kažkaip man labai rūpi, net nežinau, kodėl, bet labai rūpi, kaip Tau sekasi
Tikiuosi, kad nereiks mums šilto apkabinimo, o netrukus galėsiu taip stipriai nuoširdžiai Tave sveikinti su na, po perkūnais, juk turi sektis, tegul dabar sėkmė aplanko Tave, o aš pabandysiu Tave pasivyti rudenį
QUOTE(kiskius @ 2011 02 17, 21:30)
nelabai tvarkoj desinej kur 10 CD buvo 14 mm, paaugo iki 18, o kairej kur buvo 11 mm, paaugo tik iki 14... siandien dar vienas gonalis, ryt ovitrelis ir sekmadieni 3 IUI..
kodel nelabai tvarkoj? Juk tas 18 pats tas,o ir tas kitas dar paugs Daugiau optimizmo
QUOTE(kiskius @ 2011 02 17, 23:30)
Jeigu taip jau gaunasi, tai tik pagal savo asmeninius stebėjimus galiu pasakyti, kad kažkas lėmė jų skirtingą dydį žinau, kad pirmoj vietoj stresas - galo įtakoti, kad jie skiriasi, tada gali įtakoti mityba arba jos ne koks buvimas ir trečia - vaistai arba alkoholis. Bet jeigu jau taip nutinka, tai daktaras rišasi prie kažkurio folikulo, kaip ir buvo mano 3 IUI metu, ką darysi, bet matai, kaip neprognozuojamai ta sėkmė aplanko mūsų bendražyges, todėl ne "viskas idealu" tikrai nėra blogas ženklas tikimės, kad Tau pavyks ir galėsiu Tave sveikinti
O ką sako daktarė?
QUOTE(zaza1 @ 2011 02 17, 21:41)
Kažkaip man labai rūpi, net nežinau, kodėl, bet labai rūpi, kaip Tau sekasi
Tikiuosi, kad nereiks mums šilto apkabinimo, o netrukus galėsiu taip stipriai nuoširdžiai Tave sveikinti su na, po perkūnais, juk turi sektis, tegul dabar sėkmė aplanko Tave, o aš pabandysiu Tave pasivyti rudenį
labai malonu tai yra abipusiai
mergaites, ryt 12CD einu echo ziuret kiek uzaugo (treciadieni buvo 13 mm) bet pasidariau si vakara O testuka ir teigiamas Manai jau rytoj man bus O tai IUI daryt pirmadieni jau per velu Ai susinervinau, pabandysim si vakara ND ir ziuresiu ka gyd sakys rytoj
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 18, 00:09)
Na va, nuo 2 CD (aisku kai sulauksiu mm) pradedu gerti po 2 tabletes Closto, po to 4 dienas Estrofema ir 9-11 CD pasirodau S, tada ziures kas uzaugo ir skirs IUI data
Klausykit, po kiek laiko nustojus gerti D pasirodo mm? Ir jei reikia gerti po 2 Closto, tai jas vienu metu isgerti reikia?
Klausykit, po kiek laiko nustojus gerti D pasirodo mm? Ir jei reikia gerti po 2 Closto, tai jas vienu metu isgerti reikia?
man gine paskyre po 2,5 closto gerti ir sake kad galima vienu kartu visas isgerti. tik pasistenk tuo paciu laiku jas gerti kasdien
Papildyta:
QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 18, 02:15)
mergaites, ryt 12CD einu echo ziuret kiek uzaugo (treciadieni buvo 13 mm) bet pasidariau si vakara O testuka ir teigiamas Manai jau rytoj man bus O tai IUI daryt pirmadieni jau per velu Ai susinervinau, pabandysim si vakara ND ir ziuresiu ka gyd sakys rytoj
kiek as zinau O testukas parodo, kad ovuliacija turetu buti per ateinancias 24-36 valandas, taip kad tau tiesiog reikia paskambinti savo ginei ir pasakyti susidariusia situacija ir manau kad gine lengvai paankstins IUI.