Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

J01, sveikute mirksiukas.gif gi viskas b us gerai, dabar juk jau nieko nepakeisi, jei jau stebukliukas ar stebukliukai kuičiasi, tai kuičiasi mirksiukas.gif o dėl požymių, juk nesi "žalia" šiame reikale, jau turbūt tiek teko skaityti SM, kad jie tokie skirtingi ir būna, ir nebūna, kad nėra ko galvoti, kad jau žinai, kaip bus mirksiukas.gif lauk ir gal stebuklėlis aplankys Tave ir dar dvigubas wub.gif
Amelyte, erachka, Warwara, kitos mergaitės, kurioms nepasisekė, daug daug Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad kitas kartas būtų paskutinis wub.gif

Papildyta:
Sanzile, matau, kad puikiai atostogauji thumbup.gif , o aš pasiėmusi kelias dienels laisvas, tai sukuosi su reikalais taip, kad tik vakarą pastebiu ax.gif
Sveikos, mergaitės, prisijungusios į šį būrelį mirksiukas.gif
Mažai skaitau, bet labai džiaugiuosi už mergaites, kurioms pavyko wub.gif
Kiskius, juk viskas pas Tave puiku thumbup.gif
Extraordinary, lauksime žinių, kaip Tavo žirniukai/as laikosi wub.gif
2L viename, įsivaizduoji, tau jau tuoj bus praėjęs rizikingas laikotarpis, o atrodo, kad ką tik buvo Tavo geros žinios, kad Tu laukiesi wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 02 17, 20:43)
J01, sveikute  mirksiukas.gif gi viskas b us gerai, dabar juk  jau nieko nepakeisi, jei jau stebukliukas ar stebukliukai kuičiasi, tai kuičiasi  mirksiukas.gif o dėl požymių, juk nesi "žalia" šiame reikale, jau turbūt tiek teko skaityti SM, kad jie tokie skirtingi ir būna, ir nebūna, kad nėra ko galvoti, kad jau žinai, kaip bus  mirksiukas.gif  lauk ir gal stebuklėlis aplankys Tave ir dar dvigubas  wub.gif

sveikute friends.gif drinks_cheers.gif su tavim, jau po keliu dieneliu viska zinosiu, ar kuiciasi ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 02 17, 22:43)

Kiskius, juk viskas pas Tave puiku  thumbup.gif

nelabai tvarkoj g.gif desinej kur 10 CD buvo 14 mm, paaugo iki 18, o kairej kur buvo 11 mm, paaugo tik iki 14... g.gif siandien dar vienas gonalis, ryt ovitrelis ir sekmadieni 3 IUI.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 17, 10:03)
Zafyra,
sanzile

Turit menesiuka pagalvoti smile.gif
kiskius ziuriu visiems kam sunkiai auga, gerai kimba!  thumbup.gif  thumbup.gif
Maidenana nuuuu?

niu vėl kažką pražiopsojau - apie ką pagalvot g.gif ?

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 10:07)
vaiduoklis! arba testas chrienovas  wacko.gif  topsecret.gif

mes vampyrai, norim kraujo, kraujo, kraujo... ir HCG skaiciukų ax.gif

QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 10:24)
As siunciu DVIGUBUS virusiukus...Griebkit kuo daugiau merginu  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Dvigubi bigsmile.gif jamam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 02 17, 23:02)
sveikute  friends.gif  drinks_cheers.gif  su tavim, jau po keliu dieneliu viska zinosiu, ar kuiciasi ar ne  rolleyes.gif

Kažkaip man labai rūpi, net nežinau, kodėl, bet labai rūpi, kaip Tau sekasi blush2.gif
Tikiuosi, kad nereiks mums šilto friends.gif apkabinimo, o netrukus galėsiu taip stipriai nuoširdžiai Tave sveikinti su wub.gif na, po perkūnais, juk turi sektis, tegul dabar sėkmė aplanko Tave, o aš pabandysiu Tave pasivyti rudenį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 02 17, 21:30)
nelabai tvarkoj  g.gif desinej kur 10 CD buvo 14 mm, paaugo iki 18, o kairej kur buvo 11 mm, paaugo tik iki 14...  g.gif siandien dar vienas gonalis, ryt ovitrelis ir sekmadieni 3 IUI..  smile.gif

kodel nelabai tvarkoj? Juk tas 18 pats tas,o ir tas kitas dar paugs thumbup.gif Daugiau optimizmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 02 17, 23:30)
nelabai tvarkoj  g.gif desinej kur 10 CD buvo 14 mm, paaugo iki 18, o kairej kur buvo 11 mm, paaugo tik iki 14...  g.gif siandien dar vienas gonalis, ryt ovitrelis ir sekmadieni 3 IUI..  smile.gif

Jeigu taip jau gaunasi, tai tik pagal savo asmeninius stebėjimus galiu pasakyti, kad kažkas lėmė jų skirtingą dydį smile.gif žinau, kad pirmoj vietoj stresas - galo įtakoti, kad jie skiriasi, tada gali įtakoti mityba arba jos ne koks buvimas ir trečia - vaistai arba alkoholis. Bet jeigu jau taip nutinka, tai daktaras rišasi prie kažkurio folikulo, kaip ir buvo mano 3 IUI metu, ką darysi, bet matai, kaip neprognozuojamai ta sėkmė aplanko mūsų bendražyges, todėl ne "viskas idealu" tikrai nėra blogas ženklas mirksiukas.gif tikimės, kad Tau pavyks ir galėsiu Tave sveikinti wub.gif
O ką sako daktarė?
Atsakyti
Warvara ,gaila,kad nepavyko verysad.gif 4u.gif Bet tikrai ateis ta diena,kai,kaip kazkuri mergaite rase,pridovanosim tau daug daug balioneliu nestuke.gif proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 02 17, 21:41)
Kažkaip man labai rūpi, net nežinau, kodėl, bet labai rūpi, kaip Tau sekasi  blush2.gif
Tikiuosi, kad nereiks mums šilto friends.gif apkabinimo, o netrukus galėsiu taip stipriai nuoširdžiai Tave sveikinti su  wub.gif na, po perkūnais, juk turi sektis, tegul dabar sėkmė aplanko Tave, o aš pabandysiu Tave pasivyti rudenį  mirksiukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif labai malonu rolleyes.gif tai yra abipusiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, nuo 2 CD (aisku kai sulauksiu mm) pradedu gerti po 2 tabletes Closto, po to 4 dienas Estrofema ir 9-11 CD pasirodau S, tada ziures kas uzaugo ir skirs IUI data rolleyes.gif
Klausykit, po kiek laiko nustojus gerti D pasirodo mm? g.gif Ir jei reikia gerti po 2 Closto, tai jas vienu metu isgerti reikia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice Tea*: 17 vasario 2011 - 22:11
mergaites, ryt 12CD einu echo ziuret kiek uzaugo (treciadieni buvo 13 mm) bet pasidariau si vakara O testuka ir teigiamas verysad.gif Manai jau rytoj man bus O tai IUI daryt pirmadieni jau per velu verysad.gif Ai susinervinau, pabandysim si vakara ND ir ziuresiu ka gyd sakys rytoj verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 18, 00:09)
Na va, nuo 2 CD (aisku kai sulauksiu mm) pradedu gerti po 2 tabletes Closto, po to 4 dienas Estrofema ir 9-11 CD pasirodau S, tada ziures kas uzaugo ir skirs IUI data rolleyes.gif
Klausykit, po kiek laiko nustojus gerti D pasirodo mm? g.gif Ir jei reikia gerti po 2 Closto, tai jas vienu metu isgerti reikia? g.gif

man gine paskyre po 2,5 closto gerti ir sake kad galima vienu kartu visas isgerti. tik pasistenk tuo paciu laiku jas gerti kasdien
Papildyta:
QUOTE(Kiki1 @ 2011 02 18, 02:15)
mergaites, ryt 12CD einu echo ziuret kiek uzaugo (treciadieni buvo 13 mm) bet pasidariau si vakara O testuka ir teigiamas  verysad.gif  Manai jau rytoj man bus O tai IUI daryt pirmadieni jau per velu  verysad.gif  Ai susinervinau, pabandysim si vakara ND ir ziuresiu ka gyd sakys rytoj  verysad.gif  verysad.gif

kiek as zinau O testukas parodo, kad ovuliacija turetu buti per ateinancias 24-36 valandas, taip kad tau tiesiog reikia paskambinti savo ginei ir pasakyti susidariusia situacija ir manau kad gine lengvai paankstins IUI. g.gif
Atsakyti