Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(Extraordinary @ 2011 02 17, 16:06)
Gerai, kad nors greitai vizita paskyre, o ne po kokiu 3 savaiciu, turbut neistverciau tiek ilgai  4u.gif
O per kelinta vizita jau sirduciu klauset?

Neklausem dar, tik kai buvau 7 savaite parode plakancias sirdeles, dbr tikiuosi jau paklausysim wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 17, 16:16)
Na ka, pas mane HCG 0,772, tai vakare maunu pas S ir ziuresim ka toliau daryti... verysad.gif Jau oficialiai isitraukiu i jusu skyreli 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 17, 17:16)
Na ka, pas mane HCG 0,772, tai vakare maunu pas S ir ziuresim ka toliau daryti... verysad.gif Jau oficialiai isitraukiu i jusu skyreli 4u.gif

unsure.gif verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja HCG?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 15:20)
kazkur skaiciau, kad HCG daryti reikia ryte nevvalgius. Ar tiesa? Ar tas pats valgius-nevalgius?

As valgiusi dariau, tai kaip matai neitakojo atsakymu rolleyes.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 15:26)
O kiek kainuoja HCG?

Jolsanoj 41 litas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 17, 16:28)
As valgiusi dariau, tai kaip matai neitakojo atsakymu rolleyes.gif
Jolsanoj 41 litas 4u.gif

gal nupedinti... rytoj..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 16:36)
gal nupedinti... rytoj..

Jeigu kantrybes nera ir pinigeliu negaila - pirmyn wink.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 16:39)
Jeigu kantrybes  nera ir pinigeliu negaila - pirmyn wink.gif

Man del skrydzio. Sian pakabinau bilieta, kabes 3 dienas nemokant. kuo arciau skrydis - tuo brangesnis bilietas. Todel galiu sumoketi jolsanoj 41 ir ramiai pirkti bilieta uz 1000, arba nemoketi jolsanoj ir tiketis, kad bilietas nepabrangs. vat.
Atsakyti
Kaip visos ismire.... Visos arba miega arba dirba, tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 16:46)
Man del skrydzio. Sian pakabinau bilieta, kabes 3 dienas nemokant. kuo arciau skrydis - tuo brangesnis bilietas. Todel galiu sumoketi jolsanoj 41 ir ramiai pirkti bilieta uz 1000, arba nemoketi jolsanoj ir tiketis, kad bilietas nepabrangs. vat.

Sveikutes 4u.gif
Kokios zinios bigsmile.gif Maidenana kiek zinau siaip sau testukai nevaiduokliauja,sako kad dazniau neparodo nestuke.gif o apie easy cup esu girdejusi ir as ne kokiu atsiliepimu mirksiukas.gif
As tavo vietoj daryciausi HCG,nera labai brangu,gali bet kuriuo paros metu priduoti kraujuka,valgius ar gerus neturi itakos mirksiukas.gif Tik ar ne per anksti bus 9 DPI g.gif
O as gavau is seses laiska,zodziu mano visi pojuciai greiciausiai sukelti vaistu.Liepe atvesti ir sedeti ramiai 4u.gif Tai dabar kazkiek ramiau kad viska ka jauciu vaistu sukelta.Sedziu ramiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 15:56)
Nu man labai baisu buvo is pradziu smile.gif...Bet dbr kazkaip gyveni iprasta gyvenima, bandai tik pozityviai nusiteikti, neprisigalvoti blogu dalyku ir viskas smile.gif...O dbr baisu aisku, bet manau baisu bus del kitu dalyku po pirmo trimestro...Visas tas nestumas baime pagristas smile.gif, o sako ramiai dziaukis...kur gi cia gali taip ramiai dziaugktis smile.gif
Bet stengtis reikia smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Is pradziu bijome pirmu menesiu,paskui jaudinames del judesiuku,o veliau vel nerimas.Taciau pats rizikingiausias yra pirmas trimestras ir faina kad jau baigiate ji praeiti.Linkiu jums visiems 3 daug daug sviekatos ir stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 17, 16:16)

4u.gif verysad.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 11:24)
As siunciu DVIGUBUS virusiukus...Griebkit kuo daugiau merginu  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

2.gif 2.gif griebiu 2.gif 2.gif
Warwara,zinau skaitau ir negaliu is tikruju tavimi atsizaveti-toks optimizmas thumbup.gif na tikrai juodai tau to pavydziu,reiks vaziuoti pas atve ir mokytis,nes man jo truksta blush2.gif doh.gif Istikruju labai liudna kad nepasiseke,aisku mano zodziai dar labiau skaudina,bet...labai tikejausi kad tu ileksi kaip vejas ir pranesi kad laukies ir kad pavyko.Imk pacius silciausius ir graziausius balioniukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2011 02 17, 11:45)
Gaudau ir as  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  virusiukus  mirksiukas.gif
o man vel pilvas pradeda mausti, siandie 6 DPI, ir jokie (.) (.) nejautrus, reiskias nieko gero  schmoll.gif

As tau dirziuko duosiu,bus viskas gerai ir viskas super-na ir kas kad neskauda,kad nepykina ir t.t.cia ne rodiklis schmoll.gif Tu tik nenusiteiki taip ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 17, 17:22)

As tau dirziuko duosiu,bus viskas gerai ir viskas super-na ir kas kad neskauda,kad nepykina ir t.t.cia ne rodiklis schmoll.gif Tu tik nenusiteiki taip ax.gif  ax.gif  ax.gif

dekui tau uz palaikyma, padrasinima rolleyes.gif kolkas viskas vyksta kaip ir per I IUI, laukiam laukiam, kita savaite mums bus verdiktas ax.gif kazaip pirmas 7-9 d. po proceduros laikausi normaliai, bet poto atsiranda didziule baime, kad vel nepavyks fear.gif nors kaip gyd. ir sake, jei kimba tai kimba, nieko jau cia nepakeisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 02 17, 18:51)
dekui tau uz palaikyma, padrasinima  rolleyes.gif  kolkas viskas vyksta kaip ir per I IUI, laukiam laukiam, kita savaite mums bus verdiktas  ax.gif  kazaip pirmas 7-9 d. po proceduros laikausi normaliai, bet poto atsiranda didziule baime, kad vel nepavyks  fear.gif nors kaip gyd. ir sake, jei kimba tai kimba, nieko jau cia nepakeisti  rolleyes.gif

Labai gerai suvokiu tavo baime,mergyt.Neslepsiu ir man baisu...o jei nepavyks...kodel.. o gal butu kitaip jei vyro turtas butu geras ir man nebutu endometriozes.. bet zinok visvien kazkur gyliai tas kirminukas eda man sirdele kad viskas gerai,nurimk,pavyks-o ypac kai paskaitau sekmingas IUI istorijas.Bet siaip mane labai nusodino ant zemes mergaiciu patirtis,Warwaros optimizmas ir man jos duoti patarimai..man kol kas tik pirmas IUI todel nedristu sakyti kaip bijau kad nepasiseke kai yra megaiciu kuriom irgi nesiseka.Todel susiimu,bandau nusiteikti visiems variantams,tiketis ir gero,nelaukiu mm ir tuo paciu zinau kad kokia as stipri bebuciau visvien posma nuverksiu kai ateis mm.
Nors jau randu aibe pateisinimu kad jei nepavyks si menesi kodel bus geriau po menesiuko.
Kazkuri mergyte,labai graziai parase,kad butu super jei viskas pavyktu is karto ir visos pereitumem i nesciuju skyreli thumbup.gif 4u.gif
Bet kuriuo atveju-pastykime pozityviai drinks_cheers.gif ir laukiame kartu mudvieju rezultatu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 17, 19:19)
Bet kuriuo atveju-pastykime pozityviai drinks_cheers.gif ir laukiame kartu mudvieju rezultatu friends.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti