Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(Extraordinary @ 2011 02 17, 14:48)
Tai turbut ir man sitas dziaugsmas ant nosies  4u.gif
Kokie jus jau dideli, rugsejinukai busit?

Nu kazkaip galvoju zinok, kad kazin ar istempsim iki rugsejo blush2.gif ...Su dvynukais mazai kas isnesioja visa laika smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 02 17, 14:51)
kaip laikas greit eina.....bukit sveiki visi trys  wub.gif  wub.gif

O man zinok dbr laikas visai neina..Taip ilgai tie pirmi menesiukai bega doh.gif ....Kita 4dieni vizitas pas gydytoja, jau bus 2,5men...tai va reik tiketis, kad viskas bus gerai ir kritinis laikotarpis beveik baigsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 15:39)
Nu kazkaip galvoju zinok, kad kazin ar istempsim iki rugsejo blush2.gif ...Su dvynukais mazai kas isnesioja visa laika smile.gif
Papildyta:
O man zinok dbr laikas  visai neina..Taip ilgai tie pirmi menesiukai bega doh.gif ....Kita 4dieni vizitas pas gydytoja, jau bus 2,5men...tai va reik tiketis, kad viskas bus gerai ir kritinis laikotarpis beveik baigsis smile.gif

as sio laikotarpio labiausiai bijociau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 15:41)
as sio laikotarpio labiausiai bijociau.

pirmu triju menesiu?????
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 16:39)
Papildyta:
O man zinok dbr laikas  visai neina..Taip ilgai tie pirmi menesiukai bega doh.gif ....Kita 4dieni vizitas pas gydytoja, jau bus 2,5men...tai va reik tiketis, kad viskas bus gerai ir kritinis laikotarpis beveik baigsis smile.gif

as isivaizduoji, cia zinai, tik svetimiem tas laikas greit eina, nepastebesi ir vasara, ir jos pabaiga ir susitikimas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nerealu, man isvis nesuvokiamas stebuklas tas vaiko uzgimimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 17 vasario 2011 - 14:45
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 16:39)
Papildyta:

o pas kokia gydytoja dabar lankaisi??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 15:42)
pirmu triju menesiu?????

taip... man visa laika atrodo, kad tai kosmariskai sunku...
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 02 17, 15:46)
o pas kokia gydytoja dabar lankaisi???  ax.gif

AS zinok vazineju i VK, pas Meskauskiene...Pas koki cia registruotis - nezinau...Gal vazinesiu visa laika, tik paskutiniam kokiam trimestrui uzsiregistruosiu cia...Nzn dar..nesugalvojau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 15:47)
taip... man visa laika atrodo, kad tai kosmariskai sunku...

Nu man labai baisu buvo is pradziu smile.gif...Bet dbr kazkaip gyveni iprasta gyvenima, bandai tik pozityviai nusiteikti, neprisigalvoti blogu dalyku ir viskas smile.gif...O dbr baisu aisku, bet manau baisu bus del kitu dalyku po pirmo trimestro...Visas tas nestumas baime pagristas smile.gif, o sako ramiai dziaukis...kur gi cia gali taip ramiai dziaugktis smile.gif
Bet stengtis reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 15:39)
Papildyta:

Na, taip su dvynukais kitaip.
Man dabar ypatingai letai eina laikas, laukiu vizito pas M, kad paziuretu kas ir kaip, tai atrodo, kad ne uz keliu dienu, o uz menesiu, viskas suletintai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 02 17, 15:56)
Na, taip su dvynukais kitaip.
Man dabar ypatingai letai eina laikas, laukiu vizito pas M, kad paziuretu kas ir kaip, tai atrodo, kad ne uz keliu dienu, o uz menesiu, viskas suletintai  doh.gif

Man su pirmu vizitu tas pats buvo smile.gif..Dbr laikas siek tiek greiciau eina, bet ne taip greit kaip anksciau budavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 16:03)
Man su pirmu vizitu tas pats buvo smile.gif..Dbr laikas siek tiek greiciau eina, bet ne taip greit kaip anksciau budavo smile.gif

Gerai, kad nors greitai vizita paskyre, o ne po kokiu 3 savaiciu, turbut neistverciau tiek ilgai 4u.gif
O per kelinta vizita jau sirduciu klauset?
Atsakyti
Na ka, pas mane HCG 0,772, tai vakare maunu pas S ir ziuresim ka toliau daryti... verysad.gif Jau oficialiai isitraukiu i jusu skyreli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 17, 16:16)
Na ka, pas mane HCG 0,772, tai vakare maunu pas S ir ziuresim ka toliau daryti... verysad.gif Jau oficialiai isitraukiu i jusu skyreli 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif nu jo... mes cia ir tupesim... labai norisi tiketi, akd tai labai laikina stotele pries "As nescia" tema..

kazkur skaiciau, kad HCG daryti reikia ryte nevvalgius. Ar tiesa? Ar tas pats valgius-nevalgius?

As svarstau gal nupedinti rytoj. nes pakabinau bilieta i lektuva, reikia ispirkti per 3 dienas, veliau tai vietu bus, bet kuo arciau skrydis, tuo brangesnis bilietas. Pusantros stukos nesinori moketi, kai gali tik 1000...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 vasario 2011 - 15:22