Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 14:20)
Extraordinary, kaip jautiesi?

Pavargus jauciuos, miegu kaip meska, pavalgius skrandis sustoja, bet nors nepykina, daugiau pavaiksciojus, pastovejus, strenas skauda, na toks jausmas, kad kazkas energija vagia is manes biggrin.gif
Atsakyti
agiute Nu baik! Viskas bus geras, uzaugs tavo derliukas!
O, kiek daug pas mus laukianciu derliaus. Antra men puse bus tanki smile.gif smile.gif
Kad visu jusu rezultatai butu superiniai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 02 17, 14:23)
Pavargus jauciuos, miegu kaip meska, pavalgius skrandis sustoja, bet nors nepykina, daugiau pavaiksciojus, pastovejus, strenas skauda, na toks jausmas, kad kazkas energija vagia is manes  biggrin.gif

Palauk, pykinimui anksti dar lotuliukas.gif ..Tada is vis busi be energijos lotuliukas.gif

Bet ot keistas dalykas ane..apsigyvena tavyje zmogeliukas ,kuris nori tau blogo biggrin.gif...Na ne visais atvejais..Mane irgi mieguistumas ima, piktumas, irzlumas ( ant mamos 2dieni kaip uzrekiau telefonu, o ji paprase namo is miesto parvezt..tai po to nebeskambino, teko vargsei prie -20 su autiku vaziuoti )....O geriausia tai nei plaukai slenka dbr, nei nagai luzta....smile.gif...kazkas sutvirteja, kazkas susilpneja nuo to zmogeliuko smile.gif..Keisti dalykai tu nestuke.gif

O tu i WC nelakstai naktim??? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Lviename: 17 vasario 2011 - 13:31
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 14:31)
Palauk, pykinimui anksti dar lotuliukas.gif ..Tada is vis busi be energijos lotuliukas.gif

Bet ot keistas dalykas ane..apsigyvena tavyje zmogeliukas ,kuris nori tau blogo biggrin.gif...Na ne visais atvejais..Mane irgi mieguistumas ima, piktumas, irzlumas ( ant mamos 2dieni kaip uzrekiau telefonu, o ji paprase namo is miesto parvezt..tai po to nebeskambino, teko vargsei prie -20 su autiku vaziuoti )....O geriausia tai nei plaukai slenka dbr, nei nagai luzta....smile.gif...kazkas sutvirteja, kazkas susilpneja nuo to zmogeliuko smile.gif..Keisti dalykai tu  nestuke.gif

O tu i WC nelakstai naktim??? mirksiukas.gif

Galvoju, kad dar anksti, jau kai prasides, tai galo nebus matyt turbut biggrin.gif

Plaukai lyg ir man maziau slinkt pradejo, maziau sepety liko siandien po sukavimo nei visad.

I wc dar nelakstau, normaliai kol kas vaikstau, bet siandien teoriskai tik 5 savaite mums butu, o kadangi O veliau vyksta, tai zirniukai (kazkodel esu isitikinus kad ne vienas) dar ir mazesni, kokiu 4 sav didumo turbut.

O kiek savaiteliu jums jau?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 02 17, 14:36)
Galvoju, kad dar anksti, jau kai prasides, tai galo nebus matyt turbut  biggrin.gif

Plaukai lyg ir man maziau slinkt pradejo, maziau sepety liko siandien po sukavimo nei visad.

I wc dar nelakstau, normaliai kol kas vaikstau, bet siandien teoriskai tik 5 savaite mums butu, o kadangi O veliau vyksta, tai zirniukai (kazkodel esu isitikinus kad ne vienas) dar ir mazesni, kokiu 4 sav didumo turbut.

O kiek savaiteliu jums jau?

As tai kai suzinojau irgi buvo gi tik 5 savaiteles, bet jau laksciau kaip reikiant naktim i WC..Ir dbr neduoda ramybes..Minimum 3 kartus keliuosi doh.gif doh.gif

mums jau 10 savaitele prasideda siandien wub.gif wub.gif
Atsakyti
Warwara tau priklauso 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 11:23)

palauk sekmadienio, o tada jau garantuotai pamatysi II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 02 17, 14:23)
Pavargus jauciuos, miegu kaip meska, pavalgius skrandis sustoja, bet nors nepykina, daugiau pavaiksciojus, pastovejus, strenas skauda, na toks jausmas, kad kazkas energija vagia is manes  biggrin.gif
man ir ramiai bunant strenas skauda. ir pilva gelia. kaip prasidejo po IUI, tai iki siol. maniau, praeis, bet... nepraeina. Gal per mmm praeis.
Einu bilieta i mokslus pirkti.

Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 14:40)
As tai kai suzinojau irgi buvo gi tik 5 savaiteles, bet jau laksciau kaip reikiant naktim i WC..Ir dbr neduoda ramybes..Minimum 3 kartus keliuosi doh.gif  doh.gif

mums jau 10 savaitele prasideda siandien wub.gif  wub.gif

Tai turbut ir man sitas dziaugsmas ant nosies 4u.gif
Kokie jus jau dideli, rugsejinukai busit?
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 02 17, 14:46)
palauk sekmadienio, o tada jau garantuotai pamatysi II  mirksiukas.gif

nusiminiau... pesimistiskos mano nuotraikos, nu bet gi as pati zinojau, kad nieko nesigaus, tai jo zyziu?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 14:48)
man ir ramiai bunant strenas skauda. ir pilva gelia. kaip prasidejo po IUI, tai iki siol. maniau, praeis, bet... nepraeina. Gal per mmm praeis.
Einu bilieta i mokslus pirkti.

Gal tai tikrai geras zenklas, juk natur. cikle gal jei nieko nevyktu nesijaustu viso to g.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 15:40)

mums jau 10 savaitele prasideda siandien wub.gif  wub.gif

kaip laikas greit eina.....bukit sveiki visi trys wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 14:31)

Bet ot keistas dalykas ane..apsigyvena tavyje zmogeliukas ,kuris nori tau blogo biggrin.gif...Na ne visais atvejais..Mane irgi mieguistumas ima, piktumas, irzlumas ( ant mamos 2dieni kaip uzrekiau telefonu, o ji paprase namo is miesto parvezt..tai po to nebeskambino, teko vargsei prie -20 su autiku vaziuoti )....O geriausia tai nei plaukai slenka dbr, nei nagai luzta....smile.gif...kazkas sutvirteja, kazkas susilpneja nuo to zmogeliuko smile.gif..Keisti dalykai tu  nestuke.gif

As skaiciau, kad nestumo metu labai sustipreja plaukai ir nagai, taciau pagimdzius su seveliura reikes atsisveikinti. gris i pradine padeti.
Atsakyti