Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 12:04)

Ar testuke antra juostelė rausva, ar pilka. g.gif Jei pilka, tai tik antros juostelės vieta aišryškėjo, kai sušlapo. Taip mane nekartą apgavo tos juostelės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 12:50)
East test parode rysku I.    verysad.gif

ei nu bet ko tiu nori 8 DPI, ir dar ne su rytiniu sysiuku???? g.gif unsure.gif lotuliukas.gif bus ryt Viola garantuotai II... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 02 17, 12:09)

Ar testuke antra juostelė rausva, ar pilka. g.gif Jei pilka, tai tik antros juostelės vieta aišryškėjo, kai sušlapo. Taip mane nekartą apgavo tos juostelės unsure.gif

hmmm.... einu ziureti. gal pilka? kontroline. o "nestumine" rausva.. zodziu. ner ko noreti.
Atsakyti
Dar kart pagirsiu davo testus uz 2 lt smile.gif Jau toks ten popieriukas geras kokybiskas. Testine juosta isryskeja is kart, po 2 min jau popierius baltas, juokiu ten seseliu ar abejoniu.
Atsakyti
Tik isivaizduok, laukti visas cielas 4 valandas, kad susizinoti ar tavo gyvenimas pasikeis visam likusiam laikui ar dar ne... taigi - amzinybe!
Tai gal testas blogas? Ar ne viena darei?

As viena 13DPI pasidariau vakare - nieko ir viena NT 14DPI is ryto - irgi nieko...Nu ir gerai sakau, laukiu memiu smile.gif....Tai tris dienas palaukiau, sakau reik BT pasimatuot ( as gi ja baisiai tikiu, nors 14DPI is ryto nuo 37 ji man pakrito iki 36.8 )...Nu ziuriu virs 37...Nu kazkas cia ne taip sakau biggrin.gif...Nu ir ne taip biggrin.gif...O taip kaip senai laukem ir norejom wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 02 17, 12:11)
ei nu bet ko tiu nori 8 DPI, ir dar ne su rytiniu sysiuku????  g.gif  unsure.gif  lotuliukas.gif bus ryt Viola garantuotai II...  mirksiukas.gif

Pagal mane testai galetu rosyti praejus 3 valandom DPI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 01:14)
Pagal mane testai galetu rosyti praejus 3 valandom DPI  biggrin.gif

Pritariu! thumbup.gif Paziurejai kokios spalvos tas vaiduokliukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 17 vasario 2011 - 11:16
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 12:13)
As viena 13DPI pasidariau vakare - nieko ir viena NT 14DPI is ryto - irgi nieko...Nu ir gerai sakau, laukiu memiu smile.gif....Tai tris dienas palaukiau, sakau reik BT pasimatuot ( as gi ja baisiai tikiu, nors 14DPI is ryto nuo 37 ji man pakrito iki 36.8 )...Nu ziuriu virs 37...Nu kazkas cia ne taip sakau biggrin.gif...Nu ir ne taip biggrin.gif...O taip kaip senai laukem ir norejom wub.gif  wub.gif

As irgi galvojau BT pasimatuoti, bet kad irgi - anksti. Vistiek bus virs 37..
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 02 17, 12:12]
[/quote]
hmmm.... einu ziureti. gal pilka? kontroline. o "nestumine" rausva.. zodziu. ner ko noreti.
[/quote]

Jei išdžiūvus testukui plika akimi gerai matosi, tai jau galima įtarti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 02 17, 12:15)
Pritariu!  thumbup.gif Paziurejai kokios spalvos tas vaiduokliukas?

ne dar. tuoj. as sedziu su 2 kolegom, nenoriu, kadd matytu, kaip ir ka traukiu is rankinuko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2011 02 17, 12:17)
Jei išdžiūvus testukui plika akimi gerai matosi, tai jau galima įtarti nestuke.gif

nu jau turetu buti isdziuves. einu su visa rankine i wc.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 11:19)

nu jau turetu buti isdziuves. einu su visa rankine i wc.

Sakau siusk man!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 17, 12:22)
Sakau siusk man!

Net nepaveikslavau. matyt, cia mano galvoj vaiduokliai. nesimato ten nieko. Per fotika tikrai nesimatys. vos vos vos vos vos vos lyyyyg taaiiis kazkas ant tieeek blankaus tame pigiame... arba cia as ant tiek noriu iziureti. bet easy test neduoda jokiu vilciu - nieko ten net blankaus nera.
Atsakyti