Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(Ice Tea* @ 2011 02 17, 11:51)
Siaip gal biggrin.gif Gi 4 foliai buvo, gal nors vienas ka nors primeistravo biggrin.gif Man S buvo sakiusi, jei iki 18 dienos nebus mm , pasidaryti HCG ir tada skambintis jai, bet kadangi ji rytoj nedirba, tai pirmadieni is po neigiamo NT uzsirasiau siandienai pas ja, nes galvojau, kad sulauksiu mm, tai vat ir laukiu dabar atsakymu, kad zinot ka daryti cool.gif
Vizitas 18:15 rolleyes.gif

Nu gal tikrai primeistravo. Vasaris tiesiog privalo atnesti daug soskiu... Nu tiesiog privalo!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 17, 10:53)
Ice Tea*
Tai laukiam tavo skaiciuko! O tu tik stimuliacija darei, ar ne!
Aciu dar uz pasiulyma!!!! wub.gif  wub.gif

Taip, tik stimuliacija si karta, nors kazkaip netikiu, kad kas pavyko, jokiu pozymiu nera schmoll.gif Apart padidejusio miego poreikio rolleyes.gif Net nuo D jokio poveikio nejauciu, kaip kitos cool.gif Toks ispudis, kad is viso jo negeriu as cool.gif Kazkaip 0 emociju man i stimuliacijas hihihi.gif Tik pradzioje nuo Closto buvo keli pykcio priepuoliai ir pilvo putimas bei nuo Ovitrelio speneliai labai jautrus kokia savaite buvo ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 11:50)
East test parode rysku I.    verysad.gif

NU nu nu...Nusiminti tikrai nereikia...DAR tik 8DPO...Oj, man tik 18DPI parode II bruksnelius...Dar turi marias laiko ir vilties daug daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 11:56)
NU nu nu...Nusiminti tikrai nereikia...DAR tik 8DPO...Oj, man tik 18DPI parode II bruksnelius...Dar turi marias laiko ir vilties daug daug smile.gif

Nepaisant to, kad turi dvynukus?
Atsakyti
Ice Tea*
Seip miegas tai vienas is pagrindiniu pozymiu
Bet palauksim skaiciaus grazaus, iki 15 nedaug liko!

Maidenana
As tau sakau, ryt ryte bus aiskiau
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 11:57)
Nepaisant to, kad turi dvynukus?

Nu, matai, nors ir dvynukai auga manyje, o 14DPI rysku rysku I parode....Tai vilties JOKIOS nebuvo...O se, kad nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 17, 11:00)
Ice Tea*

Visai nedaug doh.gif lotuliukas.gif Cielos 4 valandos dar doh.gif doh.gif cool.gif lotuliukas.gif
Is tikro labiausiai bijau vel mazus skaiciukus isgirsti verysad.gif Si karta nervai turbut neatlaikytu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice Tea*: 17 vasario 2011 - 11:05
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 00:50)
East test parode rysku I.    verysad.gif

Maidenana, neapsigauk su tuo Easy testu. Mane jis taip pat suklaidino, viena diena pasidariau pigu- rode vaiduokli, kita Easy testa- viena riebu, laukiau mmm, o jos vis neatejo, po savaites pasidariau hcg, bet jis jau krito, nes neuzteko progesterono, jei buciau iskart pasidarius kraujo tyrimus (be Easy testo), gal buciau isaugojus savo zirniuka. Aisku, nenoriu tusciu vilciu suteikt, bet nerizikuok, pasidaryk hcg ir prg tyrimus!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 02 17, 12:00)
Ice Tea*

Maidenana
As tau sakau, ryt ryte bus aiskiau

Tik isivaizduok, laukti visas cielas 4 valandas, kad susizinoti ar tavo gyvenimas pasikeis visam likusiam laikui ar dar ne... taigi - amzinybe!

QUOTE(2Lviename @ 2011 02 17, 12:02)
Nu, matai, nors ir dvynukai auga manyje, o 14DPI rysku rysku I parode....Tai vilties JOKIOS nebuvo...O se, kad nori smile.gif

Tai gal testas blogas? Ar ne viena darei?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 11:04)
Tik isivaizduok, laukti visas cielas 4 valandas, kad susizinoti ar tavo gyvenimas pasikeis visam likusiam laikui ar dar ne... taigi - amzinybe!

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 02 17, 12:04)
Maidenana, neapsigauk su tuo Easy testu. Mane jis taip pat suklaidino, viena diena pasidariau pigu- rode vaiduokli, kita Easy testa- viena riebu, laukiau mmm, o jos vis neatejo, po savaites pasidariau hcg, bet jis jau krito, nes neuzteko progesterono, jei buciau iskart pasidarius kraujo tyrimus (be Easy testo), gal buciau isaugojus savo zirniuka. Aisku, nenoriu tusciu vilciu suteikt, bet nerizikuok, pasidaryk hcg ir prg tyrimus!

Dabar kazka atsimenu is temos "ar meluoja NT"... kad easy test`ai klaidina dazniausiai is visu.
Man tyrimai paskirti 25 dienai, jeigu 23 neateina mmm... Ryt viola pasidarysiu. O dabar eisiu paziureti ar tame pigesnam beliko vaiduoklis. Gal man galvoje jau vaidenasi?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 17, 01:06)
Dabar kazka atsimenu is temos "ar meluoja NT"... kad easy test`ai klaidina dazniausiai is visu.
Man tyrimai paskirti 25 dienai, jeigu 23 neateina mmm... Ryt viola pasidarysiu. O dabar eisiu paziureti ar tame pigesnam beliko vaiduoklis. Gal man galvoje jau vaidenasi?

As kazkur esu skaiciusi, kad Easy testai, nors ir reklamuojami kaip jautrus, rodo kai hcg buva virs 100!!! Dabar ju nebeperku niekada, taip mane tada isdure doh.gif
Atsakyti