Labas
QUOTE(sanzile @ 2011 02 16, 01:35)
Nieko, kitais metais bus linksmiau
Mes pernai taip pat nesventeme Valentino dienos, nes buvom uzsiverte vestuviu rupesciais Tai dabar jeigu nesusimaisysiu, tai ruosiesi stimuliacijai ar jau ja pradejai? Labai tikesiuos ir lauksiu Tavo puikiu rezultatu
O, nu geri rūpesčiai buvo
aš nesistimuliuoju:) Kol kas bandau likti natūraliste:) Ačiū tau labai
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 16, 12:32)
Nu mes jai nepraktiski ir durni atrodom. Bet ko noreti - ji mergele, praktiska ir neskrajojanti padebesiais. su vandeniu gyvybe nesuderinama
O palink mane visi vandeniai labai labai praktiški
Man vandeniai -tiesiog praktiškumo,žemiškumo, realistiškumo simbolis
Na, aišku, gal svarbu, su kuo lygini:) mano ženklas - žuvys, turbūt labiausiai nučiuožęs
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 16, 12:46)
O kodel dabar nebus natur? Ir kas pas jus da problemos? Pirma karta girdziu, kad po 3 IUI nepastoja, o pastoja natur.
Yep, aš po aštuonių nesėkmingų IUI pastojau natūraliai, tai va dabar ir laužausi dėl tų IUI, link natūralumo tempia..tik nepritempia niekaip, deja
QUOTE(sanzile @ 2011 02 16, 13:02)
Maidenana, vis galvoju.. Idomu kodel Tu jauti viska ka mes jauciame stimuliuotame cikle??
aš kiekvieną ciklą taip
QUOTE(amela @ 2011 02 16, 16:13)
Pramuse jau .... nebera vilties, nebera tikejimo, ir nebera noro kazka daryti..jauciuosi sudinai siandien....
Nemąstyk kol kas apie jokius IVF, jei tik gali, šiomis dienomis tas mąstymas tik vargins.. Išsiverk, jei gali, paskui pradėsi galvoti, ką daryti..laikykis