Įkraunama...
Įkraunama...

IUI nameliai

QUOTE(amela @ 2011 02 16, 15:13)
Pramuse jau .... nebera vilties, nebera tikejimo, ir nebera noro kazka daryti..jauciuosi sudinai siandien....  verysad.gif

dieve, kaip tave suprantu 4u.gif unsure.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2011 02 16, 16:39)
nu zinok, kai po 10 karto ir vistiek nieko gero, tai svyra rankos ir apima neviltis...
o jezau-jezau... doh.gif

QUOTE(amela @ 2011 02 16, 16:57)
tai jau tikrai, ir kas svarbiausia priezasciu kaip ir nelabai yra... dar kai MB si karta visus rytus ir vakarus pilva buciavo ir kalbejosi, ir isvaziuodamas pasake kad as zinau kad tu  nestuke.gif  ir kaip grizus jam reiks pasakyt kad deja.... ai negaliu sunku man siand..einu lauk is SM kad jusu cia savo nuotaikom neliudint sad.gif

Amela, tai mes cia tam ir esam, kad paguosti... bet ar svarstote IVF? kam tuos 10 kartu iui? pagal pinigus, jums jau visas IVF iseitu...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 16, 17:05)
o jezau-jezau...  doh.gif
Amela, tai mes cia tam ir esam, kad paguosti... bet ar svarstote IVF? kam tuos 10 kartu iui? pagal pinigus, jums jau visas IVF iseitu...

dabar jau nebezinau...po 3IUI mum pavyke buvo...tada seke 6IUI nieko...tada 8menesiu mazdaug pertrauka ...ir dabar 10tas...nezinau...bijau as to IVF..pora metu kaip minimum tam taupyt reiketu jei ne daugiau.... ir kas jei nepavyks... tai kiek metu pralaukta bus ir pinigu ... nezinau nenoriu as isvis daugiau galvoti sita tema.
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2011 02 16, 16:13)
Pramuse jau .... nebera vilties, nebera tikejimo, ir nebera noro kazka daryti..jauciuosi sudinai siandien....  verysad.gif

Amela 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norite pasijuokti? Kazkokiam rusiskam puslapyje perskaiciau, kad "vienas is pirmuju (!) tiksliu nestumo pozymiu yra vaisiaus judejimas"... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
amela... 4u.gif 4u.gif
mes visos tave labai labai suprantam............
Atsakyti
Labas

QUOTE(sanzile @ 2011 02 16, 01:35)
Nieko, kitais metais bus linksmiau mirksiukas.gif Mes pernai taip pat nesventeme Valentino dienos, nes buvom uzsiverte vestuviu rupesciais Tai dabar jeigu nesusimaisysiu, tai ruosiesi stimuliacijai ar jau ja pradejai? Labai tikesiuos ir lauksiu Tavo puikiu rezultatu 4u.gif

O, nu geri rūpesčiai buvo bigsmile.gif

aš nesistimuliuoju:) Kol kas bandau likti natūraliste:) Ačiū tau labai 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 16, 12:32)
Nu mes jai nepraktiski ir durni atrodom. Bet ko noreti - ji mergele, praktiska ir neskrajojanti padebesiais.  su vandeniu gyvybe nesuderinama

O palink mane visi vandeniai labai labai praktiški g.gif Man vandeniai -tiesiog praktiškumo,žemiškumo, realistiškumo simbolis g.gif
Na, aišku, gal svarbu, su kuo lygini:) mano ženklas - žuvys, turbūt labiausiai nučiuožęs hihihi.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 02 16, 12:46)
O kodel dabar nebus natur? Ir kas pas jus da problemos? Pirma karta girdziu, kad po 3 IUI nepastoja, o pastoja natur.

Yep, aš po aštuonių nesėkmingų IUI pastojau natūraliai, tai va dabar ir laužausi dėl tų IUI, link natūralumo tempia..tik nepritempia niekaip, deja doh.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 02 16, 13:02)
Maidenana, vis galvoju.. Idomu kodel Tu jauti viska ka mes jauciame stimuliuotame cikle??

aš kiekvieną ciklą taip doh.gif

QUOTE(amela @ 2011 02 16, 16:13)
Pramuse jau .... nebera vilties, nebera tikejimo, ir nebera noro kazka daryti..jauciuosi sudinai siandien....

console.gif 4u.gif
Nemąstyk kol kas apie jokius IVF, jei tik gali, šiomis dienomis tas mąstymas tik vargins.. Išsiverk, jei gali, paskui pradėsi galvoti, ką daryti..laikykis 4u.gif
Atsakyti
amela perskaiciau,kad nepavyko..liko taip liudna ir gaila..noreciau atrasti bent kokiu tau paguodos zodziu,bet maatyt nemoku guostis nes man rodos nei vieni zodziai nepades issilaisvinti is skausmo 4u.gif Tiesiog sia akimirka noreciau buti su tavimi ir errachka ir tik judvi apkabinti ir leisti issiverkti ir issikalbeti iki valios console.gif console.gif console.gif
Tai ka mergaites parase istrikuju linkiu kad neprirektu IVF o pasisektu stebuklingai natur.
As su jumis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Merginos,turiu man kaip naujokei svarbu ir net labai klausima blush2.gif help.gif help.gif help.gif Kokie pojuciai jus kamavo kai geret Duphastona? Man minejo tik pykinima blush2.gif bet as kiekviena diena is daugiau pojuciu jauciu...ypac puola mieguistumas or silpnumas.Miegu kaip lokys.Pvz:siandien atsikeliau 10val.apsitvarkiau ir pries 13val. kritau miegoti.Pazadino gurgiantis skrandis nes vyras gamino rissoto,tai pavalgiau ir po pusvalandzio vel saldziai miegojau blush2.gif atsikeliau po 3val.-neseniai.O man vyras su manim net nebekalba koks nepatenkintas doh.gif Nesuprantu kas man darosi ar cia nuo gonalio,ar nuo ovitrele o gal nuo duphastono g.gif
O tiketi kad esu nestuke.gif tikiu nors ir nebuvo superiniai vyro variantai,man ovuliave du foliai kairej....bet kad dar anksti butu nestumo pozymiams-mastant logiskai...galvoju gal mesti gerti ta duph.zodziu esu tooookia pasimetus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 16, 20:13)
..galvoju gal mesti gerti ta duph.zodziu esu tooookia pasimetus verysad.gif

doh.gif Ar persileidimo nori blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 16, 19:13)
[Merginos,turiu man kaip naujokei svarbu ir net labai klausima blush2.gif  help.gif  help.gif  help.gif Kokie pojuciai jus kamavo kai geret Duphastona? Man minejo tik pykinima blush2.gif bet as kiekviena diena is daugiau pojuciu jauciu...ypac puola mieguistumas or silpnumas.Miegu kaip lokys.Pvz:siandien atsikeliau 10val.apsitvarkiau ir pries 13val. kritau miegoti.Pazadino gurgiantis skrandis nes vyras gamino rissoto,tai pavalgiau ir po pusvalandzio vel saldziai miegojau blush2.gif atsikeliau po 3val.-neseniai.O man vyras su manim net nebekalba koks nepatenkintas doh.gif Nesuprantu kas man darosi ar cia nuo gonalio,ar nuo ovitrele o gal nuo duphastono g.gif
O tiketi kad esu nestuke.gif tikiu nors ir nebuvo superiniai vyro variantai,man ovuliave du foliai kairej....bet kad dar anksti butu nestumo pozymiams-mastant logiskai...galvoju gal mesti gerti ta duph.zodziu esu tooookia pasimetus verysad.gif

man pvz norisi daug valgyti, per tas dvi laukimo sav.. po I IUI priaugau papildomai 2 kg, o dufo negalima nustot gerti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 02 16, 20:27)
doh.gif Ar persileidimo nori blink.gif

Nenoriu tikrai,tiesiog per asaras ir gerai neapgalvojus taip parasiau blush2.gif Paciai dabar geda doh.gif
Valgau ir as nerealiai daug ir norisi kazko suraus,astraus,rugstaus.Pavalgsiu daznai pradeda remuo esti,o to nebuvo jau 15 metuku blink.gif be to,mano spaudimas lb.zemas tai kartais kava geriu,o dabar jos negaliu-pradeda pykinti doh.gif Pykina jau senokai.Krutine jautri buvau minejusi anksciau.Energijos ir jegu nulis.Ir prasidejo miego norejimas,nu toks kad atrodo kad para nemiegojusi esu verysad.gif O vakar taip skaudejo pilvo apacia ir nugara kad vis laksciau i tualeta ir maniau kad atejo man MM.
Bet man idomu ar tai normali reakcija i hormonus? blush2.gif gal reiktu nueiti ryt pas gine g.gif Nesupykit kad taip domiuosi,tiesiog pati nesuvokiu KODEL taip reaguoja i hormonus mano organizmas verysad.gif
Na siaip daug vaistu mano organizmas nepriema,bet na nepasireiskia niekada toookias simptomais.PVZ;Jau vaikysteje medikai suprato kad manes (atrodo taip vadinasi,seniai buvo nepamenu blush2.gif )Taip kad esu ne nuo nieko neskiepyta nuo 4 metuku blush2.gif Bet ir gyvenu nerime kad gali uzpulti neprasirgtos vaikiskos ligos doh.gif
Maidenna as irgi noriu paguleti vonioj thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 16, 18:45)

Sveika,

na man labiau panasu kad gali buti nestuke.gif blush2.gif tai ir linkiu suzinoti greitu metu smile.gif
Man asmeniskai nuo duphastono tik valgyti norejosi daug daugiau, ir kuo nesveikesnis maistas tuo geriau budavo. biggrin.gif lotuliukas.gif
O mieguistumas, ir krutines jautrumas pasireiske kai pastojau bigsmile.gif wub.gif tik dabar kuo tuoliau tuo labiau mieguista darausi, ir palyginus kaip buvo pradzioje dabar 10 kartu daugiau. Taip pat negaliu isbuti dienos nenumigus pietu miegelio, galvyte pradeda spausti. Tik vietom sie pozymiai pasijaucia iskart, kitom po kurio laiko.
Tai skaitydama tavo savijauta, matau save blush2.gif laikau kumstukus ir tikiu kad pamatysi riebius II thumbup.gif
Atsakyti