labas rytas,
Maidenana, klausyk, o ko tu kaip prisukta vis kartoji kad nepastosi sykart?? nesuprantu.... dovana aiskiaragystes turi?
negalima taip sakyti. nei garsiai nei tyliai... mintys materializuojasi. baik cia man.
Sveikos, merginos,
Aciu labai
Aciu labai! Apziurejau, na tikrai didele tikimybe, kad pas mane ne vienas zirniukas, ar neteks busto didesnio dairytis, kad sutilptume
Maidenana, nespeliok is tu pozymiu, daznai jie nepasitvirtina.
Erachka, daug balioneliu
QUOTE(KittyKitty @ 2011 02 15, 23:59)
kokios geros naujienos Extraordinary, nuoširdžiai sveikinu Fantastika
Aciu labai
QUOTE(Adrija1 @ 2011 02 16, 11:41)
Extraordinary, didziausi sveikinimai! Jau kazkada dejau si linka, bet manau, kad Tau bus smagu jame panarsyti, paspelioti- vienas ar du, palyginti savo hcg skaiciukus! Butinai spausk ant DPO, ten galesi paziureti statistika
Aciu labai! Apziurejau, na tikrai didele tikimybe, kad pas mane ne vienas zirniukas, ar neteks busto didesnio dairytis, kad sutilptume
Erachka, daug balioneliu
QUOTE(sanzile @ 2011 02 16, 12:05)
As esu mergele ( ne ne, nagu nelakuoju kiekviena diena)
QUOTE(Zuikis puikis ilgausis @ 2011 02 16, 14:11)
labas rytas,
Maidenana, klausyk, o ko tu kaip prisukta vis kartoji kad nepastosi sykart?? nesuprantu.... dovana aiskiaragystes turi?
negalima taip sakyti. nei garsiai nei tyliai... mintys materializuojasi. baik cia man.
nuuu, anot mano asmeninio horoskopo - tai turiu tokia dovana Maidenana, klausyk, o ko tu kaip prisukta vis kartoji kad nepastosi sykart?? nesuprantu.... dovana aiskiaragystes turi?
nu, kartoju, kad nesitikeciau perdaug...
QUOTE(Extraordinary @ 2011 02 16, 14:21)
Sveikos, merginos,
Aciu labai
Erachka, daug balioneliu
Aciu labai
Erachka, daug balioneliu
Ogo!!!!! Tu ziurek kiek issipildziusiu noru iskarto!!!! Sveikinimai!
Aj, i pozymius nebekreipiu demesio - nes visi is mmm srities. Tik, kad ankstoki. Bet kas cia, pora dienu. Pilvo apacia ir strenos sian mane uzmus.
Pramuse jau .... nebera vilties, nebera tikejimo, ir nebera noro kazka daryti..jauciuosi sudinai siandien....
QUOTE(amela @ 2011 02 16, 17:13)
Pramuse jau .... nebera vilties, nebera tikejimo, ir nebera noro kazka daryti..jauciuosi sudinai siandien....
neliudek
QUOTE(amela @ 2011 02 16, 14:13)
QUOTE(amela @ 2011 02 16, 16:13)
neliudek. reiskia, dar ne laikas. pamatysi, kazkas ivyks tokio, kad pagalvosi - kaip gerai, kad ne si menesi. Kaip bebutu - vaikai mus pasirenka patys... juk matai, ir po daugybes IUI pastoja naturaliai...
QUOTE(Maidenana @ 2011 02 16, 15:34)
neliudek. reiskia, dar ne laikas. pamatysi, kazkas ivyks tokio, kad pagalvosi - kaip gerai, kad ne si menesi. Kaip bebutu - vaikai mus pasirenka patys... juk matai, ir po daugybes IUI pastoja naturaliai...
nu zinok, kai po 10 karto ir vistiek nieko gero, tai svyra rankos ir apima neviltis...
QUOTE(amela @ 2011 02 16, 16:13)
stiprybes mergyt
QUOTE(J01 @ 2011 02 16, 16:39)
nu zinok, kai po 10 karto ir vistiek nieko gero, tai svyra rankos ir apima neviltis...
tai jau tikrai, ir kas svarbiausia priezasciu kaip ir nelabai yra... dar kai MB si karta visus rytus ir vakarus pilva buciavo ir kalbejosi, ir isvaziuodamas pasake kad as zinau kad tu ir kaip grizus jam reiks pasakyt kad deja.... ai negaliu sunku man siand..einu lauk is SM kad jusu cia savo nuotaikom neliudint
QUOTE(amela @ 2011 02 16, 17:13)
reik isliudet, issilaizyt ir toliau gyvent, gyviems kapu ner, deja...stiprybes