Ash kombaine kapoju su antgaliu su astriu peiliu. Rankom neisivaizduoju net kaip reiktu. O kombaine super: nesutraisko raumens, kaip kad mesos malimo mashinele ir gaunasi labai gerai
Na kombaine man gaunasi per smulkiai! As tiesiog atsisedu ir pjaustau smulkais kubeliais. Kadangi mes tik dviese ir gaminu vienam kartui tai traumos dar negavau O siaip pjaustyti lengviau negu kapoti, bent jau man!!!!
QUOTE (TauRe @ 2004 06 09, 02:27) |
mano vyras kepa taip : i jautienos farsa ipila grietineles, truoputuka batono mirkyto piene, bet nedaug,kiausinis.prieskoniai. farsas turi gautis toks skystokas. tada formuoja kotletukus, volioja juos manu kruopose ir kepa keptuveje ant abai mazos ugnies. niaaaaaaaaam niaaaaaaaaaam niaaaaaaaaaaaaam |
Šiandien išbandžiau niam kaip skanu ir vyras pagyrė kad paprasta ir skanu
QUOTE (TauRe @ 2004 06 09, 03:27) |
mano vyras kepa taip : i jautienos farsa ipila grietineles, truoputuka batono mirkyto piene, bet nedaug,kiausinis.prieskoniai. farsas turi gautis toks skystokas. tada formuoja kotletukus, volioja juos manu kruopose ir kepa keptuveje ant abai mazos ugnies. niaaaaaaaaam niaaaaaaaaaam niaaaaaaaaaaaaam |
Skamba viliojanciai sitas receptukas Gaila farsa neseniai sunaudojau....reiks uzsipirk ir pabandyt
QUOTE (norge @ 2004 06 09, 08:31) |
Dar vienas varijantas- i puskilogrami farso deti tris kiausinius ir tiek pat saukstu majonezo. Ir, aisku, prieskoniu. Galima svoguniuku. Gaunasi purus kotletukai, issipucia net kepant. |
ir man neišėjo
Ar tai kazkokiu ingredientu per daug ar kazkokio truksta. Kadangi dariau is vistienos, o jis ir taip skystas, tai gavosi kazkokia kose, net kotletu padaryt nejo, tik pilt i skarda ir vsio. Dar bandziau det krakmolo po to, nepadejo:-/
Ir skonis neeekoks
Mergaites-kaip darote zraziukus is maltos mesytes? Vakar as dariau-tai isejo ne zrazai, o zarazai -issiskleide ir idaras iskrito lauk. Va tau ir zrazai...Pasidalinkit receptais!
QUOTE (rasyte31 @ 2004 07 23, 14:17) |
Mergaites-kaip darote zraziukus is maltos mesytes? Vakar as dariau-tai isejo ne zrazai, o zarazai -issiskleide ir idaras iskrito lauk. Va tau ir zrazai...Pasidalinkit receptais! |
na aš vien iš maltos mėsytės zraziukų niekada nesu dariusi.aš labai plonai išmušu mėsos nugarinę arba vištienos krūtinėlės gabalėlį.Dedu į vidų idarą.Juos darau priklausomai nuo to, ar iš kiaulienos, veršienos, ar iš vištienos darau.Jeigu kiaulienos, veršienos, tai į vidų dedu faršą sumaišytą su grybais, jeigu vištienos- džiovinta slyva įsukta į neriebios šoninės gabaliuką. susmeigiu dažniausiai dantų krapštuku arba suvynioju sulu.apkepu truputį keptuvėje ir po to troškinu.Jeigu suvynioju į siūlą, tai po apkepimo siūlą išvynioju, kad namiškiams nereikėtų vargti Tie iš vištienos zraziukai labai skanu su bruknių-aitriųjų pipirų padažu, yra tok pirkti.
QUOTE (rasyte31 @ 2004 07 23, 14:17) |
Mergaites-kaip darote zraziukus is maltos mesytes? Vakar as dariau-tai isejo ne zrazai, o zarazai -issiskleide ir idaras iskrito lauk. Va tau ir zrazai...Pasidalinkit receptais! |
I malta mesyte500-700gr) idedu
smulkiai pjaustytu svogunu(1vnt),
kiausiniu(2vnt)
Prieskoniu
Miltu arba krakmolo
Idarui:
Svogunai (~3vnt)
Kiausiniai kietai virti(~5vnt)
Prieskoniai
Svogunus apkepti,kiausinius sutarkuoti,viska sumaisyti ir prieskoniu ideti(as dedu vegetos)
Issiplaku kokius 3kiausinius ir pavolioju jau padaryta zraziuka i plakini,poto gausiai i maltus dziuveseliu,ir apkepu keptuvej,poto i puoda ir troskinu.Jei noriu netroskintu,tai verdu aliejuje
Jeigu bijai,kad pasileis,pavoliok i plakini,i dziuveselius,vel i plakini,vel i dziuveselius,ir tada garantuotai neprasiskirs,bet as tai tik viena karta volioju,ir dar neprasiskyre
ACIU!!!
Aš įdarui dedu pakeptus grybus arba morkas. Valgiau su džiovintom slyvom irįgi labai
Sveikos,
Labai neturiu laiko stypsoti prie virykles - o kas jo turi?
Gal zinote, kaip iskepti skanius ir minkstus kotletus orkaiteje? Ar tiesiog padaryto tokius kaip kepant keptuveje ir tiek? Ir kaip ten ju neprisvilinti???
Pasidalinkite.
Labai neturiu laiko stypsoti prie virykles - o kas jo turi?
Gal zinote, kaip iskepti skanius ir minkstus kotletus orkaiteje? Ar tiesiog padaryto tokius kaip kepant keptuveje ir tiek? Ir kaip ten ju neprisvilinti???
Pasidalinkite.
As tai padarau tokius kaip kepimui keptuveje, i skarda ipilu shiek tiek vandens, sudelioju kotletus ir ikishu i orkaite. Skanei paskrunda ir nepridega.
Seniau skarda tepdavau aliejumi, bet pasinaudojau karta kazkurios is mamku patarimu ir nebenaudoju tam reikalui riebalu, o tiesiog shlakeli vandens pilu. Bekepant pakankamai is is farsho ishbega riebaliuku
Seniau skarda tepdavau aliejumi, bet pasinaudojau karta kazkurios is mamku patarimu ir nebenaudoju tam reikalui riebalu, o tiesiog shlakeli vandens pilu. Bekepant pakankamai is is farsho ishbega riebaliuku