O čia su kokia mėsa gaminama? mes tai su višiena tokius kepsniukus kepam, o galima ir su kitokia mėsa??? įdomu....
As irgi su vistiena tokius kotletukus kepu, bet matyt ir kitokia mesa tinka
QUOTE (norge @ 2004 06 09, 06:30) |
Dar vienas varijantas- i puskilogrami farso deti tris kiausinius ir tiek pat saukstu majonezo. Ir, aisku, prieskoniu. Galima svoguniuku. Gaunasi purus kotletukai, issipucia net kepant. |
Siandien pabandziau, ir - fiasko. Viskas subyrejo Gal, sakau, kokio krakmolo reikejo idet?
QUOTE (zapuks @ 2004 06 10, 12:37) |
Siandien pabandziau, ir - fiasko. Viskas subyrejo Gal, sakau, kokio krakmolo reikejo idet? |
Nu cia dabar . Nieko, tikrai. Tik kiausiniai ir majonezas. Kiausiniai turi viska sulipdyti. Nieko nesuprantu...
O farsas koks? Mes su versienos farsu darom. Bet su visokiu turetu gautis...
QUOTE (zyle @ 2004 06 10, 08:56) |
O čia su kokia mėsa gaminama? mes tai su višiena tokius kepsniukus kepam, o galima ir su kitokia mėsa??? įdomu.... |
Galima su visokia, bet su jautiena man gaunasi sausoki.
QUOTE (smike @ 2004 06 09, 22:01) |
As kazkada kepiau argentinietiskus kotletukus: ten reikia mesa labai smulkiai sukapoti (jokiu budu ne malti!!! ), ikulti kiausa, ideti sauksta krakmolo, ir kelis saukstus majonezo. Palikti pusvalandziui pastoveti. Tesla neturi gautis labai kieta nes kotletukai kepami kaip blynai, bet ir ne per skysta nes luzines verciant. Gaunasi labai neiprasta ir skanu! O su bulviu kose ir salotom tai isvis mmmmmmm!!!!! |
kokia mesa naudoji ?
As imu nelabai riebia kiauliena, tada nesausi gaunasi!
QUOTE (miau @ 2004 06 09, 01:21) |
Aciu, reiks pabandyti. O kaip ten su tuo vandeniu ? Kam jis reikalingas? |
O vanduo tikriausiai tam, kad minkštesnė mėsytė būtų
nius dar toks kvailokas klausimelis.......orkaiteje kepant skarda reikia kazkuo istepti?
Papildyta @ [mergetime]1087389568[/mergetime]
nius dar toks kvailokas klausimelis.......orkaiteje kepant skarda reikia kazkuo istepti?
Papildyta @ [mergetime]1087389568[/mergetime]
nius dar toks kvailokas klausimelis.......orkaiteje kepant skarda reikia kazkuo istepti?
Aš paprastai įpilu tik vandens, nes nemėgstu labai riebiai, o riebaliukų jau ir iš faršo išsiskiria
Vanduo reikalingas, kad kotletukai but sultingesni:)
QUOTE (smike @ 2004 06 09, 20:01) |
As kazkada kepiau argentinietiskus kotletukus: ten reikia mesa labai smulkiai sukapoti (jokiu budu ne malti!!! ), ikulti kiausa, ideti sauksta krakmolo, ir kelis saukstus majonezo. Palikti pusvalandziui pastoveti. Tesla neturi gautis labai kieta nes kotletukai kepami kaip blynai, bet ir ne per skysta nes luzines verciant. Gaunasi labai neiprasta ir skanu! O su bulviu kose ir salotom tai isvis mmmmmmm!!!!! |
ar nepavargsta rankos kapojant mesa? as kapojau jos gana daug, na epie 1 kg, ranku vakare nejauciau. ga turi koki spec buda?