Įkraunama...
Įkraunama...

Kotletai, šniceliai, zrazai

Priklauso nuo to,kokia jūsų keptuvė 4u.gif jeigu ji tokio pačio storio kaip ir puodai (pvz. kaip bauer firmos) tai galima ir joje troškinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 01 13, 18:27)
man iskilo klausimas- kepiau siandien kalakutienos kotletukus ir sugalvojau patroskint  gale truputi, norejau i keptuve kurioje kepe ipilt sultinio/vandens ir t.t.  zodziu viska padaryt toje pacioje keptuveje, bet pasiskaiciau receptus  ineternete, ir  visur rasoma, kad troskint reik kitam puode. o kodel? ax.gif

As troskinu toj pacioj keptuvej biggrin.gif
Atsakyti
aisku, aciu 4u.gif nu mano plona, berghoff ( kuria galima paimt IKI uz lipdukus) , aj bet normaliai troksinas, arba tik man atrodo, kad normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Vakar prisikepėm netradicinių kotletukų smile.gif Su įdaru šiokiu tokiu. Vyras įvertino, sakė dedam pliusą smile.gif

Jei kam įdomus receptukas:
http://paslaimuske.b...i-su-idaru.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuske: 20 sausio 2011 - 16:25
sveikos mamytes. 4u.gif gal atsimenanat is mokyklos laiku kotletukus su padazu kur valgykloi duodavo? gal zinot receptuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2011 09 03, 07:23)
sveikos mamytes. 4u.gif gal atsimenanat is mokyklos laiku kotletukus su padazu kur valgykloi duodavo? gal zinot receptuka blush2.gif

Laba
aš dirbau prie ju , bet farša maišydavo šefe. Bet ten kelis katus permalta mesa, kepti svogūnai , manu kruopos druska pipirai manų kruopos del kiaušinio nežinau , rodos nededavo. Apvolioji džiuveseliuose ir kepi orkaiteje. Kai kažkiek pravesta dedi į padaža. O padažas kepini daržoves , po to su miltais jas pakepini ir užpili šaltu vadeniu nes karštas viska sugadina , ir po truputuka išsukus supilti reikiama kiekį vandens ir užkaitinti iki užvirimo. Tada deti likusius prieskonius ir pomidoru padaža pagal savo skonį. Su grietine greitai prarugsta. Tikiuos padejau .
Atsakyti
aciu labai labai 4u.gif ibandysim butinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 09 30, 22:22)
I troskintuva pilu sultinio,grietines ir pomidoru padazo po kelis saukstus.
O maltinukus apkeptus paverdu sultinyje kartu su bulvem (kol bulves isvirs).

As tai Zrazus kepu orkaiteje ,man taip skaniausia tongue.gif
Atsakyti
koks tikslus mamos kotletu receptukas 4u.gif
Atsakyti
Labai skani tema. smile.gif
As labiausiai megstu kotletus su idarais.Firminis tai su morku, svogunu, saltai rukytos liesos sonines ar tiesiog salto rukymo kumpiu.Tarkuotas morkas su smulkintais svogunais pakepinu, dedu i inda, sudedu kubeliais pjaustyta rukyta mesyte ar sonine(su nedaug lasinuku, tokia mesinga)sumaisau.Juo idarau kotletus is paruosto farso.Apkepintus keptuvej dedu i puodziuka su sultiniu, prieskoniais, morkom, svogunais, jei lieka sudedu idaro likucius.Baigiant troskint ipilu saltam vandeny isleistu miltu, uzvirinu kad sutirstetu.
Visos temukes dar neperskaiciau, tad mano megstamiausias receptas gali dubliuotis su kazkieno 4u.gif Einu skaityti toliau smile.gif
Atsakyti
Papipirinti maltinukai

reikes:

400-500g farso,
1 a.s. druskos,
1/2 V.s. susmulkint. zaliuju arba raudonuju pipiru{paprikos satdz.}
2kiausiniai,
2 v.s. maltu dz.
1/4 stiklines pieno,ir toks pats kiekis vandens,
vistienos buljono,
svogunas,
1v,s. sviesto, kepimui,

Padazas:
1 v.s. s zaliuju arba raudonuju papriku,
1 v.s. sviesto,
1v.s. kvietiniu miltu,
1 1/2 stiklines grietines ,arba grietineles,
2v. s. sojos padazo,
1 v.s. pomidoru tyres.


Maltus dziuvesius truputi pamirkykite pieno ir vandens misiny.
Sumisykite visus priedus su farsu.
Padarykite is mases ir lengvai pakepkite is abieju pusiu.
Pakaitinkite keleta sekundz. paprikas,pabarstykite miltais,kol tyrele truputi parusves.
Sumaisykite su kitais padazo priedais
Uzpilkite maltinukus padazu.










Atsakyti
Reikia skubios pagalbos!!! Kiek sutinuku galima gauti is vienos vistu krutineles?
Atsakyti