Priklauso nuo to,kokia jūsų keptuvė jeigu ji tokio pačio storio kaip ir puodai (pvz. kaip bauer firmos) tai galima ir joje troškinti
QUOTE(blackberry @ 2011 01 13, 18:27)
man iskilo klausimas- kepiau siandien kalakutienos kotletukus ir sugalvojau patroskint gale truputi, norejau i keptuve kurioje kepe ipilt sultinio/vandens ir t.t. zodziu viska padaryt toje pacioje keptuveje, bet pasiskaiciau receptus ineternete, ir visur rasoma, kad troskint reik kitam puode. o kodel?
As troskinu toj pacioj keptuvej
aisku, aciu nu mano plona, berghoff ( kuria galima paimt IKI uz lipdukus) , aj bet normaliai troksinas, arba tik man atrodo, kad normaliai
Vakar prisikepėm netradicinių kotletukų Su įdaru šiokiu tokiu. Vyras įvertino, sakė dedam pliusą
Jei kam įdomus receptukas:
http://paslaimuske.b...i-su-idaru.html
Jei kam įdomus receptukas:
http://paslaimuske.b...i-su-idaru.html
sveikos mamytes. gal atsimenanat is mokyklos laiku kotletukus su padazu kur valgykloi duodavo? gal zinot receptuka
QUOTE(rionka @ 2011 09 03, 07:23)
sveikos mamytes. gal atsimenanat is mokyklos laiku kotletukus su padazu kur valgykloi duodavo? gal zinot receptuka
Laba
aš dirbau prie ju , bet farša maišydavo šefe. Bet ten kelis katus permalta mesa, kepti svogūnai , manu kruopos druska pipirai manų kruopos del kiaušinio nežinau , rodos nededavo. Apvolioji džiuveseliuose ir kepi orkaiteje. Kai kažkiek pravesta dedi į padaža. O padažas kepini daržoves , po to su miltais jas pakepini ir užpili šaltu vadeniu nes karštas viska sugadina , ir po truputuka išsukus supilti reikiama kiekį vandens ir užkaitinti iki užvirimo. Tada deti likusius prieskonius ir pomidoru padaža pagal savo skonį. Su grietine greitai prarugsta. Tikiuos padejau .
aciu labai labai ibandysim butinai
QUOTE(due drops @ 2010 09 30, 22:22)
I troskintuva pilu sultinio,grietines ir pomidoru padazo po kelis saukstus.
O maltinukus apkeptus paverdu sultinyje kartu su bulvem (kol bulves isvirs).
O maltinukus apkeptus paverdu sultinyje kartu su bulvem (kol bulves isvirs).
As tai Zrazus kepu orkaiteje ,man taip skaniausia
Labai skani tema.
As labiausiai megstu kotletus su idarais.Firminis tai su morku, svogunu, saltai rukytos liesos sonines ar tiesiog salto rukymo kumpiu.Tarkuotas morkas su smulkintais svogunais pakepinu, dedu i inda, sudedu kubeliais pjaustyta rukyta mesyte ar sonine(su nedaug lasinuku, tokia mesinga)sumaisau.Juo idarau kotletus is paruosto farso.Apkepintus keptuvej dedu i puodziuka su sultiniu, prieskoniais, morkom, svogunais, jei lieka sudedu idaro likucius.Baigiant troskint ipilu saltam vandeny isleistu miltu, uzvirinu kad sutirstetu.
Visos temukes dar neperskaiciau, tad mano megstamiausias receptas gali dubliuotis su kazkieno Einu skaityti toliau
As labiausiai megstu kotletus su idarais.Firminis tai su morku, svogunu, saltai rukytos liesos sonines ar tiesiog salto rukymo kumpiu.Tarkuotas morkas su smulkintais svogunais pakepinu, dedu i inda, sudedu kubeliais pjaustyta rukyta mesyte ar sonine(su nedaug lasinuku, tokia mesinga)sumaisau.Juo idarau kotletus is paruosto farso.Apkepintus keptuvej dedu i puodziuka su sultiniu, prieskoniais, morkom, svogunais, jei lieka sudedu idaro likucius.Baigiant troskint ipilu saltam vandeny isleistu miltu, uzvirinu kad sutirstetu.
Visos temukes dar neperskaiciau, tad mano megstamiausias receptas gali dubliuotis su kazkieno Einu skaityti toliau
Papipirinti maltinukai
reikes:
400-500g farso,
1 a.s. druskos,
1/2 V.s. susmulkint. zaliuju arba raudonuju pipiru{paprikos satdz.}
2kiausiniai,
2 v.s. maltu dz.
1/4 stiklines pieno,ir toks pats kiekis vandens,
vistienos buljono,
svogunas,
1v,s. sviesto, kepimui,
Padazas:
1 v.s. s zaliuju arba raudonuju papriku,
1 v.s. sviesto,
1v.s. kvietiniu miltu,
1 1/2 stiklines grietines ,arba grietineles,
2v. s. sojos padazo,
1 v.s. pomidoru tyres.
Maltus dziuvesius truputi pamirkykite pieno ir vandens misiny.
Sumisykite visus priedus su farsu.
Padarykite is mases ir lengvai pakepkite is abieju pusiu.
Pakaitinkite keleta sekundz. paprikas,pabarstykite miltais,kol tyrele truputi parusves.
Sumaisykite su kitais padazo priedais
Uzpilkite maltinukus padazu.
reikes:
400-500g farso,
1 a.s. druskos,
1/2 V.s. susmulkint. zaliuju arba raudonuju pipiru{paprikos satdz.}
2kiausiniai,
2 v.s. maltu dz.
1/4 stiklines pieno,ir toks pats kiekis vandens,
vistienos buljono,
svogunas,
1v,s. sviesto, kepimui,
Padazas:
1 v.s. s zaliuju arba raudonuju papriku,
1 v.s. sviesto,
1v.s. kvietiniu miltu,
1 1/2 stiklines grietines ,arba grietineles,
2v. s. sojos padazo,
1 v.s. pomidoru tyres.
Maltus dziuvesius truputi pamirkykite pieno ir vandens misiny.
Sumisykite visus priedus su farsu.
Padarykite is mases ir lengvai pakepkite is abieju pusiu.
Pakaitinkite keleta sekundz. paprikas,pabarstykite miltais,kol tyrele truputi parusves.
Sumaisykite su kitais padazo priedais
Uzpilkite maltinukus padazu.
Reikia skubios pagalbos!!! Kiek sutinuku galima gauti is vienos vistu krutineles?