Įkraunama...
Įkraunama...

Kotletai, šniceliai, zrazai

QUOTE(doovka @ 2008 09 06, 18:15)
sveikos mielosios virejeles,

o kaip padaryt tokius valgyklinius kur mokyklose ar darzeliuose duodavo valgyt snicelius(maltus)? tokie kur pailgi budavo...man viskas skanu nuo vaikystes kur valdiskai padaryta is manes juokdavosi visi nuo vaikystes kad namie nieko nevalgydavau o kur tik nueidavau i svecius ar i valgyklas kai dar seniau budavo tai viska lapnodavau...tai mama turedavo su manim maza trintis  doh.gif  blush2.gif

man regis paprasčiausia batono negailėt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir savo receptuku:

Pasidarau mesa kaip kotletams,tada juos padarau tokio plonumo kaip snicelius,apvolioju dziuveseliuose,po to kiausinyje ir vel dziuveseliuose-kiausinyje,ir gale- lukstentose saulegrazu seklose,apkepu keptuveje ikaitintame aliejuje.Saulegrazos suteikia pikantiska skoni. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigoleta @ 2010 06 28, 00:08)
Pasidalinsiu ir savo receptuku:

Pasidarau mesa kaip kotletams,tada juos padarau tokio plonumo kaip snicelius,apvolioju dziuveseliuose,po to kiausinyje ir vel dziuveseliuose-kiausinyje,ir gale- lukstentose saulegrazu seklose,apkepu keptuveje ikaitintame aliejuje.Saulegrazos suteikia pikantiska skoni. thumbup.gif

Rigoleta 4u.gif drinks_cheers.gif su tavo nuomone 4u.gif -kad saulėgrąžos suteikia gerą skonį.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 06 28, 00:19)
Rigoleta 4u.gif  drinks_cheers.gif  su tavo nuomone 4u.gif -kad saulėgrąžos suteikia gerą skonį.

malonu,kad nuomones sutapo drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos, norejau paklausti, o kai apkepat kotletus ar zrazus keptuveje, tai kaip po to juos troskinate? Ka pilate i inda kuriame troskinate? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(titiukas @ 2010 08 12, 22:52)
Merginos, norejau paklausti, o kai apkepat kotletus ar zrazus keptuveje, tai kaip po to juos troskinate? Ka pilate i inda kuriame troskinate? ax.gif  smile.gif

Na gi, mamytes, pasidalinkit patirtim 4u.gif , man taip pat labai reikia suzinoti, kaip patusinti kotletukus, kad juos galetu sukramtyti mazoji, koki padaziuka daryti. Prasta esu vireja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2010 09 15, 13:14)
Na gi, mamytes, pasidalinkit patirtim  4u.gif , man taip pat labai reikia suzinoti, kaip patusinti kotletukus, kad juos galetu sukramtyti mazoji, koki padaziuka daryti. Prasta esu vireja  doh.gif

AS pasidarau padažiuką:užverdu vendenį ,atskirai išmaišau miltus su šaltu vandeniu ,kad nebūtu gabaliukų,poto supilu į virintą vandenį,dedu prieskonius,reikia maišyti nes pasidarys gabaliukai nuo miltų nuolat maišyti,į pabaigą dedu grietinę išmaišau, tada sudedu kotletukus ir šiek tiek patroškinu,galiama dėti ir pomidorų padažą,kaip nori,o galima ir be miltų tik vanduo,grietinė,prieskoniai pagal skonį,lauro lapą dedu dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2010 09 15, 12:14)
Na gi, mamytes, pasidalinkit patirtim  4u.gif , man taip pat labai reikia suzinoti, kaip patusinti kotletukus, kad juos galetu sukramtyti mazoji, koki padaziuka daryti. Prasta esu vireja  doh.gif

Aš kol keptuvėje apkepinėja kotletai į puodą kuriame troškinsis pripjaustau morkų ir svogūnų, pilu vandens tiek kiek noriu padažo, beriu druskos, pipirų ir uždengusleidžiu užvirti, tada sudedu apkepusius kotletus ir uždengus leidžiu pavirti-pasitroškinti viskam truputį tada dedu grietinę sumaišytą su miltais (jei noriu tiršto padažo, jei skystesnio reikia tai tik grietinę) ir dar patroškinu kol viskas susimaišo ir sutirštėja.
Taip pat viska darau tą patį tik kartais į puodą pripjausčius morkų ir svogūnų juos pakepinu ant sviesto, o tik tada vandenį pilu. Dar variantas su grietine kartu dėti pomidorų padažą smile.gif Vaikai labai mėgsta šiuos kotletus, o labiausiai padažą smile.gif
Atsakyti
Aciu labai, baigia kepti kotletai, begu daryti padaza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2004 06 08, 18:27)
mano vyras kepa taip : i jautienos farsa ipila grietineles, truoputuka batono mirkyto piene, bet nedaug,kiausinis.prieskoniai. farsas turi gautis toks skystokas. tada formuoja kotletukus, volioja juos manu kruopose ir kepa keptuveje ant abai mazos ugnies. niaaaaaaaaam niaaaaaaaaaam niaaaaaaaaaaaaam  thumbup.gif

As taip vistienos krutineles kotletukus darau, bet pilu labaaaiii daug grietineles, tokia poskyste tesla ir tada jie tokie sultingi drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 09 15, 14:46)
Aš kol keptuvėje apkepinėja kotletai į puodą kuriame troškinsis pripjaustau morkų ir svogūnų, pilu vandens tiek kiek noriu padažo, beriu druskos, pipirų ir uždengusleidžiu užvirti, tada sudedu apkepusius kotletus ir uždengus leidžiu pavirti-pasitroškinti viskam truputį tada dedu grietinę sumaišytą su miltais (jei noriu tiršto padažo, jei skystesnio reikia tai tik grietinę) ir dar patroškinu kol viskas susimaišo ir sutirštėja.

As irgi taip pat darau. Tikrai skaniai gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 09 15, 13:46)

O jums tada grietines nesutraukia? g.gif Nes man kazko paskutiniu metu VISADA sutraukia, gaunas "gabalais"... unsure.gif
Atsakyti