Įkraunama...
Įkraunama...

Kotletai, šniceliai, zrazai

Jurgita,kadangi mėgstu kotletus,pasidarė laabai ydomu,kas tentokie yra ypatingi"Mamos kotletai",ar,tau pačiai teko valgyti,gal pasidalins,kas yra valgęs.
labai lauksiu.
Atsakyti
Mamos kotletu esu valgiusi Cili kaime, tiesiog labai patiko, nes nieku tokiu skaniu nesu dar valgiusi, beto po kiek laiko esu ragavusi svedisku kukulaiciu, tai man jie laaabai jau primine mamos kotletu skoniu. Tiesiog progai pasitaikius Cili kaime galime tuos mamos kukulius paragauti. Tik geja neaisku koks jo receoptas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2004 06 09, 03:27)
mano vyras kepa taip : i jautienos farsa ipila grietineles, truoputuka batono mirkyto piene, bet nedaug,kiausinis.prieskoniai. farsas turi gautis toks skystokas. tada formuoja kotletukus, volioja juos manu kruopose ir kepa keptuveje ant abai mazos ugnies. niaaaaaaaaam niaaaaaaaaaam niaaaaaaaaaaaaam  thumbup.gif

niam niam 4u.gif
Atsakyti
gal zinote kaip pasigaminti tokius kotletus (vistienos suktinukus su grybais), kur maximoje kepa? nu tokie, kur isoreje vistienos odele, o viduje vistienos farsas ir dar pievagrybiai essen.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 04, 06:09)
Sveikos,
gal kas zinote kaip pasigaminti kotletus kaip cili kaime "Mamos kotletai"?
user posted image


Ko gero daugiau batono prideti
Atsakyti
kaip pasidaryti ir apkepti zrazus supratau, o kokia tolimesne eiga? kaip troskinti ir ka deti padazui? 4u.gif
Atsakyti
Man labai,labai skanu kalakutienos ir varškės kotletukai.
Beriu kmynų sugrūstų grūstuvėje,garšaugų pipirų[į kiurių sdėtį įeina ,kalendra,mairūnas,čiobreliai,šalavijas,raudonoji aštrioji paprika}
Mušu kiaušinį,įtarkuoju citrinos žievelę,pakepinu porą ant sviestuko.
Gaunasi geri kotletukai.
Jau gerai išmokau pasigaminti varškę namų sąlygomis{iš kaimiško pienuko.}
Atsakyti
savaitgalį kepiau visai įdomius kotletukus: faršas + tarkuota cukinija + smulkiai tarkuota morka, nepagailėjau puse stiklinės vandens, krakmolo pora šaukštų, saldžios paprikos miltelių, kiaušo, blenderiuotų svogūnų su česnaku, manų dar vidun dėjau manų . ir kai kuriuos dar apvoliojau manuose. tai tie kur apvolioti, tai tokie paskrudę, bet greita naudojimui, nes padėti kotletai vienas ant kito, manai sudrėko, traškumo neliko schmoll.gif
Atsakyti
Maltiniai kepti aluje su voveraičių įdaru
Mums reikės:
700g. maltos kiaulienos,
2 juodos duonos riekeles,
pieno duonai mirkyti,
3šaukštai krakmolo,
30g.sviesto,
kiaušinio,prieskonių,
svogūno,
butelio alaus,
Įdarui:
svogūnas,
stiklinė voveraičių,
50g.sviesto,
11/2 šaukšto krakmolo,
Įdarui ,susmulkintą pakepintą svogūną sumalkite su voveraitėmis mėsmale sumaišykite su krakmolu,skaninkite druska.
Mėsą sumaiykite su kiaušinio pakiniu,piene mirkytomis duonos riekelėmis,prieskoniais,krakmolu,svieste pakepintu svogūnu.
Formuokite maltinius.
Į vidų įspauskite po šaukštą įdaro.
Malltinius sudėkite į skardą,pilkite alųir,kepkiteiki 220C .įkaitinę orkaitę apie valandą
Valgykite su bulvių koše ir salotomis. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InesaP: 27 rugsėjo 2009 - 16:49
Regna, ar galėtum truputį detaliau parašyti tų kalakutienos kotletukų su varške receptą, kokios mėsos ir varškės proporcijos, na vienu ždž., detaliau ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voras34: 08 spalio 2009 - 10:07
O as snicelius darau taip:
reikai farso(dazniausiai naudoju kiaulienos farsa) + dziuveseliai (ju reikia tikrai ne mazai) + tada pilu pieno iki reikiamos farso konsistencijos + kiausiniai+ prieskoniai+butinai ispaudziu cesnako ir aisku idedu smulkiai pjaustyto svoguno. Suformuoju pailgus plokscius kotletukus , apvolioju dziuveseliuose ir kepu keptuveje. As kartais ju daugiau prisikepu ir dali uzsisaldau. O jeigu dar bulviu koses padarau ir barsteliu salotu, tai visai galima apsivalgyti biggrin.gif
Atsakyti