QUOTE(tavi @ 2006 10 23, 14:05)
Atsiversk dabartines kulinarines knygas. Aš taip pat kotletais vadinau maltos mėsos gaminius, deja.Turbūt juos teisingiau vadinti maltiniais. Man tiesa sakant dzin, aš ir toliau vadinu kotletais.
Nu tada as visiska tundra atsilikus nuo naujoviu
Zinojau, kad kai kur uzsienyje vadinama atvirksciai: kotletai - karbonadais, o karbonadai - kotletais. Tai matyt is uzsienio ta naujove atejo
Pabandziau per google paziuret kas vis delto yra tas kotletas:
1 apibrezimas: Kotletas daromas iš faršo. Jis yra apvalus
skoniu panašus i koldūnus . dažniausiai valgomas su makaronais ar ryžiais. faršas perkamas parduotuvėje arba daromas rankomis.
2 apibrezimas: Kotletas (pr. côtelette, côte, lot. costa - šonas, nugara) - grynos mėsos nugarinės pjausnys su kauliuku. Prieš kepant kotletas nėra išmušamas.
Dabar uzsisakant kotleta kokioj kavinej reiks issiaiskint kas tai per daiktas, kad neatnestu mesgalio su kauliuku