Sveiki, su kokiais idarais ruosiat suktinukus?
Nu nusibodo jau suris , grybai ir kiausiniai. Gal kas koki idomu zinot. Kazkada darbovietes valgykloj labai skanu buvo kepsnys "pasaka", bet jo idaro sudeties tikrai nepasakyciau. (kai prisimenu , net seile tista )
cia mesos suktinukus?
galima darzoviu, pvz. patroskinta tarkuota morka+svogunas+cukinija
galima su spinatais (ce skaneusia su vistiena)
galima shonines juostele
hm.. pagalvosiu dar.
galima darzoviu, pvz. patroskinta tarkuota morka+svogunas+cukinija
galima su spinatais (ce skaneusia su vistiena)
galima shonines juostele
hm.. pagalvosiu dar.
Morka+poras+svogunas+razinos(dziovintos slyvos,obuoliai it t.t.)
1. Grybai+svogūnai+kopūstai=apkepti viską su prieskoniais
2.morka+ poras+ raudona saldžioji paprika+100 g fermentinio sūrio+2 svogūnai+3 pievagrybių galvutės=apkepinti viską su prieskoniais
3.morka+rauginti agurkai+svogūnai= morką ir agurkus supjaustyti šiaudelias
4.galima įdaryti tiesiog faršu
5.šparagai apkepinti svieste
6.troškinti rauginti kopūstai
7.džiovintos slyvos
8.vakar valgiau:vištiena įdaryta grybais ir krevetemis, labai skanu
2.morka+ poras+ raudona saldžioji paprika+100 g fermentinio sūrio+2 svogūnai+3 pievagrybių galvutės=apkepinti viską su prieskoniais
3.morka+rauginti agurkai+svogūnai= morką ir agurkus supjaustyti šiaudelias
4.galima įdaryti tiesiog faršu
5.šparagai apkepinti svieste
6.troškinti rauginti kopūstai
7.džiovintos slyvos
8.vakar valgiau:vištiena įdaryta grybais ir krevetemis, labai skanu
Taip taip , apie mesos suktinukus kalbu
Po dveiju savaiciu krikstysim mazyle, tai galvoju ka cia karsto patiekus, kad ir skanu ir nebrangu butu.
Manau skoni turetu pagerinti ir konservuoti vaisiai pvz. ananasai, persikai ir pan
Po dveiju savaiciu krikstysim mazyle, tai galvoju ka cia karsto patiekus, kad ir skanu ir nebrangu butu.
Manau skoni turetu pagerinti ir konservuoti vaisiai pvz. ananasai, persikai ir pan
Labutis! Noriu pasidalinti nauju receptuku(na gal tik man jis naujas) apie tai, kaip issikepti laaabai skanu sniceli. I 1 kilograma farso idedame kokiu norime prieskoniu, pakepinto svoguno, puse stiklines vandens ir du saukstus krakmolo, suformuojame snicelius ir kepame orkaiteje kol apskrunda. Jokiu kiausiniu, batonu ir pan. dalyku nedeti .Pabandykite!!!
Aciu, reiks pabandyti. O kaip ten su tuo vandeniu ? Kam jis reikalingas? Ir dar, atsiprasau uz tundriska klausima : snicelis, tai cia tipo kotletas, ane?
mano vyras kepa taip : i jautienos farsa ipila grietineles, truoputuka batono mirkyto piene, bet nedaug,kiausinis.prieskoniai. farsas turi gautis toks skystokas. tada formuoja kotletukus, volioja juos manu kruopose ir kepa keptuveje ant abai mazos ugnies. niaaaaaaaaam niaaaaaaaaaam niaaaaaaaaaaaaam
Taip-snicelis tai pailgas kotletas...O vanduo net nezinau kam, bet taip reikia. Su majonezu taip pat skanu, bet man taip skaniau, o ir vaikai labai pamego sbutent siuo budu keptus snicelius
As kazkada kepiau argentinietiskus kotletukus: ten reikia mesa labai smulkiai sukapoti (jokiu budu ne malti!!! ), ikulti kiausa, ideti sauksta krakmolo, ir kelis saukstus majonezo. Palikti pusvalandziui pastoveti. Tesla neturi gautis labai kieta nes kotletukai kepami kaip blynai, bet ir ne per skysta nes luzines verciant. Gaunasi labai neiprasta ir skanu! O su bulviu kose ir salotom tai isvis mmmmmmm!!!!!
QUOTE (smike @ 2004 06 09, 22:01) |
As kazkada kepiau argentinietiskus kotletukus: ten reikia mesa labai smulkiai sukapoti (jokiu budu ne malti!!! ), ikulti kiausa, ideti sauksta krakmolo, ir kelis saukstus majonezo. Palikti pusvalandziui pastoveti. Tesla neturi gautis labai kieta nes kotletukai kepami kaip blynai, bet ir ne per skysta nes luzines verciant. Gaunasi labai neiprasta ir skanu! O su bulviu kose ir salotom tai isvis mmmmmmm!!!!! |
Jo, šitas patiekaliukas ir mūsų šeimynai patinka Tik aš ne pusvalandžiui palieku, kartais net parą - nuo to tik skaniau.