Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 17, 11:43)
ohmy.gif as siandien eisiu pas gyd. Labai blogai jauciuosi nieko valgyti beveik negaliu skauda ziauriai skrandi ir pucia pilva issiputus esu lyg buciau necia 4 men.. blink.gif  Labai bijau o kartu ir laukiu nes taip blogai jauciuosi ir baisu kad nerodytu tai kazko blogo.. verysad.gif

viskas bus gerai mirksiukas.gif , nuo hormonų dažnai sutrinka virškinimas 4u.gif sėkmės
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 02 17, 09:22)
na ka paneles,pabandziau siandien vel nt o ten nieko. verysad.gif
o jei mum nepavyko mmm turetu  laiku ateit? g.gif

11 d. NT gali nieko nerodyti, dar nekelk panikos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2011 02 17, 13:08)
11 d. NT gali nieko nerodyti, dar nekelk panikos  wub.gif

tai kad ir krutine jau nebejautri,ai jau nervai nebelaiko,galetu ir greiciau vikas paisket. aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 02 17, 10:12)
tai kad ir krutine jau nebejautri,ai jau nervai nebelaiko,galetu ir greiciau vikas paisket. aggressive.gif  aggressive.gif  aggressive.gif

Nu tu duodi,as laukiuosi o mano krutine nejautri,buna taip nuo vaistu,issipucia o paskui siubliuska,be panikos!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 17, 13:19)
Nu tu duodi,as laukiuosi o mano krutine nejautri,buna taip nuo vaistu,issipucia o paskui siubliuska,be panikos!!!!!!!!!!!!!

aciu,paguodei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 02 17, 11:22)
...Pavyko visur po biškį, taip sakant: Airija, Prancūzija, Islandija, Anglija, Ispanija ir Klaipėdos Jolsana biggrin.gif Nu dar tokio sąrašo turbūt nebuvo, kad būtų tiek šalių per vieną mėnesį biggrin.gif  biggrin.gif

Bet daugiausia ne Lietuvoj pavyko g.gif ką tai galėtų reikšti?!

Papildyta:
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 16, 19:42)
...
Na ir kantrybe...  4u.gif
As kartais paskaitau reakcijas mergaiciu, kurios laukia (starto, atsakymo, susitikimo su maziuku ar pan), ar kurioms nepasiseke ir negaliu patiketi kaip ramiai,logiskai reaguoja, priima viska... Man atrodo, kad mane per isterijos priepuoli isveztu i durnyna  blink.gif Tikrai... Man pasaulio pabaiga butu...
.....

Niekur neišvežtų, tos kantrybės iš kažkur atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2011 02 17, 13:30)
Bet daugiausia ne Lietuvoj pavyko  g.gif ką tai galėtų reikšti?!

Tai tikriausiai reiskia, kad Lietuvoj mazai kas daro.. biggrin.gif

Aciu mergaites uz palaikyma, kai grisiu raportuosiu naujienas.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuciuke: 17 vasario 2011 - 12:34
labuka merginos.aciu visoms uz sveikinimus.tikrai gera ir malonu,kad kazkas palaiko.o va as nusiminus verysad.gif paskambinau i klinika ir pasakiau,kad pasidariau siandien testa ir jis parode 1-2sav nescia,tai sesute atlauze vos ne velniu,kad nestumo testa turejau darytis tik sestadieni,kai pasakiau,kad priduodu krauja siandien,tai is vis sako,dar per anksti ir kad gali rodyti del vaistu teigiama rezultata.pasirodo 10dpi yra dar testuotis ir kraujo tyrimams per anksti.ka jus manot apie tai? o crinone turiu tik iki sekmadienio.sake daugiau man jo nebereikes.ir keista.jus cia naudojat ji ilgeliau,nei 18d,kaip as nuo punkcijos.dar pamaniau kas butu buve jei buciau pasakius,kad 8d pasidariau testa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 12:42)
labuka merginos.aciu visoms uz sveikinimus.tikrai gera ir malonu,kad kazkas palaiko.o va as nusiminus verysad.gif  paskambinau i klinika ir pasakiau,kad pasidariau siandien testa ir jis parode 1-2sav nescia,tai sesute atlauze vos ne velniu,kad nestumo testa turejau darytis tik sestadieni,kai pasakiau,kad priduodu krauja siandien,tai is vis sako,dar per anksti ir kad gali rodyti del vaistu teigiama rezultata.pasirodo 10dpi yra dar testuotis ir kraujo tyrimams per anksti.ka jus manot apie tai? o crinone turiu tik iki sekmadienio.sake daugiau man jo nebereikes.ir keista.jus cia naudojat ji ilgeliau,nei 18d,kaip as nuo punkcijos.dar pamaniau kas butu buve jei buciau pasakius,kad 8d pasidariau testa  rolleyes.gif

primink kur darei IVF
jeigu leidaisi ovitrele ar panačius vaistus kurie turi hcg, tai jų organizme nebelieka visiškai po 12d, tai kadangi juos ledžiamės dauguma pusantros paros iki punkcijos, tai tų likučių tikrai nei lašelio neliko, nebent leidaisi dar ką nors vėliau, retais atvėjais leidžiasi jį dar po įsodinimo
o kas liečia crinone, tai kiekviena klinika laikosi savo taktikų, aš su sėkmingu nėštumu naudojau iki 16beveik savaičių, kitur iškart po teigiamo atsakymo neskiriama
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2011 02 17, 10:32)
Bet daugiausia ne Lietuvoj pavyko  g.gif ką tai galėtų reikšti?!

Lietuvoj sausį daryti 3 mirksiukas.gif VK, BAK ir Jolsanoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 13:42)
labuka merginos.aciu visoms uz sveikinimus.tikrai gera ir malonu,kad kazkas palaiko.o va as nusiminus verysad.gif  paskambinau i klinika ir pasakiau,kad pasidariau siandien testa ir jis parode 1-2sav nescia,tai sesute atlauze vos ne velniu,kad nestumo testa turejau darytis tik sestadieni,kai pasakiau,kad priduodu krauja siandien,tai is vis sako,dar per anksti ir kad gali rodyti del vaistu teigiama rezultata.pasirodo 10dpi yra dar testuotis ir kraujo tyrimams per anksti.ka jus manot apie tai? o crinone turiu tik iki sekmadienio.sake daugiau man jo nebereikes.ir keista.jus cia naudojat ji ilgeliau,nei 18d,kaip as nuo punkcijos.dar pamaniau kas butu buve jei buciau pasakius,kad 8d pasidariau testa  rolleyes.gif

Na as dariausi testuka 9 DPI ir buvo gan ryskus, HCG dariausi 12 DPI. Nekreipk tu
i juos demesio esi nestuke.gif ir dziaukis. Del crinone as ji tebenaudoju ir dabar bet tik viena karta per dina anksciau naudojau 2 k.
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 02 17, 14:08)
primink kur darei IVF
jeigu leidaisi ovitrele ar panačius vaistus kurie turi hcg, tai jų organizme nebelieka visiškai po 12d, tai kadangi juos ledžiamės dauguma pusantros paros iki punkcijos, tai tų likučių tikrai nei lašelio neliko, nebent leidaisi dar ką nors vėliau, retais atvėjais leidžiasi jį dar po įsodinimo
o kas liečia crinone, tai kiekviena klinika laikosi savo taktikų, aš su sėkmingu nėštumu naudojau iki 16beveik savaičių, kitur iškart po teigiamo atsakymo neskiriama

as Airijoj dariausi. ovitrele leidausi 31sausio, o punkcija buvo vasario2d. jau 17dienu praejo,tai tikrai neturejo likti likuciu. daugiau nieko ir nesileidau.vat kas mane neramina,kad progesterono nebereikes naudoti,jis man tokio saugumo jausmo duoda.uzblokuoja isejima kleckiuku biggrin.gif
Atsakyti