Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(Damute* @ 2011 02 17, 11:15)
Išpunktavo 14, iš jų 8 geri, apsivaisino 7  ax.gif
Rytoj skambinsiu giniui, kaip mums sekasi toliau.

Tiesa, mergaitės, patarkit, Crinone gelį reikia laikyt šaldytuve? Sesutės

super rezultatai thumbup.gif thumbup.gif
crinone nereikia laikyti šaldytuve
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 02 17, 12:22)
Priduodu puikią sausio statistiką wub.gif  wub.gif
Startavo 10, pavyko 6, sėkmės procentas 60  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif ...ir taip likusius 11 menesiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 02 17, 12:17)
super rezultatai  thumbup.gif  thumbup.gif
crinone nereikia laikyti šaldytuve

ax.gif Laukiam toliau. Dėl crinone taip ir galvojau, į šaldytuvą nedėjau smile.gif
Kaip tu laikais?
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 17, 11:22)
Kaip tu laikais?

puikiai 4u.gif bet man tai būdinga tik pirmas kokias keturias dienas, paskui liūdniau būna, nuotaikų kaita, kantrybės ugdymas ir pastovus galvojimas apie rezultatą
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 02 16, 09:33)
laba ryteli,siandien bandziau nt bet jame nieko nepamaciau ko norejau,kaip sakot ar gali dar nerodyti?man siand 11d po idejimo. g.gif

verysad.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 16, 16:04)
labuka merginos. prisiduodu tyliai.vakar slapukavau.nestumo testukas parode du pagaliukus.siandien pakartojau.isvydau jau ryskesne.tyliai dziaugiuosi ir bijau kartu,nes vakar kaip ir sirgimas turejo ateiti.skaudejo visa pilva,progesteronas sviesiai rudas vos vos pradejo begti.galvojau sakes,bet siandien vel viskas gerai.vienu momentu karstis stiprus ismuse,kaip per slopinanciu naudojima pasijutau,nes mane mesdavo.ir ka viskas praejo po to.viskas lyg ir gerai dabar.rytoj darausi kraujuka.o atsakymas tik pirmadieni,nu gal penktadieni issiprasysiu kad padarytu.va tokios tokeles is manes.

Tylus sveikinimai laukiam aukstu HCG skaiciuku.. wub.gif

O as siandien eisiu pas gyd. Labai blogai jauciuosi nieko valgyti beveik negaliu skauda ziauriai skrandi ir pucia pilva issiputus esu lyg buciau necia 4 men.. blink.gif Labai bijau o kartu ir laukiu nes taip blogai jauciuosi ir baisu kad nerodytu tai kazko blogo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 02 17, 08:22)
Priduodu puikią sausio statistiką wub.gif  wub.gif

Startavo 10, pavyko 6, sėkmės procentas 60  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pavyko visur po biškį, taip sakant: Airija, Prancūzija, Islandija, Anglija, Ispanija ir Klaipėdos Jolsana biggrin.gif Nu dar tokio sąrašo turbūt nebuvo, kad būtų tiek šalių per vieną mėnesį biggrin.gif  biggrin.gif

Va cia tai statistika thumbup.gif Va ka reiskia Triusio metai,dauginames greitai ir daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 17, 12:43)

O as siandien eisiu pas gyd. Labai blogai jauciuosi nieko valgyti beveik negaliu skauda ziauriai skrandi ir pucia pilva issiputus esu lyg buciau necia 4 men.. blink.gif  Labai bijau o kartu ir laukiu nes taip blogai jauciuosi ir baisu kad nerodytu tai kazko blogo.. verysad.gif

Vyk blogas mintis kuo toliau!!! Viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksim ataskaitos smile.gif
Atsakyti
Damute,sauniai laikotes gera pradzia ir linkiu dar geresnes pabaigos wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ksise @ 2011 02 17, 06:22)
na ka paneles,pabandziau siandien vel nt o ten nieko. verysad.gif
o jei mum nepavyko mmm turetu  laiku ateit? g.gif

Na dar nesijaudink taip bandyk dar kita dienele pakartoti gal tavo HCG leciau gaminasi uztai ir nerodo dar. Jamk balioncika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 02 17, 12:31)
puikiai  4u.gif bet man tai būdinga tik pirmas kokias keturias dienas, paskui liūdniau būna, nuotaikų kaita, kantrybės ugdymas ir pastovus galvojimas apie rezultatą

Įsivaizduoju ir suprantu. Tegul šį kartą liūdnų nuotaikų nebūna. 4u.gif O kada NT ar HCG?
O aš kažkaip po punkcijos išsipūtus, ir galvą skauda. Tikriausiai taip turi būt.
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 17, 09:43)
verysad.gif
Tylus sveikinimai laukiam aukstu HCG skaiciuku..  wub.gif

O as siandien eisiu pas gyd. Labai blogai jauciuosi nieko valgyti beveik negaliu skauda ziauriai skrandi ir pucia pilva issiputus esu lyg buciau necia 4 men.. blink.gif  Labai bijau o kartu ir laukiu nes taip blogai jauciuosi ir baisu kad nerodytu tai kazko blogo.. verysad.gif

Gal visai nieko baisaus,stenkis negalvoti apie bloga,i viska ziurek tik su gerom mintim 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 17, 11:52)
Įsivaizduoju ir suprantu. Tegul šį kartą liūdnų nuotaikų nebūna. 4u.gif O kada NT ar HCG?
O aš kažkaip po punkcijos išsipūtus, ir galvą skauda. Tikriausiai taip turi būt.

na aš irgi visada būdavau išsipūtus, o galvą žinai skauda ir nuo narkozės ir nuo visų įvykių
man HCG po savaitės vas.24d
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 17, 12:51)
Damute,sauniai laikotes gera pradzia ir linkiu dar geresnes pabaigos  wink.gif
Papildyta:
Na dar nesijaudink taip bandyk dar kita dienele pakartoti gal tavo HCG leciau gaminasi uztai ir nerodo dar. Jamk balioncika  4u.gif

imu imu isketus placiai rankas
Atsakyti