Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(Pireja @ 2011 02 16, 13:21)
Man labai idomu, kokia gi sausio menesio statistika Viktoriukas paskaciuos  cool.gif

Labai neblogą paskaičiuosiu mirksiukas.gif thumbup.gif

kristiana1, sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 15, 16:34)
Derliu zada imti penktadieni , ty 13 ciklo diena

Sveika!!! 4u.gif Linkiu dideles sekmes penktadieni ir gero derliaus 4u.gif kurioj tu JAV vietoj? As pati irgi ruosiuosi pirmam IVF ir specialiai del to griztu namo, darysiu Rygoj.. Na, cia beprotiskai brangu (musu draudimas nedengia infertility isvis doh.gif ).

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 16, 05:04)
labuka merginos. prisiduodu tyliai.vakar slapukavau.

tyliai tyliai sveikinu.. Tai vakar tik 8 dpi buvo ?! blink.gif Tai jau ten tooooki stipruoli turi wub.gif

QUOTE(Pireja @ 2011 02 16, 05:55)
vis pagalvoju: "Pas mane juk 2, man reikes kitokio". Nu ot durnas isitikinimas  cool.gif

O kada pamatys jau kiek zirniuku turi? blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 16, 17:48)
O kada pamatys jau kiek zirniuku turi?  blink.gif  4u.gif

Galiu jau eiti kita savaite skaiciuoti, bet nezinau, ar is darbo isleis. Gali buti, kad eisiu tik po 2 savaiciu
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 02 16, 17:23)
Aš irgi gėriau žuvų taukus, Treijsas sakė pagert, nes visai nevalgau žuvies blush2.gif  Labai jaučiau poveikį, kai nustojau tai pradėjo nagai lūžti, plaukai slinkt ir tt. Dabar vėl gersiu.
O kokius žuvų taukus tu geri?

Na, as zuvies irgi labai mazai valgau. Va situos dabar geriu. smile.gif http://www.hollandan...o...&prodid=640
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 16, 18:48)
Sveika!!!  4u.gif Linkiu dideles sekmes penktadieni ir gero derliaus  4u.gif kurioj tu JAV vietoj? As pati irgi ruosiuosi pirmam IVF ir specialiai del to griztu namo, darysiu Rygoj.. Na, cia beprotiskai brangu (musu draudimas nedengia infertility isvis  doh.gif ).
tyliai tyliai sveikinu.. Tai vakar tik 8 dpi buvo ?!  blink.gif Tai jau ten tooooki stipruoli turi  wub.gif

turiu 2 blasto... tik nezinia ar abu jie ten siltai draugauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 16, 08:21)
turiu 2 blasto... tik nezinia ar abu jie ten siltai draugauja  smile.gif

Labai labai linkiu, kad abu draugiskai susikibe ir mojuotu tau po kazkiek savaiteliu!! 4u.gif Mano svajone - irgi 2 wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2011 02 16, 08:00)
Gali buti, kad eisiu tik po 2 savaiciu

Na ir kantrybe... 4u.gif
As kartais paskaitau reakcijas mergaiciu, kurios laukia (starto, atsakymo, susitikimo su maziuku ar pan), ar kurioms nepasiseke ir negaliu patiketi kaip ramiai,logiskai reaguoja, priima viska... Man atrodo, kad mane per isterijos priepuoli isveztu i durnyna blink.gif Tikrai... Man pasaulio pabaiga butu...
Ir del visko nekantru... Kad tik greiciau, kad tik gautusi, kad tik leistu daktaras... Jei kazkas nepavyks, kazkur daug kantrybes reikes - nezinau kaip istversiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 02 16, 09:33)
laba ryteli,siandien bandziau nt bet jame nieko nepamaciau ko norejau,kaip sakot ar gali dar nerodyti?man siand 11d po idejimo. g.gif

jo , gali ir nerodyti , bet po keliu dieneliu vel pabandyk ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 16, 18:48)
Sveika!!!  4u.gif Linkiu dideles sekmes penktadieni ir gero derliaus  4u.gif kurioj tu JAV vietoj? As pati irgi ruosiuosi pirmam IVF ir specialiai del to griztu namo, darysiu Rygoj.. Na, cia beprotiskai brangu (musu draudimas nedengia infertility isvis  doh.gif ).
tyliai tyliai sveikinu.. Tai vakar tik 8 dpi buvo ?!  blink.gif Tai jau ten tooooki stipruoli turi  wub.gif

as chicagoj , vakarinej ax.gif
Atsakyti
[quote=aiste 35,2011 02 16, 20:14]
bet kodel taip ilgai nerodo?????? verysad.gif pagal viska man rytoj mmm diena ir pilva pamaudzia gerokai kaip pries mmm.o ziurekit panos-krutine turetu but stangri?mano tai kartais skauminga ir sunkesne nei visada.
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 02 16, 19:13)
Na, as zuvies irgi labai mazai valgau. Va situos dabar geriu. smile.gif http://www.hollandan...o...&prodid=640

Aš gėriau Animal, bet ten labai didelės dozės. Galvoju gal dabar kitus pabandyti, ten rašo, kad reikia daryti pertrauką, o po to vėl naudoti, tai pertrauką kaip ir padariau, galiu gal vėl naudoti tuos pačius, va taip ir neapsisprendžiu.
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 16, 16:04)
labuka merginos. prisiduodu tyliai.vakar slapukavau.nestumo testukas parode du pagaliukus.siandien pakartojau.isvydau jau ryskesne.tyliai dziaugiuosi ir bijau kartu,nes vakar kaip ir sirgimas turejo ateiti.skaudejo visa pilva,progesteronas sviesiai rudas vos vos pradejo begti.galvojau sakes,bet siandien vel viskas gerai.vienu momentu karstis stiprus ismuse,kaip per slopinanciu naudojima pasijutau,nes mane mesdavo.ir ka viskas praejo po to.viskas lyg ir gerai dabar.rytoj darausi kraujuka.o atsakymas tik pirmadieni,nu gal penktadieni issiprasysiu kad padarytu.va tokios tokeles is manes.

sveikinu saulele as tau sakiau kad viskas bus gerai mano nuojauta jaute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saugok dar save ir savo zirniuka o gal ir ne viena jetus kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 16, 18:42)
Na ir kantrybe...  4u.gif
As kartais paskaitau reakcijas mergaiciu, kurios laukia (starto, atsakymo, susitikimo su maziuku ar pan), ar kurioms nepasiseke ir negaliu patiketi kaip ramiai,logiskai reaguoja, priima viska... Man atrodo, kad mane per isterijos priepuoli isveztu i durnyna  blink.gif Tikrai... Man pasaulio pabaiga butu...
Ir del visko nekantru... Kad tik greiciau, kad tik gautusi, kad tik leistu daktaras... Jei kazkas nepavyks, kazkur daug kantrybes reikes - nezinau kaip istversiu... doh.gif

Tai kad as nelabai ir pasirinkima turiu. Atstumai pas mane didoki, gydytojai savaitgaliais nedirba, vakare irgi anksti uzsidaro, tai jei neisleis is darbo, tai nieko ir nepasidarysiu.
Siaip uznestejus daug kas pasikeicia, ir tos kantrybes is kazkur atsiranda. Gal tiksliau, kazkokia ramybe uzplusta, nesinori niekur nei begti, nei skubeti. Pilva vis paskaudena, dabar krutine pradeda jautreti, tai man atrodo, kad viskas pas mane gerai biggrin.gif Tik labai jau noretusi zinoti, kiek pas mane ju - visi du, ar visgi vienas.
Atsakyti
[quote=ksise,2011 02 16, 20:35]
[quote=aiste 35,2011 02 16, 20:14]
bet kodel taip ilgai nerodo?????? verysad.gif pagal viska man rytoj mmm diena ir pilva pamaudzia gerokai kaip pries mmm.o ziurekit panos-krutine turetu but stangri?mano tai kartais skauminga ir sunkesne nei visada.
[/quote]
krutine sunki ir skauda bigsmile.gif tai cia gi nestumo pozymis !!! thumbup.gif Viskas bus gerai , nusiramink mirksiukas.gif
Atsakyti