QUOTE(Pireja @ 2011 02 16, 12:57)
As nezinau, kaip tas savaites apsiskaiciuoti
Siandiena yra lygiai 3 savaites po isodinimo, 3 sav.+2d. po punkcijos (tarkim, ovuliacijos). Tai cia kiek savaiciu iseina? Tiesa, gimdymo data numatyta spalio 23d. Ligonine pridejo lygiai 9 menesius prie punkcijos dienos.
O nesciuju skyrelyje uzsiregistruosiu po echoskopijos
Manes nepykina, siek tiek subliuskau (aciu dievui, pradejau i rubus tilpti),
speneliai labai jautrus pasidare. Labai ant pomidoru traukia, ziauriai, negaliu pro parduotuve pravaziuoti. Suvalgau daugiau nei 1 kg per 1 valgyma
As jais turbut nusinuodysiu, ten juk viena chemija. Ir kazkodel labai puostis norisi ir grazintis
Kas neramina, tai kad man nugara vakarais pradeda skaudeti, dantis nuskilo. Toks jausmas, kad kalcio trukumas (gal nuo decapeptylio, nes skaiciau, kad jis gali buti susijes su osteoporozinemis problemomis). Kol kas jokiu papildu nevartoju, bet kita savate tureciau vaziuoti i echo, tai uzklausiu gydytojos.
O kada tu vaziuoji i echo? Kazkada greitai? As tureciau vaziuoti kita savaite, laukiu siuntimo is ligonines.
Ir as nezinau kaip skaiciuoti tas savaites bet mergaites sake kad kaazkaip+2sav praeita sav pasidariau clearblue digital tai rode2-3sav o gale parasyta pagal gyd 4-5 tai taip ir iseina
Man speniailiai irgi jautrus,o nugara ir man paskausta vakarais kaip pavargus bunu.O del dantu tai zinok gali visko but,sako pastojus buna kalcio trukumas,pagerk pregnacare conception vit ten ivairiu reikalingu vit sudety yra.
Man pas gyt kita penktadieni tiktai,nebegaliu sulaukti labai kazkaip neramu dar
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 16, 13:04)
labuka merginos. prisiduodu tyliai.vakar slapukavau.nestumo testukas parode du pagaliukus.siandien pakartojau.isvydau jau ryskesne.tyliai dziaugiuosi ir bijau kartu,nes vakar kaip ir sirgimas turejo ateiti.skaudejo visa pilva,progesteronas sviesiai rudas vos vos pradejo begti.galvojau sakes,bet siandien vel viskas gerai.vienu momentu karstis stiprus ismuse,kaip per slopinanciu naudojima pasijutau,nes mane mesdavo.ir ka viskas praejo po to.viskas lyg ir gerai dabar.rytoj darausi kraujuka.o atsakymas tik pirmadieni,nu gal penktadieni issiprasysiu kad padarytu.va tokios tokeles is manes.
Nu ir slapuke
Sveikinu tyliai kad neisgasdinti, puikios naujienos
Jetau ziuriu i tavo parasa 10metu sakes kiek daug,na po tiek metu jau tikrai nusipelnei