Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(vito @ 2011 02 16, 09:30)
Labukas,

norejau pasiteirauti del punkcijos vk. Ar nereikia pasiimti jokiu rubeliu?

Jokiu rubeliu nereikia,viskas kaip per eiline ginekologine apziura. Sekmingos punkcijos!!! smile.gif
Papildyta:
Pireja ,anoj temelej klausei apie pykinima.Stipriai pykinti pradejo mazdaug nuo 7 savaites ir iki 12. Pykina dar ir dabar,bet jau galima kenteti:)
O tau kiek savaiciu? Liniuotes dar nesidedi? ax.gif Laukiam nestuke.gif skyrelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 16 vasario 2011 - 14:06
QUOTE(juroszuvedra @ 2011 02 16, 12:04)
Jokiu rubeliu nereikia,viskas kaip per eiline ginekologine apziura. Sekmingos punkcijos!!!  smile.gif
Papildyta:
Pireja ,anoj temelej klausei apie pykinima.Stipriai  pykinti pradejo mazdaug nuo  7 savaites ir iki 12. Pykina dar ir dabar,bet jau galima  kenteti:)
    O tau kiek savaiciu? Liniuotes dar nesidedi? ax.gif  Laukiam  nestuke.gif  skyrelyje  mirksiukas.gif

Oho tai jeigu prades pykint ir mane tai jau nuo mazdaug kitos savaites galo blink.gif ..Dabar kartais jauciu toki sleikstuly,bet pykint tai dar nepradejo schmoll.gif

Pireja,kaip tu laikais? kada pas gyd?
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2011 02 16, 14:04)
O tau kiek savaiciu? Liniuotes dar nesidedi? ax.gif  Laukiam  nestuke.gif  skyrelyje  mirksiukas.gif

As nezinau, kaip tas savaites apsiskaiciuoti blush2.gif Siandiena yra lygiai 3 savaites po isodinimo, 3 sav.+2d. po punkcijos (tarkim, ovuliacijos). Tai cia kiek savaiciu iseina? Tiesa, gimdymo data numatyta spalio 23d. Ligonine pridejo lygiai 9 menesius prie punkcijos dienos.
O nesciuju skyrelyje uzsiregistruosiu po echoskopijos smile.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 16, 14:27)
Pireja,kaip tu laikais? kada pas gyd?

Manes nepykina, siek tiek subliuskau (aciu dievui, pradejau i rubus tilpti), speneliai labai jautrus pasidare. Labai ant pomidoru traukia, ziauriai, negaliu pro parduotuve pravaziuoti. Suvalgau daugiau nei 1 kg per 1 valgyma doh.gif As jais turbut nusinuodysiu, ten juk viena chemija. Ir kazkodel labai puostis norisi ir grazintis unsure.gif
Kas neramina, tai kad man nugara vakarais pradeda skaudeti, dantis nuskilo. Toks jausmas, kad kalcio trukumas (gal nuo decapeptylio, nes skaiciau, kad jis gali buti susijes su osteoporozinemis problemomis). Kol kas jokiu papildu nevartoju, bet kita savate tureciau vaziuoti i echo, tai uzklausiu gydytojos.
O kada tu vaziuoji i echo? Kazkada greitai? As tureciau vaziuoti kita savaite, laukiu siuntimo is ligonines.
Atsakyti
labuka merginos. prisiduodu tyliai.vakar slapukavau.nestumo testukas parode du pagaliukus.siandien pakartojau.isvydau jau ryskesne.tyliai dziaugiuosi ir bijau kartu,nes vakar kaip ir sirgimas turejo ateiti.skaudejo visa pilva,progesteronas sviesiai rudas vos vos pradejo begti.galvojau sakes,bet siandien vel viskas gerai.vienu momentu karstis stiprus ismuse,kaip per slopinanciu naudojima pasijutau,nes mane mesdavo.ir ka viskas praejo po to.viskas lyg ir gerai dabar.rytoj darausi kraujuka.o atsakymas tik pirmadieni,nu gal penktadieni issiprasysiu kad padarytu.va tokios tokeles is manes.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 02 16, 12:57)
As nezinau, kaip tas savaites apsiskaiciuoti  blush2.gif Siandiena yra lygiai 3 savaites po isodinimo, 3 sav.+2d. po punkcijos (tarkim, ovuliacijos). Tai cia kiek savaiciu iseina? Tiesa, gimdymo data numatyta spalio 23d. Ligonine pridejo lygiai 9 menesius prie punkcijos dienos.
O nesciuju skyrelyje uzsiregistruosiu po echoskopijos  smile.gif
Manes nepykina, siek tiek subliuskau (aciu dievui, pradejau i rubus tilpti), speneliai labai jautrus pasidare. Labai ant pomidoru traukia, ziauriai, negaliu pro parduotuve pravaziuoti. Suvalgau daugiau nei 1 kg per 1 valgyma  doh.gif As jais turbut nusinuodysiu, ten juk viena chemija. Ir kazkodel labai puostis norisi ir grazintis  unsure.gif
Kas neramina, tai kad man nugara vakarais pradeda skaudeti, dantis nuskilo. Toks jausmas, kad kalcio trukumas (gal nuo decapeptylio, nes skaiciau, kad jis gali buti susijes su osteoporozinemis problemomis). Kol kas jokiu papildu nevartoju, bet kita savate tureciau vaziuoti i echo, tai uzklausiu gydytojos.
O kada tu vaziuoji i echo? Kazkada greitai? As tureciau vaziuoti kita savaite, laukiu siuntimo is ligonines.

Ir as nezinau kaip skaiciuoti tas savaites bet mergaites sake kad kaazkaip+2sav praeita sav pasidariau clearblue digital tai rode2-3sav o gale parasyta pagal gyd 4-5 tai taip ir iseina g.gif
Man speniailiai irgi jautrus,o nugara ir man paskausta vakarais kaip pavargus bunu.O del dantu tai zinok gali visko but,sako pastojus buna kalcio trukumas,pagerk pregnacare conception vit ten ivairiu reikalingu vit sudety yra.
Man pas gyt kita penktadieni tiktai,nebegaliu sulaukti labai kazkaip neramu dar rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 16, 13:04)
labuka merginos. prisiduodu tyliai.vakar slapukavau.nestumo testukas parode du pagaliukus.siandien pakartojau.isvydau jau ryskesne.tyliai dziaugiuosi ir bijau kartu,nes vakar kaip ir sirgimas turejo ateiti.skaudejo visa pilva,progesteronas sviesiai rudas vos vos pradejo begti.galvojau sakes,bet siandien vel viskas gerai.vienu momentu karstis stiprus ismuse,kaip per slopinanciu naudojima pasijutau,nes mane mesdavo.ir ka viskas praejo po to.viskas lyg ir gerai dabar.rytoj darausi kraujuka.o atsakymas tik pirmadieni,nu gal penktadieni issiprasysiu kad padarytu.va tokios tokeles is manes.

Nu ir slapuke blink.gif Sveikinu tyliai kad neisgasdinti, puikios naujienos thumbup.gif Jetau ziuriu i tavo parasa 10metu sakes kiek daug,na po tiek metu jau tikrai nusipelnei nestuke.gif
Atsakyti
Kristiana1, sveikinu is visos sirdies wub.gif
Man labai idomu, kokia gi sausio menesio statistika Viktoriukas paskaciuos cool.gif

Reginiukas, tie clearblue testai labai gerai parodo ankstyva nestuma, po to su savaitemis jau nusigrybauja, kadangi HCG marza labai didele - vienos 3-ia savaite startuoja su 800, kitos - su 3000.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 02 16, 13:21)
Kristiana1, sveikinu is visos sirdies  wub.gif
Man labai idomu, kokia gi sausio menesio statistika Viktoriukas paskaciuos  cool.gif

Reginiukas, tie clearblue testai labai gerai parodo ankstyva nestuma, po to su savaitemis jau nusigrybauja, kadangi HCG marza labai didele - vienos 3-ia savaite startuoja su 800, kitos - su 3000.

Nu taip bet kadangi man kraujo niekas nedare tai nusipirkau 2pasiziuret kaip mes augam,si savaitgali dar viena pagadinsiu ir ziuresiu ka rodys su tom savaitem :ax

O ytariu kad sio men statistika tikrai bus nebloga juk musu nestuke.gif daugeja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 16 vasario 2011 - 15:33
QUOTE(Pireja @ 2011 02 16, 16:21)
Kristiana1, sveikinu is visos sirdies  wub.gif
Man labai idomu, kokia gi sausio menesio statistika Viktoriukas paskaciuos  cool.gif

aciu merginos uz tylius sveikinimus 4u.gif turiu ir as ta testuka,kur savaites rodo.bandysiu pagadinti ji rytoj ryte.ziuresim ka jis man parodys.rytoj kaip ir 10dpi. merginos,o kelinta diena jus kraujuka nuleidinejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 16 vasario 2011 - 15:42
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 16, 17:42)
merginos,o kelinta diena jus kraujuka nuleidinejot?

Būtent 10dpį mirksiukas.gif Tylūs sveikinimai jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2011 02 16, 13:44)
Būtent 10dpį  mirksiukas.gif  Tylūs sveikinimai jums  wub.gif

Beje Sveikinu tave RUZAVAI 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As krauja nuleidinejau 2sav.+1d. po isodinimo, nes toks buvo nurodymas is auksciau smile.gif Dariausi is viso 3x blink.gif

Reginiukas, kantrybes smile.gif As dariausi du clearblue testus, kiekvienam vaikui po viena doh.gif Nu neina man saves itikinti, kad galbut tik vienam is 2-ju pavyko "uzsikabinti". Net gatveje kai i vezimelius pradedu dairytis, vis pagalvoju: "Pas mane juk 2, man reikes kitokio". Nu ot durnas isitikinimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 02 16, 00:43)
Pas mane buvo 9,4, o po keliu dienu 9,3 (pries punkcija) Tai isodinimo diena mazdaug tokia ir buvo , jei ne mazesne.. Kazkaip galvojau, kad storesne turetu buti rolleyes.gif
Darau pertrauka. Pries ivf gal kokius 3 men geriau.Dabar geriu zuvu taukus. ax.gif

Aš irgi gėriau žuvų taukus, Treijsas sakė pagert, nes visai nevalgau žuvies blush2.gif Labai jaučiau poveikį, kai nustojau tai pradėjo nagai lūžti, plaukai slinkt ir tt. Dabar vėl gersiu.
O kokius žuvų taukus tu geri?

kristiana1, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 16 vasario 2011 - 16:31