QUOTE(Beta1 @ 2011 02 28, 08:37)
Nu o as tai laukiu toliau.....Man atrodo tas sestadienis niekada nepasirodys......Savaitgali siek tiek padilgciojo, bet dabar vel viskas ramu.Absoliuciai jokio jausmo ! Nu visiskai jokio.....Apart
uzkietejusiu viduriu Esu girdejus, kad po implantacijos kai kuriom
paleidzia vidurius, nu o pas mane atvirksiciai.TIkriausiai nepanasu i implantacija
Ne visom ten paleidžia kaip taisyklė
Kitom iš karto užkietėja, manau labai geras požymis ypač jei šiaip nekietėja
QUOTE(ailima @ 2011 02 28, 09:27)
o aš važiuosiu daryti hcg neužilgo, atsakymas bus po piet manau,bet po šiandienos testuko mažai vilčių, kad viskas gerai, nes man šiandien 14d.p.į, o testuke labai labai blyškus vaiduokliukas, net blyškesnis, nei buvo prieš tris dienas
Nežiūrėk į tuos NT, ten vienas labiau linkęs ryškėt kitas mažiau, laukiam ramiai Hcg ir žiūrim skaičiukus kaip faktus, kantrybės
QUOTE(selione @ 2011 02 28, 09:59)
Sveikos, man šiokia tokia dilema: ką daryti jei 2 c.d. gaunasi sekmadienis?
- Stimuliacija - pirmadieniui per vėlu.. kaip suprantu reikia tartis su gyd. šeštadieniui. Ar yra kuriai apžiūrėję ir skyrę IVf stimul. prieš pat mėnesines? Pasimečiau
, padėkite
Mane apžiūrėjo prieš mmm
Nebuvo cistų tai viskas OK - sudarė planą, išrašė receptus, o naktį ir mmm parsibeldė
Papildyta:
QUOTE(kukulka @ 2011 02 28, 10:30)
Kodel liudnas veidelis? Vaiduokliukai siaip sau nepasirodo
Aš tai suprantu jos nerimą, kai pastoji prasideda dar daugiau baimių, kad tik ryškėtų kad augtų, kad gerai vystytųsi ir t.t. Kai pati turėjus nesivystantį panikuosiu turbūt kol bent širdelę pamatysiu, o tada vėl naujos baimės - natūralu