Sveikos,
QUOTE(Rinti @ 2011 02 26, 09:33)
Taigi 12 dpi rezultatas - 104.
IVF pirmas, daremes VK... tai pirmos geros naujienos per ilgus 5 metus...
Vieni klausimai baigesi, kiti prasideda.. paziurejau, kad pirmame puslapyje nurdyta, jod 12dpi ir turi buti apie 105... taciau nurodyta, jog isodinus embrioniukus... man ikele blastocistas.. ar ne per mazi zkaiciukai?
Sveikinu labai
Mano galva tai nesvarbu ar po žirniuko ar po blasto - abiem reik panašiai laiko įsitvirtinti, gal pakomentuos kas geriau ant to pasikaustęs
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 26, 12:24)
Sveikutes mergaites,na ka noriu ir as pasidalinti savo gerom naujienom,Vakar buvom pas gyd scane,taigi is dvieju liko Vienas stipruoliukas kuriam dabar yra 6sav+6dienos sirdele plake visu pajegumu
Labai noriu padekoti jums kad buvot labai gera palaikymo komanda
Ta proga siunciu 1 bet labai stipru virusiuka jums
Nuostabu, turėjo būt labai geras jausmas matyt širdutę
Gaudau virusiuką
QUOTE(ailima @ 2011 02 26, 18:07)
kraujas jau kažką galėtų rodyti, o testas gali ir nerodyti, man įsodinimas buvo 14d. o testas dar tik vos vos įžiūrimą vaiduokliuką rodo, iš kraujo vakar parodė, hcg 17,6
Laikom kumščius kad augtų tie skaičiukai
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 26, 21:37)
sveikute. manau jau siandien galejai gadinti.10dpi jau turetu parodyti. bent as asmeniskai neistveriau ir pagadinau 8dpi
lauksim dvieju bruksneliu.
O 8 dpi jau parodė?
QUOTE(aksom @ 2011 02 27, 09:51)
sveikutes, o man šiandien pradejo teplioti,tiksliau, crinone išeina toks rausvas, kaip su krešuliukais..taigi teks laukti geresnių laikų ir kartoti procedūrą.... man šiandien tik 10 DPI
Nu tikrai prašom nenurašinėti anksčiau laiko, nusiraminam ir išlaukiam
Kol Hcg nepasidarysi prašom nepriiminėti jokių blogų minčių
Iš mano 12 embrionų po auginimo iki blastocistų liko tik 5.. Vieną įsodino ir 4 užšaldėm, biškį gaila, nes jau sakėm su MB kad galėsim kas mėnesį snaigutes sodinti pusė metų
O dabar praktiškai tik vienam atsarginiam variantui liko
Belieka tikėtis kad pavyks šįkart ir tas atsarginis kartas bus sesutė ar broliukas
Labai smalsu ar ir pilve augant būtų toks didelis skaičius neišgyvenęs
Bet čia turbūt nieks nežino..