Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(avilte @ 2011 02 26, 10:28)
Sveikinu Reginiukas.uk  tave labai su sia islaukta  nestuke.gif  busena mirksiukas.gif , tu mano ikvepeja, pastojai su snaigutemis  thumbup.gif

O tau butinai pavyks,tik galvoti pozityviai reikia atsimink kad snaigiukai VALDO! imk dar vina snaigiukiska stipru virusiuka 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 26, 14:38)
O tau butinai pavyks,tik galvoti pozityviai reikia atsimink kad snaigiukai VALDO! imk dar vina snaigiukiska stipru virusiuka  2.gif

Imu virusiuka assa.gif Tikiuosi greit susitiksime kitame skyrelyje thumbup.gif Megaukis dabar sia busena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 25, 22:52)
ax.gif Laikausi. Kuo arčiau kovo 1 testavimo diena, tuo baisiau daros. Šiaip požymių nežinau, ar yra. Pilvas išsipūtęs, gal papai kiek skausmingesni, ai  doh.gif Nu ir dar man čia pirmas kartas su Crinonu - tai labai jau  skystai jis laikas nuo laiko išėjęs iš manęs atrodo.

kad pilvas issiputes tai geras zenklas thumbup.gif
Atsakyti
Reginiukai, kristuciuke nu super naujienos!!! clap.gif Sekmes jums, mergikes, nesiojant savo zirniukus!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 24, 19:10)
Aš parsivežiau vieną kukulį pilve biggrin.gif Antrą auginsim iki bastocistos ir dėsm šeštadienį rolleyes.gif Iš viso apsivaisino 13, sakė visi labai geros kokybės biggrin.gif tai nusprendėm auginsim iki blastocistų - turėtų bent keletas atbyrėt taip suprantu ax.gif Ir šaldysim blastocistukus..
Kai tarėmės dėl to kiek ir kada dėti sakau vyrą reik pasikviesti. Pakviečiau MB į kabinetą tai ginė ir juokauja - va turim 13 embrionų ir galvojam dabar visus sudėti, ar norit 13 vaikų? lotuliukas.gif

bum labai labai palaikau tave thumbup.gif šaunuolė tu mūsų. laikysiu kumštukus už tave. Linkiu kad po 9 mėn sūpuotum savo išlauktą širduką (geriau išlauktus širdukus wub.gif wub.gif wub.gif ) oro_buckis.gif
Papildyta:
ir visom kitom laukiančiom mergytėm stiprybės ir neprarast vilties niekada niekada 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

virusiukai visom nuo mūsų dviejų jau paaugusių bigsmile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ag*: 26 vasario 2011 - 14:51
Mergaites, ar nieko blogo, jei jau pirmom stimuliacijos dienom skauda pilvo apacia? Susileidus gonalio 225, jau kita diena prasidejo skausmai.
Atsakyti
sveikutės visos laimingos ir greit būsiančios laimingos 4u.gif Noriu paklausti jei IVF atliko 02.17 kada nėštumo testas rodytų nėštumą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalvina @ 2011 02 26, 16:23)
sveikutės visos laimingos ir greit būsiančios laimingos 4u.gif Noriu paklausti jei IVF atliko  02.17 kada nėštumo testas rodytų nėštumą.  g.gif

kraujas jau kažką galėtų rodyti, o testas gali ir nerodyti, man įsodinimas buvo 14d. o testas dar tik vos vos įžiūrimą vaiduokliuką rodo, iš kraujo vakar parodė, hcg 17,6
Papildyta:
Reginiukai super 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
kristuciuke kaip sakant trys už vieno kainą, super wub.gif , nuostabu thumbup.gif thumbup.gif
kristiana1 sveikinu wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 26, 02:24)
Vienas stipruoliukas kuriam dabar yra 6sav+6dienos sirdele plake visu pajegumu smile.gif

Kaip grazu!!!! wub.gif wub.gif Sveikinimai nuosirdziausi!!! Lengvo laukimo! Tikiuosi ir mes visos greitai i nestuke.gif skyreli atskubesim... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jalvina @ 2011 02 26, 14:23)
sveikutės visos laimingos ir greit būsiančios laimingos 4u.gif Noriu paklausti jei IVF atliko  02.17 kada nėštumo testas rodytų nėštumą.  g.gif

Manau jau kovo 1d tikrai gali pagadinti testuka smile.gif Sekmytes mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif už atsakymus. O Dieve, kad Jūsų žodžai išsipildytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalvina @ 2011 02 26, 17:23)

Sveika, mano IVF buvo 02.19, kovo 1 man sakė darytis HCG. Tai gal tau jau ryt galima testuotis. 4u.gif Linkiu pamatyt II
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 26, 13:24)
Sveikutes mergaites,na ka noriu ir as pasidalinti savo gerom naujienom,Vakar buvom pas gyd scane,taigi is dvieju liko Vienas stipruoliukas kuriam dabar yra 6sav+6dienos sirdele plake visu pajegumu smile.gif Labai noriu padekoti jums kad buvot labai gera palaikymo komanda  thumbup.gif
Ta proga siunciu 1 bet labai stipru virusiuka jums  2.gif
Kraustausi i kita skireli,bet butinai uzsuksiu pasiskaitineti kaip jums visoms sekasi Sekmes didziausios visom,linkiu ilgai cia neuzsisedeti juk reikia permainu  mirksiukas.gif  4u.gif

Betute,[COLOR=red] cia tau special virusiukas  2.gif gaudyk!

Prisijungiu prie minios sveikintojų ir virusiuko gaudytoju tongue.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu labai-labai! Saugok save ir savo stipruolį!!! Sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2011 02 26, 00:32)
friends.gif
Man irgi crinonas skystai išeina, net pastebėt nespėju biggrin.gif Galvojau taip ir turi būt. Ir galvoju kad nuo jo krūtinė skausmingesnė ax.gif

tongue.gif irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Ag* @ 2011 02 26, 15:50)

virusiukai visom nuo mūsų dviejų jau paaugusių  bigsmile.gif  4u.gif

Gaudau-gaudau clap.gif clap.gif clap.gif Nes labai jau tokios porelės norisi wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damute*: 26 vasario 2011 - 20:54