Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 25, 18:10)
Aciu visoms, ta proga siunciu daug virusiuku.. 2.gif  2.gif  2.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Gaudau! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Sėkmės tau! Aukit, stiprėkit!
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2011 02 25, 12:26)
Jo, gerai kai pas jumi kompensuoja. Mūsų visos santaupos ant to išeina. Vis mama paklausia - gal ką nusipirkot, aš vis numykiu - ne, nieko.. Turbūt keistai atrodo kai normaliai uždirbam o remonto iki galo nepabaigiam namie blush2.gif Na bet gyvent galima ir taip, spėsim, va su vaikais galima ir nespėti po to..

drinks_cheers.gif Pas mus ta pati istorija doh.gif
Bum , labai džiaugiuosi tavo startu ir tokiu įspūdingu punkcijos rezultatu smile.gif Laikau už tave kumščius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 14:33)
labuka mergnos.katik gavau kraujo tyrimu rezultatus. 1327  bigsmile.gif 15dpi. iki siol visa drebu.nesitikejau tokiu dideliu skaiciuku.priminsiu 10dpi buvo 156  smile.gif esu lengvam soke.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dideliausi dvigubi sveikinimai!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saugok save wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 25, 23:23)

Kaip tu pati laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 02 25, 23:36)
Kaip tu pati laikaisi?

ax.gif Laikausi. Kuo arčiau kovo 1 testavimo diena, tuo baisiau daros. Šiaip požymių nežinau, ar yra. Pilvas išsipūtęs, gal papai kiek skausmingesni, ai doh.gif Nu ir dar man čia pirmas kartas su Crinonu - tai labai jau skystai jis laikas nuo laiko išėjęs iš manęs atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 25, 22:52)
ax.gif Laikausi. Kuo arčiau kovo 1 testavimo diena, tuo baisiau daros. Šiaip požymių nežinau, ar yra. Pilvas išsipūtęs, gal papai kiek skausmingesni, ai  doh.gif Nu ir dar man čia pirmas kartas su Crinonu - tai labai jau  skystai jis laikas nuo laiko išėjęs iš manęs atrodo.

friends.gif
Man irgi crinonas skystai išeina, net pastebėt nespėju biggrin.gif Galvojau taip ir turi būt. Ir galvoju kad nuo jo krūtinė skausmingesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 25, 23:52)
ax.gif Laikausi. Kuo arčiau kovo 1 testavimo diena, tuo baisiau daros. Šiaip požymių nežinau, ar yra. Pilvas išsipūtęs, gal papai kiek skausmingesni, ai  doh.gif Nu ir dar man čia pirmas kartas su Crinonu - tai labai jau  skystai jis laikas nuo laiko išėjęs iš manęs atrodo.

damuta , man lygiai tas pats ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.. Esu daugiau paskaitancioji, nei pasisakanti...
Taciau cia tiek ziniu randu, kad tiesiog jauciuosi privalati pranesti geras naujienas ir pagerinti statistika 4u.gif
Taigi 12 dpi rezultatas - 104. smile.gif IVF pirmas, daremes VK... tai pirmos geros naujienos per ilgus 5 metus...
Vieni klausimai baigesi, kiti prasideda.. paziurejau, kad pirmame puslapyje nurdyta, jod 12dpi ir turi buti apie 105... taciau nurodyta, jog isodinus embrioniukus... man ikele blastocistas.. ar ne per mazi zkaiciukai? 4u.gif
Sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2011 02 26, 10:33)
Sveikos, merginos.. Esu daugiau paskaitancioji, nei pasisakanti...
Taciau cia tiek ziniu randu, kad tiesiog jauciuosi privalati pranesti geras naujienas ir pagerinti statistika  4u.gif
Taigi 12 dpi rezultatas - 104.  smile.gif  IVF pirmas, daremes VK... tai pirmos geros naujienos per ilgus 5 metus...
Vieni klausimai baigesi, kiti prasideda.. paziurejau, kad pirmame puslapyje nurdyta, jod 12dpi ir turi buti apie 105... taciau nurodyta, jog isodinus embrioniukus... man ikele blastocistas.. ar ne per mazi zkaiciukai?  4u.gif
Sekmes visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveikinimai didziausi thumbup.gif ,o skaiciukai tikrai geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 25, 23:52)

Viskas gerai, man irgi taip buvo 4u.gif

QUOTE(Rinti @ 2011 02 26, 10:33)
Taigi 12 dpi rezultatas - 104.  smile.gif  IVF pirmas, daremes VK... tai pirmos geros naujienos per ilgus 5 metus...

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 25, 20:07)
Vyras buvo kartu siandien isejo patenkintas.. biggrin.gif
Man buvo taip pat gali buti mini hiperstimuliacija, bet nebijok viskas susitvarkys.. 4u.gif

Didziausi sveikinimai, junkis prie musus nestukiu pasnekesiai dvygubiu trygubiu
Atsakyti
Sveikutes mergaites,na ka noriu ir as pasidalinti savo gerom naujienom,Vakar buvom pas gyd scane,taigi is dvieju liko Vienas stipruoliukas kuriam dabar yra 6sav+6dienos sirdele plake visu pajegumu smile.gif Labai noriu padekoti jums kad buvot labai gera palaikymo komanda thumbup.gif
Ta proga siunciu 1 bet labai stipru virusiuka jums 2.gif
Kraustausi i kita skireli,bet butinai uzsuksiu pasiskaitineti kaip jums visoms sekasi Sekmes didziausios visom,linkiu ilgai cia neuzsisedeti juk reikia permainu mirksiukas.gif 4u.gif

Betute,[COLOR=red] cia tau special virusiukas 2.gif gaudyk!
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 26, 14:24)
Sveikutes mergaites,na ka noriu ir as pasidalinti savo gerom naujienom,Vakar buvom pas gyd scane,taigi is dvieju liko Vienas stipruoliukas kuriam dabar yra 6sav+6dienos sirdele plake visu pajegumu smile.gif Labai noriu padekoti jums kad buvot labai gera palaikymo komanda  thumbup.gif
Ta proga siunciu 1 bet labai stipru virusiuka jums  2.gif

Sveikinu Reginiukas.uk tave labai su sia islaukta nestuke.gif busena mirksiukas.gif , tu mano ikvepeja, pastojai su snaigutemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 26, 13:24)
Sveikutes mergaites,na ka noriu ir as pasidalinti savo gerom naujienom,Vakar buvom pas gyd scane,taigi is dvieju liko Vienas stipruoliukas kuriam dabar yra 6sav+6dienos sirdele plake visu pajegumu smile.gif Labai noriu padekoti jums kad buvot labai gera palaikymo komanda  thumbup.gif
Ta proga siunciu 1 bet labai stipru virusiuka jums  2.gif
Kraustausi i kita skireli,bet butinai uzsuksiu pasiskaitineti kaip jums visoms sekasi Sekmes didziausios visom,linkiu ilgai cia neuzsisedeti juk reikia permainu  mirksiukas.gif  4u.gif

Betute,[COLOR=red] cia tau special virusiukas  2.gif gaudyk!

stveriu ir as viena virusiuka....o tau didziausi sveikinimai aukit ir tvirtekit o tau lengvu 9 menesiuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif truks taves siam skyreli tikimes kad pro reta pasirodysi ir prasinesi kaip tau sekasi sekmiukes jum be augant nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti