Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 25, 07:10)
Aciu visoms, ta proga siunciu daug virusiuku.. 2.gif  2.gif  2.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

WOW, Kristuciuke, trigubi sveikinimai! Saugok save ir mazylius! Busi daugiavaike mama iskart! Duos Dievas viskas bus gerai! wub.gif
Atsakyti
merginos jauciu jau antra diena idomu skausma. spaudziu pilva zemiau sonkauliu per viduri ir jauciu skausma.atsigulus susijuokiu ar staigesni judesi padarau ir suskausta toks jausmas, kad dariau pratimus virsutiniai preso daliai. kas cia man galetu buti?keista net paciai.as galvoju kad cia mano skrandis nenori kazko susitaiyt su nestumu,nes visad toks jausmas,kas jis nedirba. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 25 vasario 2011 - 18:54
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 25, 19:13)
o cia tai bent  bigsmile.gif  vyras nesusileido suznojas,kad uz 9men busit daugiavaike seima. smagumelis  biggrin.gif  aukit diduciai ir stipruciai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vyras buvo kartu siandien isejo patenkintas.. biggrin.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 25, 19:53)
merginos jauciu jau antra diena idomu skausma. spaudziu pilva zemiau sonkauliu per viduri ir jauciu skausma.atsigulus susijuokiu ar staigesni judesi padarau ir suskausta toks jausmas, kad dariau pratimus virsutiniai preso daliai. kas cia man galetu buti?keista net paciai.as galvoju kad cia mano skrandis nenori kazko susitaiyt su nestumu,nes visad toks jausmas,kas jis nedirba.  verysad.gif

Man buvo taip pat gali buti mini hiperstimuliacija, bet nebijok viskas susitvarkys.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 25, 16:18)
Sveikos,

As jau po pasimatymo su zirniukais, taigi Viktoriuk gali pas mane rasyti, kad yra trys mazyliai kol kas kaip toliau bus neaisku, bet kol kas yra taip.. biggrin.gif
Palieku siuos namucius ir persikeliu pas nestukes, ateisiu cia tik pavirusuoti..  nestuke.gif  Linkiu visoms cia ilgai neuzsibuti.. 4u.gif

Wow, net trys bigsmile.gif Nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif Saugok save dabar trigubai wub.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 25, 17:12)
Beje, sianakt sapnavau, kad apsivaisino 9...  bigsmile.gif Tik tiek atsimenu, kad daktaras taip sake  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O dar net nestartavau... Ir daktaro akyse nesu maciusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Labai įsijautei matau net sapnuojasi lotuliukas.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 25, 18:53)
merginos jauciu jau antra diena idomu skausma. spaudziu pilva zemiau sonkauliu per viduri ir jauciu skausma.atsigulus susijuokiu ar staigesni judesi padarau ir suskausta toks jausmas, kad dariau pratimus virsutiniai preso daliai. kas cia man galetu buti?keista net paciai.as galvoju kad cia mano skrandis nenori kazko susitaiyt su nestumu,nes visad toks jausmas,kas jis nedirba.  verysad.gif

Nepanikuojam, čia turbūt tik gimda auga mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Kristuciuke,2011 02 25, 20:07]
Vyras buvo kartu siandien isejo patenkintas.. biggrin.gif
Man buvo taip pat gali buti mini hiperstimuliacija, bet nebijok viskas susitvarkys.. 4u.gif
[/quot nuraminai mane smile.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 25, 20:09)
Wow, net trys bigsmile.gif Nuostabu wub.gif  wub.gif  wub.gif Saugok save dabar trigubai wub.gif

Specialus virusiukas tau.. 2.gif 2.gif Laukiam taves pas nestukiu kuo greiciau.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 25, 09:09)
lotuliukas.gif Labai įsijautei matau net sapnuojasi lotuliukas.gif

As jau kokius metus kaip visiskai isijautus... Jau net vyras klausineja, ar galiu dar apie kaza pakalbeti isskyrus sia tema... blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 25, 09:16)

Na bet ir liniuotes grozis!!!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 25, 19:16)
Specialus virusiukas tau.. 2.gif  2.gif Laukiam taves pas nestukiu kuo greiciau.. bigsmile.gif

aciuks.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 25, 17:12)
Beje, sianakt sapnavau, kad apsivaisino 9...  bigsmile.gif Tik tiek atsimenu, kad daktaras taip sake  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O dar net nestartavau... Ir daktaro akyse nesu maciusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zubriuka, juk skaicius 9 sapne reiskia nestuma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2011 02 25, 10:06)
Zubriuka, juk skaicius 9 sapne reiskia nestuma  bigsmile.gif

Cia rimtai??? blink.gif blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 02 25, 17:43)
Aciu Dievui, nes puikiai zinau kiek tai kainuoja kai reikia moketi. VK jau palikom apie 11,000-12,000 tai visai nekilo ranka dar karta bandyti ir tai priverte imtis kito plano kuris anuomet atrode nepasiekiamas, o va ir pasiekem, belikea tik pasinaudot  thumbup.gif

Nesamone parasiau, nes mazdaug tiek kainavo vienas kartas su vaistais ir pan, tai suma reikia is dvieju dauginti blink.gif net paciai baisu pasidare kai ivardijau lotuliukas.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 25, 17:59)
Citas,o kurioj ligoninej darais?

Homerton. Tikiuos kad man ji sekminga bus. beje Baltija ten pastojo su dvynukais ir ir dar pora berods mergyciu, tai dedu dideles viltis smile.gif o kurioj jus gydotes?
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 25, 19:07)

Lygiai ta pati norejau parasyti smile.gif
Atsakyti