Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(skorpas35 @ 2011 02 24, 20:20)
Sveikutės
ir aš užbėgau pas Jus palinkėti visoms sėkmės, ypatingai Bum, kumštukai suspausti dviems savaitėms iki teigiamo rezultato  drinks_cheers.gif
Tuo pačiu atnešiau virusiukų
user posted image
Aišku labai laukiam naujų nėštukių mūsų namučiuose  wub.gif

griebiu virusiuka 4u.gif
QUOTE(egk @ 2011 02 24, 23:33)
*Į kokį viešbutį važiuosit, buvau kelis sykius 4u.gif
Netikiu ir aš tokiais stebuklais, aš čia taip juokauju. Per tiek metų ne tiek ir netokių tų kelionių buvo, jei jau negrįžau su netyčiuku, tai matyt nebegrįšiu... Bet ai tiek to, bus gerai man ir suplanuotas ax.gif
**O atsakymai tai nieko tokio nerado. Kažkokį mikropolypą įziūrėjo per tą hormononį tyrimą po biopsijos, daugiau nieko. Nieko su juo nei daryt neina, nei įžiūrėt jo be mikroskopo doh.gif

*dar nezinom ir keliones dar neisigijom, tik planuojam smile.gif Hurgadoj n kartu buvusi, nardom mes abu su MB smile.gif
**tiksliai, prisiminiau, kad rasei doh.gif man po visu LP atminties visai nera sad.gif
siaip bjaurus dalykas, kai nieko neranda..., tada ir nezinai, ka daryti ir kuom gydytis g.gif bet tikekimes, kad tau kojas pakiso tavo temperaturos 4u.gif O kai grisi po atostogu, tai ir leliukas pas tave ateis 4u.gif
Atsakyti
bum, puikios naujienos wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 24, 22:43)
As irgi stebuklais nelabai betikiu , ir netyciuku nebuna  biggrin.gif 

tai sunkaus nenuilstamo darbo vaisius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 02 25, 08:26)
O kodel taip anksti ?  blink.gif  Mum sodino ta pacia diena, tai as testuosiuos tik sestadieni (kovo 5d.) ir tai galvoju, kad gali but per anksti.....Pas mane 2 blastukes.Nebijai, kad dar gali nerodyti net jeigu ir bus kazkas ?

Aik tu, aš irgi norėjau kovo 5 testuotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 02 24, 23:37)
Niu va jau antras man padrasinimas. Reginiukui ir Tau abiems pavyko atvyksu i UK ar Airija. mes irgi bandom jau daug daug meteliu. Man 2 kartai lt nepavyko, tai dedu dideles viltis i si treciaji UK (jei ir sis nepavyks  schmoll.gif dar turesim du nemokamus bandymus cia) bet jau nenoriu dar karta nusivilti tai bandysim taip kad tu kitu prireiktu nebent antram vaikeliui biggrin.gif

gerai,kad pas jus UK yra keli nemokami. thumbup.gif cia Airijoj jei turi medical card,tai tik uz vaistus moket nereikia,o procedura mokama ir taip visus kartus iki kol sveikatos turi ir pinigu. siaubas kokie pinigai! nu stenkis nusiteikti,kad viskas bus gerai ir jum pasiseks.labai to linkiu jusu seimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 25, 01:30)
Paskaiciau apie 10 metu...  4u.gif  4u.gif Ojejojej... Vos nepaverkiau... Neitiketina! As cia triznioju po poros, net geda..  blush2.gif
Dar karta didziausi sveikinimai...
4u.gif  4u.gif kaip supratau, darotes Cikagoj... Ar draudimas kazkiek dengia? Nes mes toki nesamoninga turim, isvis neitrauktas infertility...  doh.gif  doh.gif Ir nieko nepakeisi, kaip jau darbdavys nori toki ir perka verysad.gif Uztai ir tenka po pasauli blaskytis

labai aciu Zubriuka ir visoms kas mane palaikot. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 25 vasario 2011 - 11:13
Jo, gerai kai pas jumi kompensuoja. Mūsų visos santaupos ant to išeina. Vis mama paklausia - gal ką nusipirkot, aš vis numykiu - ne, nieko.. Turbūt keistai atrodo kai normaliai uždirbam o remonto iki galo nepabaigiam namie blush2.gif Na bet gyvent galima ir taip, spėsim, va su vaikais galima ir nespėti po to..
Atsakyti
bum didziausios sekmes,linkiu,kad leliai pas tave isikabintu ir nepaleistu taves 9men wub.gif
kristiana1 kada i nestuke skyreli ? ax.gif

Visoms startuojancioms ir laukiancioms starto sekmes ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 25, 12:01)
Aik tu, aš irgi norėjau kovo 5 testuotis blush2.gif

Eikit mergos, nebeisprotekit jau schmoll.gif Kas paskui asaras sluostys ? paklodziu neuzteks lotuliukas.gif As tai pavyzdingai, tempsiu iki 10d po isodinimo, kas bus kovo 5d. o tu kaip suprantu norejai rasyt kovo 2, bet parasei 5 ? ar kaip cia su tuo tavo testavimusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 25 vasario 2011 - 11:49
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 25, 11:49)
Eikit mergos, nebeisprotekit jau  schmoll.gif  Kas paskui asaras sluostys ? paklodziu neuzteks  lotuliukas.gif  As tai pavyzdingai, tempsiu iki 10d po isodinimo, kas bus kovo 5d. o tu kaip suprantu norejai rasyt kovo 2, bet parasei 5 ? ar kaip cia su tuo tavo testavimusi  g.gif

Kaip baltai jums, mergos, pavydziu: jus jau busit islaukusios, o man dar tik pati pradzia bus. Jau dabar baisu pasidaro, kai pagalvoju, kaip tas dienas isgyvent reikes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 02 25, 14:46)
Kaip baltai jums, mergos, pavydziu: jus jau busit islaukusios, o man dar tik pati pradzia bus. Jau dabar baisu pasidaro, kai pagalvoju, kaip tas dienas isgyvent reikes cool.gif

Eik tu, zinok, as tai labai laukiau to laukimo......Skambu kaip sado-mazochiste, bet nieko negaliu padaryti lotuliukas.gif Labai laukiau to isodinimo.....Kartu labai bijojau, nes buvau prigasdinta, kad blastukes neatsyla....Tai tik sedejau ir svajojau, kad ak, kaip butu gerai dabar jau sedeti ir laukti testuko dienos.... wub.gif

Nu cia aisku sneku antra diena po isodinimo, tu manes geriau paklausk kita savaite ar vis dar dziaugiuosi tuo "laukimu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 25 vasario 2011 - 14:05
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 25, 11:49)
Eikit mergos, nebeisprotekit jau  schmoll.gif  Kas paskui asaras sluostys ? paklodziu neuzteks  lotuliukas.gif  As tai pavyzdingai, tempsiu iki 10d po isodinimo, kas bus kovo 5d. o tu kaip suprantu norejai rasyt kovo 2, bet parasei 5 ? ar kaip cia su tuo tavo testavimusi  g.gif

Na ne, kovo 5, ir tai bus tik 9 d po embriono įsodinimo ir 7 po blastocistos įsodinimo ax.gif Tiesiog norėčiau pasidaryti dovanėlę jubiliejaus proga biggrin.gif Nors MB sako geriau gal atšvęsk ramiai o tada jau darykis.. Nesupranta kad ramiai švęsti tai neišeis visviena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 25, 09:26)
O kodel taip anksti ?  blink.gif  Mum sodino ta pacia diena, tai as testuosiuos tik sestadieni (kovo 5d.) ir tai galvoju, kad gali but per anksti.....Pas mane 2 blastukes.Nebijai, kad dar gali nerodyti net jeigu ir bus kazkas ?

Tau embrionus sodino ar blastocistas ?

man sodino 5 diena po punkcijos , tai turbut embrionus g.gif o gal blastocistas g.gif . jie visiems taip daro , nesirenka , bet juos vadina embrions . unsure.gif .penktadieni punkcija -teciadieni sodino.o tyrimo diena pasake pats gydytojas ax.gif ,bet sake kad pati su testu gali nesitestuoti nes nieko nerodys , o mes zinome ko kraujyje ieskoti ir matysime ar nestuke.gif ar schmoll.gif tai va . Bet krutine tai man su kiekviena diena skaudesne tik nezinau ar nuo vaistu , ar organizmas pritrauke kruopiukus ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

As jau po pasimatymo su zirniukais, taigi Viktoriuk gali pas mane rasyti, kad yra trys mazyliai kol kas kaip toliau bus neaisku, bet kol kas yra taip.. biggrin.gif
Palieku siuos namucius ir persikeliu pas nestukes, ateisiu cia tik pavirusuoti.. nestuke.gif Linkiu visoms cia ilgai neuzsibuti.. 4u.gif
Atsakyti