QUOTE(skorpas35 @ 2011 02 24, 20:20)
Sveikutės
ir aš užbėgau pas Jus palinkėti visoms sėkmės, ypatingai Bum, kumštukai suspausti dviems savaitėms iki teigiamo rezultato
Tuo pačiu atnešiau virusiukų
Aišku labai laukiam naujų nėštukių mūsų namučiuose
ir aš užbėgau pas Jus palinkėti visoms sėkmės, ypatingai Bum, kumštukai suspausti dviems savaitėms iki teigiamo rezultato
Tuo pačiu atnešiau virusiukų
Aišku labai laukiam naujų nėštukių mūsų namučiuose
griebiu virusiuka
QUOTE(egk @ 2011 02 24, 23:33)
*Į kokį viešbutį važiuosit, buvau kelis sykius
Netikiu ir aš tokiais stebuklais, aš čia taip juokauju. Per tiek metų ne tiek ir netokių tų kelionių buvo, jei jau negrįžau su netyčiuku, tai matyt nebegrįšiu... Bet ai tiek to, bus gerai man ir suplanuotas
**O atsakymai tai nieko tokio nerado. Kažkokį mikropolypą įziūrėjo per tą hormononį tyrimą po biopsijos, daugiau nieko. Nieko su juo nei daryt neina, nei įžiūrėt jo be mikroskopo
Netikiu ir aš tokiais stebuklais, aš čia taip juokauju. Per tiek metų ne tiek ir netokių tų kelionių buvo, jei jau negrįžau su netyčiuku, tai matyt nebegrįšiu... Bet ai tiek to, bus gerai man ir suplanuotas
**O atsakymai tai nieko tokio nerado. Kažkokį mikropolypą įziūrėjo per tą hormononį tyrimą po biopsijos, daugiau nieko. Nieko su juo nei daryt neina, nei įžiūrėt jo be mikroskopo
*dar nezinom ir keliones dar neisigijom, tik planuojam Hurgadoj n kartu buvusi, nardom mes abu su MB
**tiksliai, prisiminiau, kad rasei man po visu LP atminties visai nera
siaip bjaurus dalykas, kai nieko neranda..., tada ir nezinai, ka daryti ir kuom gydytis bet tikekimes, kad tau kojas pakiso tavo temperaturos O kai grisi po atostogu, tai ir leliukas pas tave ateis