Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(egk @ 2011 02 15, 23:06)
Pas tave rašei, kad labai gera buvo - virš 9 ir graži Reiškia buvo thumbup.gif

O tu tuos vitaminus pregnacare conception dabar geri ar dabar darai pertrauką?

Pas mane buvo 9,4, o po keliu dienu 9,3 (pries punkcija) Tai isodinimo diena mazdaug tokia ir buvo , jei ne mazesne.. Kazkaip galvojau, kad storesne turetu buti rolleyes.gif
Darau pertrauka. Pries ivf gal kokius 3 men geriau.Dabar geriu zuvu taukus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 15, 09:10)
Labai individualiai. asmeniškai man punkcija bus 15-tą stimuliacijos dieną  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
labukas mergytes . Neberandu klausimo kur atsakyti blush2.gif pasakysiu trumpai . darome 1 ivf , bandem savo jegom 5 metus . neisejo , kreipemes pagalbos .pirma koncultacija buvo gruodzio 8 diena , vasario 6 pradejome ivf cikla.siandien jau 11 diena.Derliu zada imti penktadieni , ty 13 ciklo diena . Priezastis - spermos kokybe . Na labai noreciau kad pasisektu is pirmo karto blush2.gif .skamba savanaudiskai , bet metai bega , ir nera kur belaukti blush2.gif gyvename JAV , tai standartai truputi skiriasi . Ir labai noreciau pabrezti , kad mergaites , stengites isireikalauti kad embrijonus paauginti iki snaigiuku , nes sansas pastoti padideja 4 kartus ! sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif mums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 15, 16:19)
as ir registruojus ir gaudau virusiukius aciu Viktoriuk uz nauja temele o man siandien jau savaite po isodinimo,nieks nesikeicia apart pms ir tik tas keistai kad viena krutine stipriai sukilus o kita nelabai  ir net dydis skiriasi ta kur daugiau skauda tai ta daug didesne.... blink.gif siandien jau galvoju kad koki sekmadieni ir testuka pagadint galima butu...kraujo tyrimas 10dpi diena tai jau tikrai turi rodyt?????nes manau gal koki penktadieni pasidaryt ir saves nekankit jei nieks nekibo tai nekist jokiu vaistu,ai bet tik nezinau kada sulauksiu atsakymo gali but tik pirmadieni nes jie cia ir idomiai sunciai gydytojai atsakymus tiesiogiai o gydytoja informuoja

eik tu sau , kaip ilgai laukti . Gadink man atrodo testuka ax.gif
Atsakyti
laba ryteli,siandien bandziau nt bet jame nieko nepamaciau ko norejau,kaip sakot ar gali dar nerodyti?man siand 11d po idejimo. g.gif
Atsakyti
Labukas,

norejau pasiteirauti del punkcijos vk. Ar nereikia pasiimti jokiu rubeliu?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 02 15, 13:03)
jeigu pas mane klausi, tai dabar aš namie  biggrin.gif  4u.gif
o kas liečia vaikų darymą, tai kaip vyras sako, "važiuojam pas Latvius, kad padėtų apvaisinti " Embrions

Kaip aš čia kažkur buvau radus, kad tu su snaigiukais bandai sausį g.gif Nu gerai, važiuokit tada pas latvius, kad padėrų apvaisinti biggrin.gif

QUOTE(Corsica @ 2011 02 15, 15:43)
Beje, Viktoriuk, pirmame psl kur rasomos IVF atliekancios klinikos, galite itraukti www.jolsana.lt

Kitoj temoj įtrauksiu ax.gif

QUOTE(Wiliux @ 2011 02 15, 15:53)
Įtraukite ir mane į sąrašiuką. Laukiu mm (ryt, poryt) ir pradėsim antrą IVF. Įsodinimas turėtų būti kovo pradžioj, tai nežinau į kokio mėn. statistiką trauksit - kovo ar vasario.

Sveika sugrįžus ir gero starto wub.gif

QUOTE(ksise @ 2011 02 16, 06:33)
laba ryteli,siandien bandziau nt bet jame nieko nepamaciau ko norejau,kaip sakot ar gali dar nerodyti?man siand 11d po idejimo. g.gif

Tikrai gali, dar nesijaudink wub.gif

Lietuva, gražuolę augini wub.gif wub.gif

aiste35, sėkmės penktadienį wub.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst, kaip tu jautiesi, kaip tavo nuotaikos ir planai? smile.gif Skaičiau, kad buvo labai žemas hcg, trūksta žodžių, užjaučiu... console.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 16, 00:34)
labukas mergytes . Neberandu klausimo kur atsakyti  blush2.gif pasakysiu trumpai . darome 1 ivf , bandem savo jegom 5 metus . neisejo , kreipemes pagalbos .pirma koncultacija buvo gruodzio 8 diena , vasario 6 pradejome ivf cikla.siandien jau 11 diena.Derliu zada imti penktadieni , ty 13 ciklo diena . Priezastis - spermos kokybe . Na labai noreciau kad pasisektu is pirmo karto  blush2.gif .skamba savanaudiskai , bet metai bega , ir nera kur belaukti  blush2.gif  gyvename JAV , tai standartai truputi skiriasi . Ir labai noreciau pabrezti , kad mergaites , stengites isireikalauti kad embrijonus paauginti iki snaigiuku , nes  sansas pastoti padideja 4 kartus ! sekmes visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif mums  wub.gif

Sveikute,cia turbut norejai pasakykiti kad paaugintu iki blasto o ne snaigiuku.Labai linkiu jums sekmes smile.gif Cia forume yra dar viena mergaite kuri gyvenma JAV Zubriuka.jie neklystu g.gif
Papildyta:
QUOTE(ksise @ 2011 02 16, 06:33)

Dar nesijaudink,rytoj bandyk pakartoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2011 02 16, 09:29)
T.P.Keberiokst, kaip tu jautiesi, kaip tavo nuotaikos ir planai? smile.gif  Skaičiau, kad buvo labai žemas hcg, trūksta žodžių, užjaučiu...  console.gif

Dekui,kad klausi 4u.gif
Net nezinau kaip as cia,ir gerai ir blogai.Durniausia tai,kad kol kas neturiu konkretaus plano chuligano uz kurio galeciau kabintis ir laukti.O ta nezinomybe labiau zlugdo ir skaudina nei bet kokios nesekmes.Ryt varau i ligonine isvadoms,is poros ligoniniu uzsisakiau savo bylos kopijas ir su jom registruosiuos pas giniu dirbanti su Cikagos tyrimais.Pasidarysiu juos,pasiimsiu gydymo plana jei aisku jo reiks,ir tada tikriausiai viska jau tesiu LV ir LT.
Uzvakar priduodant krauja sesute sake,kad ziureciau i sita ivf pozityviai,kad kabinosi yra labai gerai ir daug.Tik tikriausiai ji nezino mano priesistores biggrin.gif ,kazkaip su ivf tikejausi siek tiek atsakymu i mano situacija,o dabar ir vel pradzia yra,o pabaigos ne.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 16, 09:28)
Dekui,kad klausi  4u.gif
Net nezinau kaip as cia,ir gerai ir blogai.Durniausia tai,kad kol kas neturiu konkretaus plano chuligano uz kurio galeciau kabintis ir laukti.O ta nezinomybe labiau zlugdo ir skaudina nei bet kokios nesekmes.Ryt varau i ligonine isvadoms,is poros ligoniniu uzsisakiau savo bylos kopijas ir su jom registruosiuos pas giniu dirbanti su Cikagos tyrimais.Pasidarysiu juos,pasiimsiu gydymo plana jei aisku jo reiks,ir tada tikriausiai viska jau tesiu LV ir LT.
Uzvakar priduodant krauja sesute sake,kad ziureciau i sita ivf pozityviai,kad kabinosi yra labai gerai ir daug.Tik tikriausiai ji nezino mano priesistores  biggrin.gif ,kazkaip su ivf tikejausi siek tiek atsakymu i mano situacija,o dabar ir vel pradzia yra,o pabaigos ne.

Nu nenusimink dar taip,gal cia dar ne viskas..Labai tikiuosi kad gyd tau duos bent kelis gerus atsakymus i tavo klausimus,Galbut jeigu eitum donoriniu keliu tau butu nemokamai ir dar plius juk sitas nepasiseke,o gal kitas pasiseks? Ir dar neaisku ar tai buvo negimdinis,gal viskas buvo gerai tik va tas kraujas tau koja pakiso ir tiek,nenuleisk ranku ir kol esi uk,bandyk dar eit tuo keliu kur moket nereiks.Tikrai sakau tau is patirties tie pinigeliai yra labai sunkiai uzdirbami..Aisku tik tuo atveju jeigu rasi bent kelis atsakymus,ir gyd kita karta bandys tau kazka keisti.Sekmes tau rytoj pacios didziausios labai nuosirdziai to linkiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 16, 03:58)
eik tu sau , kaip ilgai laukti . Gadink man atrodo testuka  ax.gif

ne ne sausele gadint negadinsiu nes per anksti yra nes man dar tik penktadieni 10 diena po isodinimo tai jei pasidarysiu tai tik sekmadieni jei ne veliau.nes nenoriu stresuot be reikalo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 15, 18:27)
Mergaites,neieskokit jus tu pozymiu,ju gali ir nebuti..as iki dabar ieko nejauciu,o taip noreciau  ax.gif Cia manau kiekvienam organizmui sirtingai,mano drauge po savaites pradejo vemti ir jaute silpnuma zodziu tragiska pradzia,pasidare testuka bet dar nerode nieko,dar po keliu dienu jau buvo antra juostele,taip kad sekmes pojuciuose ir be ju  mirksiukas.gif

as ju ir neieskau nes per situs metus tiek ju buvo bet nei vieno nestuke.gif tai taip kad pasitiket organizmu neimanoma,o mum ir smulkmena atrodo kad jau nestuke.gif
Atsakyti