BUM kuo didziausios sekmes lauksim tavo kukuliukui broliuko ar sesutes
Noriu paklausti, ar yra merginų darančių ar dariusių IVF, turinčiu C hepatita?
QUOTE(avilte @ 2011 02 24, 19:36)
BUM, kumscius jau spaudziu stipriai kol kas uz si kukuliuka, o paskui ir uz sesyte ar broliuka
Beje, o VK skaiciuoja atskirai ir uz blastocistu auginima ir dar + saldymas?
Beje, o VK skaiciuoja atskirai ir uz blastocistu auginima ir dar + saldymas?
Man tai sakė tik už šaldymą skaičiuos Čia turbūt augins specialiai kad mažiau šaldyti reikėtų tai nė neskaičiuos užtai
QUOTE(bum @ 2011 02 24, 19:24)
Ačiū, merginos, už palaikymą
Sakė kad labai stiprūs embrionukai ir bijo trynukų, tai dėl to tik du Nieko, užteks ir dvynukų
Sakė kad labai stiprūs embrionukai ir bijo trynukų, tai dėl to tik du Nieko, užteks ir dvynukų
aciu draugutes uz palaikyma ir sveikinimus.gera zinoti kai kazkas tave palaiko
priminkit,kuriai greiciausiai dabar testuotis?
QUOTE(Rute @ 2011 02 24, 13:28)
Po truputį kyla klausimų. Nepykit, jei jie kartojasi ir atrodo kvailoki.
Gal kas buvot susidurusios su padidėjusiu prolaktinu? kol kas geriu bromokriptiną prolaktino mažinimui, bet vakar pas gydytoją taip ir nepaklausiau, man gerti jį toliau (iki stimuliacijos) ar visgi reiktų kažkaip nutraukinėti prieš susileidžiant blokuojančius?
Gal kas buvot susidurusios su padidėjusiu prolaktinu? kol kas geriu bromokriptiną prolaktino mažinimui, bet vakar pas gydytoją taip ir nepaklausiau, man gerti jį toliau (iki stimuliacijos) ar visgi reiktų kažkaip nutraukinėti prieš susileidžiant blokuojančius?
Sveika.
Man buvo padidejes prolaktinas, tai irgi geriau bromokriptina po puse tabletes vakarais. IVF buvo darytas vasario 5 diena,o ji as tebegeriu, tai manau ir tau reikia nenutraukti. Manau nenutrauksi kuri laika ir jau kai busi To ir linkiu
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 21:21)
man kita savaite treciadieni , kovo 2 , 8 dienos po snaiguciu isodinimo
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 21:21)
Va cia tai bent atlygis uz tiek metu laukima Sveikinu
QUOTE(zirzilialia @ 2011 02 24, 18:41)
As taip pat geriu bromokriptina, tai man yra sake ji gerti iki , t.y. teigiamo testo ar kt.
QUOTE(Jagmina @ 2011 02 24, 20:34)
Man buvo padidejes prolaktinas, tai irgi geriau bromokriptina po puse tabletes vakarais.
Ačiū mergytės. Aš dar skambinsiuos kitą savaitę tyrimų atsakymų, tai užklausiu kaip man elgtis su bromokriptinu. Bet va užklausiau čia ir gerokai ramiau, nereikia blaškytis bei nerimauti.
Bum, laikau kumščius
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 24, 21:55)
man kita savaite treciadieni , kovo 2 , 8 dienos po snaiguciu isodinimo
as ir dariausi 8dpi,nes neiskenciau. lauksim II bruksniuku.
laba vakareli, uzejo panika...
punkcija sestadieni paskyre 11 val. , o ovitrelle susileisti nurode, kad siandien 23 val. ar tesingai. Nors ir trecias kartas (IVF), bet nieko nebepamenu, man lyg atrodo, kad visada isvakarese budavo leistis ovitrelle. Padekit susigaudyti
punkcija sestadieni paskyre 11 val. , o ovitrelle susileisti nurode, kad siandien 23 val. ar tesingai. Nors ir trecias kartas (IVF), bet nieko nebepamenu, man lyg atrodo, kad visada isvakarese budavo leistis ovitrelle. Padekit susigaudyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 23:21)
as ir dariausi 8dpi,nes neiskenciau. lauksim II bruksniuku.
kristiana 1 , o tu snaigutes sodinaisi , ar embrioniukus ? Nes man skaitysis 13 diena po punkcijos . Labai pergyvenu , net turiu fobija sisioti