Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

BUM kuo didziausios sekmes wub.gif lauksim tavo kukuliukui broliuko ar sesutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ar yra merginų darančių ar dariusių IVF, turinčiu C hepatita? g.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 02 24, 19:36)
BUM, kumscius jau spaudziu stipriai  mirksiukas.gif kol kas uz si kukuliuka, o paskui ir uz sesyte ar broliuka  mirksiukas.gif
Beje, o VK skaiciuoja atskirai ir uz blastocistu auginima ir dar + saldymas?  g.gif

Man tai sakė tik už šaldymą skaičiuos blush2.gif Čia turbūt augins specialiai kad mažiau šaldyti reikėtų tai nė neskaičiuos užtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 24, 19:24)
Ačiū, merginos, už palaikymą biggrin.gif
Sakė kad labai stiprūs embrionukai ir bijo trynukų, tai dėl to tik du biggrin.gif Nieko, užteks ir dvynukų hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu draugutes uz palaikyma ir sveikinimus.gera zinoti kai kazkas tave palaiko biggrin.gif
priminkit,kuriai greiciausiai dabar testuotis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 02 24, 13:28)
Po truputį kyla klausimų. Nepykit, jei jie kartojasi ir atrodo kvailoki.  4u.gif
Gal kas buvot susidurusios su padidėjusiu prolaktinu? kol kas geriu bromokriptiną prolaktino mažinimui, bet vakar pas gydytoją taip ir nepaklausiau, man gerti jį toliau (iki stimuliacijos) ar visgi reiktų kažkaip nutraukinėti prieš susileidžiant blokuojančius?  4u.gif

Sveika.
Man buvo padidejes prolaktinas, tai irgi geriau bromokriptina po puse tabletes vakarais. IVF buvo darytas vasario 5 diena,o ji as tebegeriu, tai manau ir tau reikia nenutraukti. Manau nenutrauksi kuri laika ir jau kai busi nestuke.gif To ir linkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 21:21)
aciu draugutes uz palaikyma ir sveikinimus.gera zinoti kai kazkas tave palaiko biggrin.gif 
priminkit,kuriai greiciausiai dabar testuotis?  rolleyes.gif

man kita savaite treciadieni ax.gif , kovo 2 , ax.gif 8 dienos po snaiguciu isodinimo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 21:21)
priminkit,kuriai greiciausiai dabar testuotis?  rolleyes.gif

Va cia tai bent atlygis uz tiek metu laukima thumbup.gif 4u.gif bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(zirzilialia @ 2011 02 24, 18:41)
As taip pat geriu bromokriptina, tai man yra sake ji gerti iki  nestuke.gif , t.y. teigiamo testo ar kt.

QUOTE(Jagmina @ 2011 02 24, 20:34)
Man buvo padidejes prolaktinas, tai irgi geriau bromokriptina po puse tabletes vakarais.

Ačiū mergytės. 4u.gif Aš dar skambinsiuos kitą savaitę tyrimų atsakymų, tai užklausiu kaip man elgtis su bromokriptinu. Bet va užklausiau čia ir gerokai ramiau, nereikia blaškytis bei nerimauti.

Bum, laikau kumščius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 24 vasario 2011 - 22:19
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 24, 21:55)
man kita savaite treciadieni  ax.gif , kovo 2 , ax.gif 8 dienos po snaiguciu isodinimo  blush2.gif  ax.gif

as ir dariausi 8dpi,nes neiskenciau. smile.gif lauksim II bruksniuku. biggrin.gif
Atsakyti
laba vakareli, uzejo panika...
punkcija sestadieni paskyre 11 val. , o ovitrelle susileisti nurode, kad siandien 23 val. ar tesingai. Nors ir trecias kartas (IVF), bet nieko nebepamenu, man lyg atrodo, kad visada isvakarese budavo leistis ovitrelle. Padekit susigaudyti
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 23:21)
as ir dariausi 8dpi,nes neiskenciau.  smile.gif  lauksim II bruksniuku.  biggrin.gif

kristiana 1 , o tu snaigutes sodinaisi , ar embrioniukus ? Nes man skaitysis 13 diena po punkcijos . Labai pergyvenu , net turiu fobija sisioti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti