Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

Kristiana1 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 13:33)
labuka mergnos.katik gavau kraujo tyrimu rezultatus. 1327  bigsmile.gif 15dpi. iki siol visa drebu.nesitikejau tokiu dideliu skaiciuku.priminsiu 10dpi buvo 156  smile.gif esu lengvam soke.

Wow, bus ir ne vienas bigsmile.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 14:11)
kad kas butu buve salia,buciau prasius,kad ignybtu,nes negaliu patiketi iki siol. vienas dalykas neramina tik,rytoj kaip ir apmokama dienele naujam darbe ir sutarties pasirasymas.nezinau sakyt ka ar dar ne?  g.gif

Aš irgi manau kad nėra kur skubėti, kai reikės pasakyt tada ir pasakysi mirksiukas.gif

Aš parsivežiau vieną kukulį pilve biggrin.gif Antrą auginsim iki bastocistos ir dėsm šeštadienį rolleyes.gif Iš viso apsivaisino 13, sakė visi labai geros kokybės biggrin.gif tai nusprendėm auginsim iki blastocistų - turėtų bent keletas atbyrėt taip suprantu ax.gif Ir šaldysim blastocistukus..
Kai tarėmės dėl to kiek ir kada dėti sakau vyrą reik pasikviesti. Pakviečiau MB į kabinetą tai ginė ir juokauja - va turim 13 embrionų ir galvojam dabar visus sudėti, ar norit 13 vaikų? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 24, 16:10)
Wow, bus ir ne vienas bigsmile.gif
Aš irgi manau kad nėra kur skubėti, kai reikės pasakyt tada ir pasakysi mirksiukas.gif

Aš parsivežiau vieną kukulį pilve biggrin.gif Antrą auginsim iki bastocistos ir dėsm šeštadienį rolleyes.gif Iš viso apsivaisino 13, sakė visi labai geros kokybės biggrin.gif tai nusprendėm auginsim iki blastocistų - turėtų bent keletas atbyrėt taip suprantu ax.gif Ir šaldysim blastocistukus..
Kai tarėmės dėl to kiek ir kada dėti sakau vyrą reik pasikviesti. Pakviečiau MB į kabinetą tai ginė ir juokauja - va turim 13 embrionų ir galvojam dabar visus sudėti, ar norit 13 vaikų? lotuliukas.gif

Sveika sugryzus su 1stipruoliuku pakolkas lauksim antro smile.gif
Cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ytariu vyras net nesusimastes sutiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 24, 19:10)

Puikus rezultatai, dabar toliau laukiam geru naujienu, o po 2 sav auksto HCG skaiciuko bigsmile.gif
O del 13 vaiku tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuciuke: 24 vasario 2011 - 18:18
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 24, 18:14)
Sveika sugryzus su 1stipruoliuku pakolkas lauksim antro smile.gif
Cia tai geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ytariu vyras net nesusimastes sutiko  lotuliukas.gif

Biškį susimėtė vyrukas, na bet greit jo baimės buvo išsklaidytos lotuliukas.gif Po to kai kalbėjom sakė - kažkaip užaugina ir tiek žmonės, matyt nelabai išsigando lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 24, 08:10)
Aš parsivežiau vieną kukulį pilve biggrin.gif Antrą auginsim iki bastocistos ir dėsm šeštadienį rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif Lauksim su tavim kartu!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 02 24, 13:28)
Po truputį kyla klausimų. Nepykit, jei jie kartojasi ir atrodo kvailoki.  4u.gif
Gal kas buvot susidurusios su padidėjusiu prolaktinu? kol kas geriu bromokriptiną prolaktino mažinimui, bet vakar pas gydytoją taip ir nepaklausiau, man gerti jį toliau (iki stimuliacijos) ar visgi reiktų kažkaip nutraukinėti prieš susileidžiant blokuojančius?  4u.gif

As taip pat geriu bromokriptina, tai man yra sake ji gerti iki nestuke.gif , t.y. teigiamo testo ar kt. Tai kaip suprantu reikia testi.o kai tik suzinoma, nutraukti. GAl kitos zino dar ir kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 24, 19:10)
Aš parsivežiau vieną kukulį pilve biggrin.gif

Sveikos merginos,
Labas BUM, tik neužeik keletą savaičių į supermamas ir malonios staigmenos - žiūriu tu jau su embrioniuku bigsmile.gif labai šaunu. Sėkmės, kad prigytų!
Atsakyti
Sveikutės
ir aš užbėgau pas Jus palinkėti visoms sėkmės, ypatingai Bum, kumštukai suspausti dviems savaitėms iki teigiamo rezultato drinks_cheers.gif
Tuo pačiu atnešiau virusiukų
user posted image
Aišku labai laukiam naujų nėštukių mūsų namučiuose wub.gif
Atsakyti
bum super naujienos! Tai jus viso desit du embrioniukus si kart? O kodel ne tris? Ar as cia kazka ne taip supratau? blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už palaikymą biggrin.gif

QUOTE(Liberi @ 2011 02 24, 19:22)
bum super naujienos! Tai jus viso desit du embrioniukus si kart? O kodel ne tris? Ar as cia kazka ne taip supratau? blush2.gif

Sakė kad labai stiprūs embrionukai ir bijo trynukų, tai dėl to tik du biggrin.gif Nieko, užteks ir dvynukų hihihi.gif
Atsakyti
BUM, kumscius jau spaudziu stipriai mirksiukas.gif kol kas uz si kukuliuka, o paskui ir uz sesyte ar broliuka mirksiukas.gif
Beje, o VK skaiciuoja atskirai ir uz blastocistu auginima ir dar + saldymas? g.gif
Atsakyti