Kristiana1
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 13:33)
labuka mergnos.katik gavau kraujo tyrimu rezultatus. 1327 15dpi. iki siol visa drebu.nesitikejau tokiu dideliu skaiciuku.priminsiu 10dpi buvo 156 esu lengvam soke.
Wow, bus ir ne vienas
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 14:11)
kad kas butu buve salia,buciau prasius,kad ignybtu,nes negaliu patiketi iki siol. vienas dalykas neramina tik,rytoj kaip ir apmokama dienele naujam darbe ir sutarties pasirasymas.nezinau sakyt ka ar dar ne?
Aš irgi manau kad nėra kur skubėti, kai reikės pasakyt tada ir pasakysi
Aš parsivežiau vieną kukulį pilve Antrą auginsim iki bastocistos ir dėsm šeštadienį Iš viso apsivaisino 13, sakė visi labai geros kokybės tai nusprendėm auginsim iki blastocistų - turėtų bent keletas atbyrėt taip suprantu Ir šaldysim blastocistukus..
Kai tarėmės dėl to kiek ir kada dėti sakau vyrą reik pasikviesti. Pakviečiau MB į kabinetą tai ginė ir juokauja - va turim 13 embrionų ir galvojam dabar visus sudėti, ar norit 13 vaikų?
QUOTE(bum @ 2011 02 24, 16:10)
Wow, bus ir ne vienas
Aš parsivežiau vieną kukulį pilve Antrą auginsim iki bastocistos ir dėsm šeštadienį Iš viso apsivaisino 13, sakė visi labai geros kokybės tai nusprendėm auginsim iki blastocistų - turėtų bent keletas atbyrėt taip suprantu Ir šaldysim blastocistukus..
Kai tarėmės dėl to kiek ir kada dėti sakau vyrą reik pasikviesti. Pakviečiau MB į kabinetą tai ginė ir juokauja - va turim 13 embrionų ir galvojam dabar visus sudėti, ar norit 13 vaikų?
Sveika sugryzus su 1stipruoliuku pakolkas lauksim antro
Cia tai geras Ytariu vyras net nesusimastes sutiko
QUOTE(bum @ 2011 02 24, 19:10)
Puikus rezultatai, dabar toliau laukiam geru naujienu, o po 2 sav auksto HCG skaiciuko
O del 13 vaiku tai
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 24, 18:14)
Sveika sugryzus su 1stipruoliuku pakolkas lauksim antro
Biškį susimėtė vyrukas, na bet greit jo baimės buvo išsklaidytos Po to kai kalbėjom sakė - kažkaip užaugina ir tiek žmonės, matyt nelabai išsigando
QUOTE(bum @ 2011 02 24, 08:10)
Aš parsivežiau vieną kukulį pilve Antrą auginsim iki bastocistos ir dėsm šeštadienį
Lauksim su tavim kartu!!!
QUOTE(Rute @ 2011 02 24, 13:28)
Po truputį kyla klausimų. Nepykit, jei jie kartojasi ir atrodo kvailoki.
Gal kas buvot susidurusios su padidėjusiu prolaktinu? kol kas geriu bromokriptiną prolaktino mažinimui, bet vakar pas gydytoją taip ir nepaklausiau, man gerti jį toliau (iki stimuliacijos) ar visgi reiktų kažkaip nutraukinėti prieš susileidžiant blokuojančius?
Gal kas buvot susidurusios su padidėjusiu prolaktinu? kol kas geriu bromokriptiną prolaktino mažinimui, bet vakar pas gydytoją taip ir nepaklausiau, man gerti jį toliau (iki stimuliacijos) ar visgi reiktų kažkaip nutraukinėti prieš susileidžiant blokuojančius?
As taip pat geriu bromokriptina, tai man yra sake ji gerti iki , t.y. teigiamo testo ar kt. Tai kaip suprantu reikia testi.o kai tik suzinoma, nutraukti. GAl kitos zino dar ir kitaip
QUOTE(bum @ 2011 02 24, 19:10)
Aš parsivežiau vieną kukulį pilve
Sveikos merginos,
Labas BUM, tik neužeik keletą savaičių į supermamas ir malonios staigmenos - žiūriu tu jau su embrioniuku labai šaunu. Sėkmės, kad prigytų!
bum super naujienos! Tai jus viso desit du embrioniukus si kart? O kodel ne tris? Ar as cia kazka ne taip supratau?
Ačiū, merginos, už palaikymą
Sakė kad labai stiprūs embrionukai ir bijo trynukų, tai dėl to tik du Nieko, užteks ir dvynukų
QUOTE(Liberi @ 2011 02 24, 19:22)
bum super naujienos! Tai jus viso desit du embrioniukus si kart? O kodel ne tris? Ar as cia kazka ne taip supratau?
Sakė kad labai stiprūs embrionukai ir bijo trynukų, tai dėl to tik du Nieko, užteks ir dvynukų