Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(Liberi @ 2011 02 23, 21:16)
Merginos, ar normalu yra pykinimas stimuliuojantis? ....

Pykina dar ir kaip schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 23, 20:52)
mano draugei gydytoja buvo patarusi gerti "NORCOLUT" kontraceptines endo gydyti , tik sake labai saugotis nestumo , nes po ju labai kimba , .......Bet tu gal gydytojo geriau pasiklausk , kad butu tikriau  ax.gif

Gal tikrai neužsiimkit saviveikla rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 02 24, 10:41)
O aš važiuosiu atostogų kovo mėn. O tada pabaigsiu galvot kaip "apsivaikinti"
Nors gal geriau va parsivešiu iš kelionės stebukliuką-netyčiuką, va ot taip padarysiu, o ir galvot nebereiks yahoo.gif
Papasakok kai grįši iš gydytojo 4u.gif

Beata, ramaus laukimo ir jokių parinimųsi, tavo blastocistukės gi jau išgyveno labai sėkmingai 4u.gif

Aciu 4u.gif O tu, zinok, atostogos dazniausiai ir buna stebuklu metas mirksiukas.gif Turek ta omeny bigsmile.gif Geras angliskas posakis yra: be careful what you wish for tongue.gif

Atiloja, as irgi praleidau apie pusantro menesio gerdama nakvisu alieju, biciu pieneli (dar ir dabar ji valgau) ir dar agurkles alieju geriau.Ar tai padeda, ar tai tera tik placebas neaisku, bet nuteikia tikrai teigiamai smile.gif O to mums kartais ir tereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Kovo 4 leidžiuosi blokuojančius. IVF'as planuojamas pas latvius 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos. Nuraminot ax.gif

Kazkas cia klauset ar paskauda kiausides, tai taip, paskauda ir gan daznai. Gydytoja ir sake vartoti daug skysciu ir ilsetis, zodziu nesokineti be reikalo smile.gif

Aciu visom uz sveikinimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jagmina @ 2011 02 24, 11:32)
Aciu merginos. Nuraminot  ax.gif

Kazkas cia klauset ar paskauda kiausides, tai taip, paskauda ir gan daznai. Gydytoja ir sake vartoti daug skysciu ir ilsetis, zodziu nesokineti be reikalo  smile.gif

Aciu visom uz sveikinimus  wub.gif

Tikrai nesijaudink smile.gif Man gydytoja buvo sakiusi ta pati apie kiausides ir as tada labai issigandau, kad gali buti kas nors labai negero.Bet jinai man paaiskino,, kad tai yra normali kiausidziu busena po stimuliaciju, punkcijos ir t.t. Ir nestumui jokios politines itakos neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 24, 09:23)
Bum, nu kaip tavo vaiku darzelis laikosi siandiena ?  tongue.gif Kada cia mums tuos kumscius suspausti ?

Eisiu susitikti ir grįžus papasakosiu biggrin.gif Apie 3 val įsodinimas, tikiuosi kad gerai augo mano padaužos biggrin.gif

QUOTE(Rute @ 2011 02 24, 10:23)
Sveikos. Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Kovo 4 leidžiuosi blokuojančius. IVF'as planuojamas pas latvius  4u.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
Citai, Rute, sėkmės, mergaitės wub.gif
Atsakyti
Po truputį kyla klausimų. Nepykit, jei jie kartojasi ir atrodo kvailoki. 4u.gif
Gal kas buvot susidurusios su padidėjusiu prolaktinu? kol kas geriu bromokriptiną prolaktino mažinimui, bet vakar pas gydytoją taip ir nepaklausiau, man gerti jį toliau (iki stimuliacijos) ar visgi reiktų kažkaip nutraukinėti prieš susileidžiant blokuojančius? 4u.gif
Atsakyti
labuka mergnos.katik gavau kraujo tyrimu rezultatus. 1327 bigsmile.gif 15dpi. iki siol visa drebu.nesitikejau tokiu dideliu skaiciuku.priminsiu 10dpi buvo 156 smile.gif esu lengvam soke.
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 13:33)
labuka mergnos.katik gavau kraujo tyrimu rezultatus. 1327  bigsmile.gif 15dpi. iki siol visa drebu.nesitikejau tokiu dideliu skaiciuku.priminsiu 10dpi buvo 156  smile.gif esu lengvam soke.

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 03:33)
labuka mergnos.katik gavau kraujo tyrimu rezultatus. 1327  bigsmile.gif 15dpi. iki siol visa drebu.nesitikejau tokiu dideliu skaiciuku.priminsiu 10dpi buvo 156  smile.gif esu lengvam soke.

Dideliausi sveikinimai! thumbup.gif O cia Tau toks puslapiukas pasizaisti mirksiukas.gif

http://www.betabase....php?type=Single
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 24, 14:33)

nu dziaugsmelis wub.gif matau kad kazkokia vis sudirgusi, tai dabar jau atsipalaiduok, gi esi garantuotai nescia-palaimos laikas atejo! wub.gif 4u.gif
Atsakyti