Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 23, 19:51)
pirma karta,kai pridaviau ant rytojaus atsakyma gavau.si karta nesulaukiau,tai rytoj pati pasiskambinsiu.vakar buvo 15dpi ir man idomu,kiek paaugo skaiciukai.viska darausi savo iniciatyva,nes Airijoj kaip supratau nedaro kraujo tyrimo po IVF.o skanas,tik kovo 10d.dar toli  verysad.gif

Zinok ir pas mus uk ta pati politika,pasiskambinau gp ir paprasiau kad padarytu,tai man taip atzagariai sako yra pregnancy testing kit shope,ir ka tu jiems doh.gif ,tai nusipirkau clear blue ir ziurejau pagal saviciu skaiciu,po savaites dar viena pasidariau del sventos ramybes smile.gif
Zinok ir man tas pats scana uzbookino tik po 2,5sav smile.gif greitai praeis tas laikas nespesi apsidairyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu klausima! 4u.gif
Ar yra tarp musu nors viena, kuri vaziavo pas daktara tartis del IVF ir leido startuoti be vyro (tarkim, tik atvezus vyro spermiuku tyrima??!), o vyras prisijunge ir pasidare visus reikiamus tyrimus aplink punkcijos laika?! blink.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 23, 21:27)
labuka mergytes! nesulaukiau savo kraujo tyrimo  verysad.gif  nervas ima.rytoj jau pati skambinsiuos,nes tas laukimas zudo mane. noriu paklausti svieziu niestukiu,ar jums pilvas negurguliuoja?gal cia kas ne taip?  g.gif

Visks gerai pas tave. thumbup.gif
Man kai pastojau, kai pradėjo gurguliuoti pilvas, tai praėjo gal tik apie vidurį nėštumo 20 sav. (gal dar vėliau). matyt kai judesiukai prasidėjo ir gurguliavimą nustelbė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 23 vasario 2011 - 22:42
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 22, 19:08)
as tai jau nusivyliau ta musu ligonine o zinai net siandien kazkaip be dirbdama pagalvojau apie tave ir noreciau kad bent sioki toki bendravima palaikytumem juk ten pat daromes idomu kaip tau sekasis ir labai noriu tiket kad ir mum duota bus ne viena angeleli....o kokie tavo planai?

Kazkaip tai ir as labai jais nepasitikiu,labai jau nedemesingi jie,liudniausia kad jie net nemegina surasti priezasties,kodel nepavyksta schmoll.gif
O as dabar labai pasinerusi i darba,stengiuosi ismesti visas mintis is galvos.Pradejau gerti nakvisos alieju ,galbut sureguliuos hormonus.Dar neapsisprenziu kada pasirinkti kita bandyma,noreciau liepa pradeti,betgi jie ten uzsidaro visam menesiui
manau,kad galim bendrauti per "az"
Atsakyti
QUOTE(Jagmina @ 2011 02 23, 19:43)
Sveikos merginos.
Po IVF 13 dpi NT parode II, o HCG buvo 264, siandien yra 18 dpi, buvau pas gine, tai pastojimas gimdoje, bet kiausides labai isdidejusios ir yra nemazai skysciu. Gal kam taip buvo ar yra? Ar esate su tuom susidurusios? Gyd. sake, kad nera gerai, bet ir nera labai blogai, bet kazkaip neramu... Gal ir reiketu kokiam kitam skyrelyje apie tai dometis, bet kazkaip noriu cia  blush2.gif

Sveikinu wub.gif Tikiu kad viskas bus gerai, svarbu daug ilsėkis ir klausyk gydytojų 4u.gif

QUOTE(Liberi @ 2011 02 23, 20:16)
Merginos, ar normalu yra pykinimas stimuliuojantis? Naudoju menopur. Pirmos tris dozes buvo po 225, bet kadangi kiausides gana vangokai reagavo, gyd nusprende padidint iki 300, tai siandien visa diena jauciu abi kiausides ir ta nemalonu pykinimo jausma  unsure.gif

Kiek žinau čia vienas iš hiperstimuliacijos požymių - viduriavimas ir pykinimas. Pati viduriavau tai baisu kad nebūtų ir pas mane tų skyčių, o dar pilvas išsipūtęs.. Reiks paprašyt kad prieš įsodinimą žvilgtertų.. unsure.gif

QUOTE(Citas @ 2011 02 23, 21:28)
PSeniai jau cia besilankiau, po 2-o nepasisekusio ivf ilindau i pogrindi, o tuo paciu ejau ilgoka kelia uk ir pagaliau gavau 3 nemokamus. Prisiduodu, taikoma ilgoji schema, vakar vasario 22d pradejau slopinanciu ir taip 21 diena, o po to ziures ar jau pradet skatinancius ar dar test siuos. Nu ka zodziu tikiuosi kad 3 kartas nemeluos. Abu pirmus kartus bandziau lt ir taike trumpas shemas.

Linkiu kad trečias būtų TAS victory.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 23, 22:34)
Mergaites, turiu klausima!  4u.gif
Ar yra tarp musu nors viena, kuri vaziavo pas daktara tartis del IVF ir leido startuoti be vyro (tarkim, tik atvezus vyro spermiuku tyrima??!), o vyras prisijunge ir pasidare visus reikiamus tyrimus aplink punkcijos laika?!  blink.gif  4u.gif  4u.gif

Šiaip manau neturėtų iškilti problemų. Na tik kraujo tyrimą anksčiau MB darė. Bet gal gali TB pasidaryti ten kur dabar yra, nes jei blogas tyrimas biškį gaila būtų save vaistais kankinti veltui.. O daugiau tai jo tik punkcijos dieną ir tereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 23, 23:34)
Mergaites, turiu klausima!  4u.gif
Ar yra tarp musu nors viena, kuri vaziavo pas daktara tartis del IVF ir leido startuoti be vyro (tarkim, tik atvezus vyro spermiuku tyrima??!), o vyras prisijunge ir pasidare visus reikiamus tyrimus aplink punkcijos laika?!  blink.gif  4u.gif  4u.gif

kiek zinau pas mus tai negalima , nes pagal istatyma turi patikrinti nuo aids ir veneriniu ligu . Bet lietuvoj gal ir gali susitari , jei surasi kas pazysta kazka g.gif

vilmosa , na va radau tnklialapi www.drugspro.org , kainuoja 9.40$ ,bet tik beda kad labai ilgai eina . as laukiau apie 3 savaites verysad.gif ,sinau kad laksciau i pasto dezute 3 kartus dienoje .Bet tu paguglink , gal yra kokie tokie pat , bet kitu pavadinimu ? g.gif linkiu sekmes , ir tikekimes kad kitas kartas bus paskutinis mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 23, 20:27)
labuka mergytes! nesulaukiau savo kraujo tyrimo  verysad.gif  nervas ima.rytoj jau pati skambinsiuos,nes tas laukimas zudo mane. noriu paklausti svieziu niestukiu,ar jums pilvas negurguliuoja?gal cia kas ne taip?  g.gif

man labai daznai gurguliuoja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jagmina @ 2011 02 23, 20:43)
Sveikos merginos.
Po IVF 13 dpi NT parode II, o HCG buvo 264, siandien yra 18 dpi, buvau pas gine, tai pastojimas gimdoje, bet kiausides labai isdidejusios ir yra nemazai skysciu. Gal kam taip buvo ar yra? Ar esate su tuom susidurusios? Gyd. sake, kad nera gerai, bet ir nera labai blogai, bet kazkaip neramu... Gal ir reiketu kokiam kitam skyrelyje apie tai dometis, bet kazkaip noriu cia  blush2.gif

tai smagu kad nestumas gimdoje smile.gif ,o kiausides atsigaus,cia manau daznai po punkciojos taip buna,ir matyt tau hiperstimuliacija buvo,viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Beta1 matau, kad esi ax.gif Tai papasakok, kaip vakar jusu susitikimas praejo?
Atsakyti
Labas rytas mergikes 4u.gif

Kazkaip nesitikejau sulaukti tiek demesio is jusu visu, bet labai malonu ax.gif
Na, o as vakar susirinkau savo vaikus, embriologe dar patikino, kad abiem viskas tvarkoj, gyvi ir sveiki tongue.gif O as meldziau Dievo, kad bent viena atsiltu.....Pilna nerimo dabar.Zinau, kad snaigiukai valdo siuo metu, bet esu skaicius komentaru apie tai, kaip saldytos blastukes neisgyvena visai..... unsure.gif Bet as vis tiek tikiu ir zinau, kad mano vaikai manes nepaves biggrin.gif

Gavau gerti aspirino kas diena dabar.Per sviezu IVF negavu nieko tokio vartoti po isodinimo.Bet gal cia kazka turi bendro su tuo buvusiu nesivystanciu ? Nu bet man vakar tas aspirinas labai pasitarnavo gerai, nes nuo tos itampos tiek galva isiskaudejo, iki blogumo net, tai ikalus tablete viskas praejo thumbup.gif Sedziu dabar darbe apsipatenkinus ir laukiu cia jusu visu aprasyto to stebuklingo gurguliavimo tongue.gif

Aiste 35, tai mes bendrakeleives 4u.gif TIkiuosi, kartu paskui keliausim ir pas nestukes wub.gif

Jazau, taip jusu buvau pasiilgus, kad negaliu nustot rasyti blush2.gif

Naujos nestukes, prasau nedingti nono.gif

Citas, sveika grizus 4u.gif Skaiciau apie tave senesnese temose smile.gif

Vilmosa, mazute, paleisk dabar visas mintis ir stenkis pastatyt save ant koju.O su tuo ateina tikejimas is naujo.Turesi tu tu vaiku mirksiukas.gif

Bum, nu kaip tavo vaiku darzelis laikosi siandiena ? tongue.gif Kada cia mums tuos kumscius suspausti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 24 vasario 2011 - 09:29
QUOTE(egk @ 2011 02 23, 18:42)
Kaip tu gyveni? Tikriausiai jau kuri naujus planus planelius ax.gif

Aciu, kad klausi 4u.gif Jau nieko..., susitaikiau su tuo kaip yra sad.gif Planu kolkas neturiu ir nekuriu. Siandien pridaviau krauja antikileriams (ziuresiu, ka jie parodys), geriu nakvisa, biciu pieneli... Kovo pradzioje einu pas gydytoja, ziuresim, kas ten pas mane darosi g.gif Balandi planuojam isvaziuoti pailseti, o tada jau kibsim vel i "apsivaikavima" smile.gif
Kaip tu?

QUOTE(riesuta @ 2011 02 23, 18:46)
ech gaila,galvoju gal siustis is uk,bet kad nezinau kainos tikslios lt verysad.gif
o kiek gonalis kainuoja ax.gif

uz gonali mokejau po 1250 lt

QUOTE(Jagmina @ 2011 02 23, 20:43)
Sveikos merginos.

sveikinu thumbup.gif

Beta1, ramaus laukimo ir tik teigiamo rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 24, 10:32)
Aciu, kad klausi  4u.gif Jau nieko..., susitaikiau su tuo kaip yra sad.gif Planu kolkas neturiu ir nekuriu. Siandien pridaviau krauja antikileriams (ziuresiu, ka jie parodys), geriu nakvisa, biciu pieneli... Kovo pradzioje einu pas gydytoja, ziuresim, kas ten pas mane darosi  g.gif Balandi planuojam isvaziuoti pailseti, o tada jau kibsim vel i "apsivaikavima" smile.gif
Kaip tu?

O aš važiuosiu atostogų kovo mėn. O tada pabaigsiu galvot kaip "apsivaikinti"
Nors gal geriau va parsivešiu iš kelionės stebukliuką-netyčiuką, va ot taip padarysiu, o ir galvot nebereiks yahoo.gif
Papasakok kai grįši iš gydytojo 4u.gif

Beata, ramaus laukimo ir jokių parinimųsi, tavo blastocistukės gi jau išgyveno labai sėkmingai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 24 vasario 2011 - 09:43
QUOTE(egk @ 2011 02 24, 10:41)
O aš važiuosiu atostogų kovo mėn. O tada pabaigsiu galvot kaip "apsivaikinti"
Nors gal geriau va parsivešiu iš kelionės stebukliuką-netyčiuką, va ot taip padarysiu, o ir galvot nebereiks yahoo.gif
Papasakok kai grįši iš gydytojo 4u.gif

thumbup.gif atostogos - pati geriausia terapija smile.gif Skaiciau, kad i Sarma vaziuosit smile.gif Mes i Hurgada smile.gif Tik as netikiu tooooookiais stebuklais, kad galeciau parsivezti stebukliuka, bet ko tik nebuna smile.gif
Butinai papasakosiu 4u.gif
O kokie tavo atsakymai po histero ir tyrimu paemimo?
Atsakyti