Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(riesuta @ 2011 02 23, 17:19)
Nejaugi niekas Puregonu nesistimuliuoja schmoll.gif

AS - GONALIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 23, 18:29)
AS - GONALIU  4u.gif

Kaip tu gyveni? Tikriausiai jau kuri naujus planus planelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 23, 18:29)
AS - GONALIU  4u.gif

ech gaila,galvoju gal siustis is uk,bet kad nezinau kainos tikslios lt verysad.gif
o kiek gonalis kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 23, 10:11)
As ir neapsakomai laukiu greiciau tas laikas eitu biggrin.gif . Kaip pas tave savijauta? ax.gif
Linkiu, kad 3 kartas nemeluotu ir pagaliau tavo svajones issipildytu nestuke.gif

Nu pas mane viskas ok,pilva pamaudzia pro reta,bet siaip tai nieko tik va jau kelios dieneles skrandis streikuoja schmoll.gif
Zinok negliu ir as sulaukti..tau tai gerai tu jau matei savo 3mazuliukus vis isivaizduoji kas vyksta,o as dar ne tai ir baisu kartais pasidaro,bet nieko stumiu laika ir penktadieni po pietu leksiu ziuret ka turiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 23, 04:37)
o kas tas dehamethason ? Nes man isodinimas siandien , o sake gerti tik asperina ir deti zvakutes progestrona . Gal ka praleidau ? ohmy.gif  mega_shok.gif

Čia slopinantys imunitetą vaistukai ax.gif Gal man dėl nesivystančio paskyrė, bet man rodos ir kitoms dažnai skiria mastau.gif

QUOTE(jurgele77 @ 2011 02 23, 10:07)
dariausi vaisingumo klinikoj,pas gyd.visockiene.o ivf buvo pirmas

Įkvepia bigsmile.gif

QUOTE(Blizge @ 2011 02 23, 11:57)
Prisiduodu vadinamai statistikai. Startuoju su 3 IVF, badausi ir laukiu punkcijos. Rytoj tiksliai žinosiu kada, bet kaip suprantu bus savaitgalį.

p.s. jaučiuosi jau dabar truputį nėščia, nes "biski" pykina, brrr....

Nu pagaliau turi būt sėkmingas ir ta 'nėščia' būsena turi užstęsti 9 mėn bigsmile.gif

QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 23, 14:00)
jau einu per duris vaziuoti pasiimti savo kruopiuku , sakau paklausu jeigu ka  mirksiukas.gif

Sėkmės wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 02 23, 14:32)
Labas mergaites.....  ax.gif  As vel cia, kas mane prisimena  tongue.gif  Tai vel pas jus, kad padetumet man laukti  ax.gif  Siandien vaziuoju pasiimti 2 atsildytu balstocistukiu.Jas dvi ir teturejau, abi ir atsilo, ka tik kalbejau su embriologu, atrodo jos puikiai  wub.gif  Kol kas viskas labai gerai, bet tikiuosi, kad nepaisant prastos saldytu blastukiu reputacijos, viskas po zingsneli taip ir toliau gerai klostysis iki pat teigiamo testo o paskui ir iki mazo leliuko  tongue.gif

Kur jau pamirši biggrin.gif
Gražaus susitikimo su mažučiais wub.gif

QUOTE(riesuta @ 2011 02 23, 16:19)
Nejaugi niekas Puregonu nesistimuliuoja schmoll.gif

Aš stimuliavausi. Kainos reikia? 900-imtinis pas mus kainuoja 1200 lt.

Aš tai vis dar išsipūtus, staipiausi prieš vyrą kokį gražų pilvuką jau turiu lotuliukas.gif ir su viduriais biškį problema tai valgau sausainius su daug sviesto, tikiuosi pramuš doh.gif
Atsakyti
[quote=bum,2011 02 23, 19:07]
Sveikos,

Aš stimuliavausi. Kainos reikia? 900-imtinis pas mus kainuoja 1200 lt
Puregonas g.gif ,tai visai padoriai,cia Vilniui?
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 02 23, 09:57)
Gal tau jį kompensavo? Apskambinau daugelį vaistinių, taip, jis kompensuojamas ir kainuoja panašiai apie 300 (čia su kompensacija)... tik deja... paskambinau savo gyd. sužinoti ar man kaip nors įmanoma gauti kompensaciją... atsakymas - ne, jį kompensuoja tik kai yra 3 ar 4 stadijos endomeriozė...

Niekas man jo nekompensavo, ejau su paprastu receptu. Man paciai dabar labai keista, kaip tokia kaina gavos, jau pradedu galvot, kad galbut vaistininke parduodant man kokia klaida padare. Na bet faktas yra faktas ir sumokejau tiek, kiek parasiau.

QUOTE(Beta1 @ 2011 02 23, 14:32)
Labas mergaites.....  ax.gif  As vel cia, kas mane prisimena  tongue.gif  Tai vel pas jus, kad padetumet man laukti  ax.gif  Siandien vaziuoju pasiimti 2 atsildytu balstocistukiu.Jas dvi ir teturejau, abi ir atsilo, ka tik kalbejau su embriologu, atrodo jos puikiai  wub.gif  Kol kas viskas labai gerai, bet tikiuosi, kad nepaisant prastos saldytu blastukiu reputacijos, viskas po zingsneli taip ir toliau gerai klostysis iki pat teigiamo testo o paskui ir iki mazo leliuko  tongue.gif

Kaip mano kompanjone Liberi bigsmile.gif  Mes gi zadejom kartu susikibusios eiti smile.gif

Tikrai nepamirsom, sveika sugrizus i musu buri 4u.gif Jau zadejau rasyt kur prapuolus esi.
Smagu skaityt, kad snaigiukai puikiai atsilineja, pasiimk ir laikyk juos visus 9 menesius 4u.gif Labai labai tau linkiu sekmes! 4u.gif
O as tai atsilieku nuo taves, brangioji, siandien bus tik 5 stimuliuojanciu vakaras. Kadangi mano labai ilgas ciklas, tai blokuojancius pradejau visa sav veliau nei zadejom, o po to dar savo memiu laukiau dvi savaites doh.gif Tai taip viskas ir uzsitese. Taip, kad kai tu suzinosi, kad esi nestuke.gif as greiciausiai busiu dar tik ispunktuota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(riesuta @ 2011 02 23, 18:13)
Puregonas  g.gif ,tai visai padoriai,cia Vilniui?

Čia eurovaistinėj kaune su medaus kortele, bet manau ir vilniuj neturėtų kaina skirtis ax.gif
Atsakyti
man tai prasideda baime,kuo tik arteja labiau susitikimas su daktare ir bandymas pakartoti vaikiuku idejima,bijau kad vel busim like be rezultatu,va tada tai tikrai numirsiu is liudesio.oi man matyt depresija kokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 23, 19:51)
Čia eurovaistinėj kaune su medaus kortele, bet manau ir vilniuj neturėtų kaina skirtis ax.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 23, 19:07)
Sveikos,

Čia slopinantys imunitetą vaistukai ax.gif Gal man dėl nesivystančio paskyrė, bet man rodos ir kitoms dažnai skiria mastau.gif
Įkvepia bigsmile.gif
Nu pagaliau turi būt sėkmingas ir ta 'nėščia' būsena turi užstęsti 9 mėn bigsmile.gif
Sėkmės wub.gif
Kur jau pamirši biggrin.gif
Gražaus susitikimo su mažučiais wub.gif
Aš stimuliavausi. Kainos reikia? 900-imtinis pas mus kainuoja 1200 lt.

Aš tai vis dar išsipūtus, staipiausi prieš vyrą kokį gražų pilvuką jau turiu lotuliukas.gif  ir su viduriais biškį problema tai valgau sausainius su daug sviesto, tikiuosi pramuš doh.gif

as su pilvuku irgi vargstu , bandau gydytis slyvu sultimis schmoll.gif .atrodo padeda unsure.gif , ogal ir nelabai ax.gif
Papildyta:
Na stai parsivezem ir mes savo du zirniukus .Is 14 kiausialasciu naturaliai apsivaisino 11 , iki siandien ryto , t.y , po 5 dienu iki snaiguciu isaugo tik 2 verysad.gif , bet sake kad labai geros wub.gif , visos viltys tik i jas wub.gif . Kol kas saldyti nera ko , bet sake pastebes dar diena ar dvi , ir jei kas pasikeis tai uzsaldys , o jei ne tai uzsaldytu neturesime verysad.gif . Bet dave ultra garso nuotrauka , tai ziuriu ziuriu wub.gif wub.gif
Atsakyti
labuka mergytes! nesulaukiau savo kraujo tyrimo verysad.gif nervas ima.rytoj jau pati skambinsiuos,nes tas laukimas zudo mane. noriu paklausti svieziu niestukiu,ar jums pilvas negurguliuoja?gal cia kas ne taip? g.gif
Atsakyti