Labas mergaites..... As vel cia, kas mane prisimena Tai vel pas jus, kad padetumet man laukti Siandien vaziuoju pasiimti 2 atsildytu balstocistukiu.Jas dvi ir teturejau, abi ir atsilo, ka tik kalbejau su embriologu, atrodo jos puikiai Kol kas viskas labai gerai, bet tikiuosi, kad nepaisant prastos saldytu blastukiu reputacijos, viskas po zingsneli taip ir toliau gerai klostysis iki pat teigiamo testo o paskui ir iki mazo leliuko
Kaip mano kompanjone Liberi ? Mes gi zadejom kartu susikibusios eiti
Blizge, kur daraisi?
Beta1, gražaus susitikimo
Beta1, gražaus susitikimo
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 23, 15:16)
nu va mergytes po biskiuka mano kuna uzvaldo memes skambinausi tai balandi dar ir paskutini atsiimsiu zirniuka,tik va toki plana sugalvoju si men noriu pasedet ant KT biskiuka organismas pailses o ir smegenys atsipalaiduos tik va toks klausimelis ar prie endo specialios kokios buna ar jokio skirtumo kokios ten tos KT....o ir kartu pasisportuot nuleksiu tai biskiuka smegenys suaktyves
aistei 35 sekmytes tau siandien pasiimant kruopiukus,tegu sis kartas buna paskutinis
aistei 35 sekmytes tau siandien pasiimant kruopiukus,tegu sis kartas buna paskutinis
labai gaila o kur tu darai?jei gali pasakyk kiek isleidai pinigeliu su atsildymu,vaistais?noriu zinoti kokiai sumai ruostis.
p.s.gal galit panos patarti ka man pasirinkti,pas mus uzsaldyda yra 3 geri ir 1 silpnas embrionas,ar pasimti tuos 3,ar du ir kitus dar palikt?
QUOTE(ksise @ 2011 02 23, 15:35)
noriu zinoti kokiai sumai ruostis.
p.s.gal galit panos patarti ka man pasirinkti,pas mus uzsaldyda yra 3 geri ir 1 silpnas embrionas,ar pasimti tuos 3,ar du ir kitus dar palikt?
Ksise, as siandien vaziuoju pasiimti snaiguciu savo, tai kol kas dar nemokejau nieko.Man viskas naturaliam cikle, gleivines augint nereikejo, nes ir taip pas mane ji tinkama, tik susileidau Ovitreli, kuris kainavo 65 Lt na ir buvo 3 konsultacijos.Siandien mokesim 2000 Lt ir 240 uz Crinona.
O del sprendimo kiek atsildyti, tai ar ne po 3 vienoj "pakuotej" ten uzsaldo ? Nes jeigu tiap, tai man atrodo, visus 3 ir atsildys
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 23, 15:50)
Ksise, as siandien vaziuoju pasiimti snaiguciu savo, tai kol kas dar nemokejau nieko.Man viskas naturaliam cikle, gleivines augint nereikejo, nes ir taip pas mane ji tinkama, tik susileidau Ovitreli, kuris kainavo 65 Lt na ir buvo 3 konsultacijos.Siandien mokesim 2000 Lt ir 240 uz Crinona.
O del sprendimo kiek atsildyti, tai ar ne po 3 vienoj "pakuotej" ten uzsaldo ? Nes jeigu tiap, tai man atrodo, visus 3 ir atsildys
tai jei pasirinkciau 2 detis tai vel uzsaldymas likusiu kainuos?
[quote=*Viktoriukas*,2011 02 23, 16:35]
Blizge, kur daraisi?
VK, pas - U
Blizge, kur daraisi?
VK, pas - U
QUOTE(ksise @ 2011 02 23, 16:02)
tai jei pasirinkciau 2 detis tai vel uzsaldymas likusiu kainuos?
Man atrodo, antra kart ju jau nebesaldo.....
labai gaila o kur tu darai?jei gali pasakyk kiek isleidai pinigeliu su atsildymu,vaistais?noriu zinoti kokiai sumai ruostis.
as darausi norvegijoj tai man apart vaistu ir konsultaciju(o ten jau numatyta ju suma nieko) daugiau nekainuoja,nes cia yra valstybes remiama bet tik 3 IVF cia kada funcija daroma,saldyti nesiskaiciuoja aisku jei jie yra like,ir uzsaldymas nieko nekainuoja tai dar nors tokia paguoda....jau susitaikiau kad nepavyko...
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 23, 15:32)
Labas mergaites..... As vel cia, kas mane prisimena Tai vel pas jus, kad padetumet man laukti Siandien vaziuoju pasiimti 2 atsildytu balstocistukiu.Jas dvi ir teturejau, abi ir atsilo, ka tik kalbejau su embriologu, atrodo jos puikiai Kol kas viskas labai gerai, bet tikiuosi, kad nepaisant prastos saldytu blastukiu reputacijos, viskas po zingsneli taip ir toliau gerai klostysis iki pat teigiamo testo o paskui ir iki mazo leliuko
Na kaip gi neprisiminsi, mums gi ne sklerozė
Vakar kaip tik pagalvojau, kur tu dingusi
O snaigiukų tai tikrai gi neprasta reputacija paskutiniu metu, atvirkščiai
Sėkmės tau
nesuk galvos nes jau jie patys pasirinks...as turejau viena uzsaldyta vienam indeli o kitus du kitam indeli tai paeme viena ir dar kita is tu dvieju ir atsalde jiem manau jokio skirtumo...kaip imt ir po kiek....gali po 2 imt o du dar liks kitam karteliui nu cia mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 23, 16:05)
Man atrodo, antra kart ju jau nebesaldo.....
ju visu neatsildis kiek paprasysi tiek ir paruos o jei noresi pasiliksi kitus 2 kitam karteliui ir jei mokama tai teks pamoketi uz tuos likusius ci atik tau nuspresti
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 23, 04:32)
Labas mergaites.....
Beta, jau ruosiausi tau rasyti! Sekmes tau didziausios! (ir jokiu blogu minciu, tik pozityviai!!!)... Laikysiu kumscius!