Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

Labas mergaites..... ax.gif As vel cia, kas mane prisimena tongue.gif Tai vel pas jus, kad padetumet man laukti ax.gif Siandien vaziuoju pasiimti 2 atsildytu balstocistukiu.Jas dvi ir teturejau, abi ir atsilo, ka tik kalbejau su embriologu, atrodo jos puikiai wub.gif Kol kas viskas labai gerai, bet tikiuosi, kad nepaisant prastos saldytu blastukiu reputacijos, viskas po zingsneli taip ir toliau gerai klostysis iki pat teigiamo testo o paskui ir iki mazo leliuko tongue.gif

Kaip mano kompanjone Liberi ? bigsmile.gif Mes gi zadejom kartu susikibusios eiti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 23 vasario 2011 - 14:34
Blizge, kur daraisi? blush2.gif

Beta1, gražaus susitikimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 23, 15:16)
nu va mergytes po biskiuka mano kuna uzvaldo memes verysad.gif skambinausi tai balandi dar ir paskutini atsiimsiu zirniuka,tik va toki plana sugalvoju si men noriu pasedet ant KT tongue.gif biskiuka organismas pailses o ir smegenys atsipalaiduos tik va toks klausimelis ar prie endo specialios kokios buna ar  jokio skirtumo kokios ten tos KT....o ir kartu pasisportuot nuleksiu tai biskiuka smegenys suaktyves tongue.gif  ax.gif

aistei 35 sekmytes tau siandien pasiimant kruopiukus,tegu sis kartas buna paskutinis  thumbup.gif

labai gaila console.gif o kur tu darai?jei gali pasakyk kiek isleidai pinigeliu su atsildymu,vaistais?noriu zinoti kokiai sumai ruostis.
p.s.gal galit panos patarti ka man pasirinkti,pas mus uzsaldyda yra 3 geri ir 1 silpnas embrionas,ar pasimti tuos 3,ar du ir kitus dar palikt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksise: 23 vasario 2011 - 14:40
QUOTE(ksise @ 2011 02 23, 15:35)
noriu zinoti kokiai sumai ruostis.
p.s.gal galit panos patarti ka man pasirinkti,pas mus uzsaldyda yra 3 geri ir 1 silpnas embrionas,ar pasimti tuos 3,ar du ir kitus dar palikt?

Ksise, as siandien vaziuoju pasiimti snaiguciu savo, tai kol kas dar nemokejau nieko.Man viskas naturaliam cikle, gleivines augint nereikejo, nes ir taip pas mane ji tinkama, tik susileidau Ovitreli, kuris kainavo 65 Lt na ir buvo 3 konsultacijos.Siandien mokesim 2000 Lt ir 240 uz Crinona.

O del sprendimo kiek atsildyti, tai ar ne po 3 vienoj "pakuotej" ten uzsaldo ? Nes jeigu tiap, tai man atrodo, visus 3 ir atsildys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 23, 15:50)
Ksise, as siandien vaziuoju pasiimti snaiguciu savo, tai kol kas dar nemokejau nieko.Man viskas naturaliam cikle, gleivines augint nereikejo, nes ir taip pas mane ji tinkama, tik susileidau Ovitreli, kuris kainavo 65 Lt na ir buvo 3 konsultacijos.Siandien mokesim 2000 Lt ir 240 uz Crinona.

O del sprendimo kiek atsildyti, tai ar ne po 3 vienoj "pakuotej" ten uzsaldo ? Nes jeigu tiap, tai man atrodo, visus 3 ir atsildys  g.gif

tai jei pasirinkciau 2 detis tai vel uzsaldymas likusiu kainuos?
Atsakyti
[quote=*Viktoriukas*,2011 02 23, 16:35]
Blizge, kur daraisi? blush2.gif

VK, pas - U smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 02 23, 16:02)
tai jei pasirinkciau 2 detis tai vel uzsaldymas likusiu kainuos?

Man atrodo, antra kart ju jau nebesaldo..... schmoll.gif
Atsakyti
labai gaila console.gif o kur tu darai?jei gali pasakyk kiek isleidai pinigeliu su atsildymu,vaistais?noriu zinoti kokiai sumai ruostis.

as darausi norvegijoj tai man apart vaistu ir konsultaciju(o ten jau numatyta ju suma nieko) daugiau nekainuoja,nes cia yra valstybes remiama bet tik 3 IVF cia kada funcija daroma,saldyti nesiskaiciuoja aisku jei jie yra like,ir uzsaldymas nieko nekainuoja tai dar nors tokia paguoda....jau susitaikiau kad nepavyko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 23 vasario 2011 - 15:23
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 23, 15:32)
Labas mergaites.....  ax.gif  As vel cia, kas mane prisimena  tongue.gif  Tai vel pas jus, kad padetumet man laukti  ax.gif  Siandien vaziuoju pasiimti 2 atsildytu balstocistukiu.Jas dvi ir teturejau, abi ir atsilo, ka tik kalbejau su embriologu, atrodo jos puikiai  wub.gif  Kol kas viskas labai gerai, bet tikiuosi, kad nepaisant prastos saldytu blastukiu reputacijos, viskas po zingsneli taip ir toliau gerai klostysis iki pat teigiamo testo o paskui ir iki mazo leliuko  tongue.gif

Kaip mano kompanjone Liberi bigsmile.gif  Mes gi zadejom kartu susikibusios eiti smile.gif

Na kaip gi neprisiminsi, mums gi ne sklerozė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vakar kaip tik pagalvojau, kur tu dingusi biggrin.gif
O snaigiukų tai tikrai gi neprasta reputacija paskutiniu metu, atvirkščiai thumbup.gif
Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti

nesuk galvos nes jau jie patys pasirinks...as turejau viena uzsaldyta vienam indeli o kitus du kitam indeli tai paeme viena ir dar kita is tu dvieju ir atsalde jiem manau jokio skirtumo...kaip imt ir po kiek....gali po 2 imt o du dar liks kitam karteliui nu cia mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 23, 16:05)
Man atrodo, antra kart ju jau nebesaldo..... schmoll.gif

ju visu neatsildis kiek paprasysi tiek ir paruos o jei noresi pasiliksi kitus 2 kitam karteliui ir jei mokama tai teks pamoketi uz tuos likusius ci atik tau nuspresti
Atsakyti
Nejaugi niekas Puregonu nesistimuliuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 23, 04:32)
Labas mergaites.....

Beta, jau ruosiausi tau rasyti! mirksiukas.gif 4u.gif Sekmes tau didziausios! (ir jokiu blogu minciu, tik pozityviai!!!)... Laikysiu kumscius!
Atsakyti