Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(Zuuuikis @ 2011 02 22, 21:21)
labs visoms, norejau paklausti patyrusiu merginu, dabar darau pirma IVF penktadieni bus punkcija o sekmadieni isodinds, bet dar treciadieni dar karta isodins tai nesupratau kodel per du kartus, siaip gyvenu ne lietuvoje tai norejau paklaust kazin ar po isodinimo galsiu skrist lektuvu nes jei viskas gerai cia negimdysiu

Laba,tikrai gali-tik gal ne is karto,palauk 4-5 dieneles ir skrisk mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zuuuikis @ 2011 02 22, 22:21)
labs visoms, norejau paklausti patyrusiu merginu, dabar darau pirma IVF penktadieni bus punkcija o sekmadieni isodinds, bet dar treciadieni dar karta isodins tai nesupratau kodel per du kartus, siaip gyvenu ne lietuvoje tai norejau paklaust kazin ar po isodinimo galsiu skrist lektuvu nes jei viskas gerai cia negimdysiu

Manau kad įsodins embrionuką tik apvaisintą o po to paaugintą iki blastocistos
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2011 02 22, 18:29)
BUM kaip tycia siandien pagalvojau apie tave ax.gif
Laikysim ir mes kumstukus uz pacia geriausia pabaiga wub.gif

zieminuke   wub.gif

Ir as nesusilaikiau perskaiciau,taip isijauciau kad net balsu uzblioviau lotuliukas.gif net vyras atbego isigandes ar man viskas ok biggrin.gif

Aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 22, 23:35)
Laba,tikrai gali-tik gal ne is karto,palauk 4-5 dieneles ir skrisk  mirksiukas.gif

o tai faina
Atsakyti
QUOTE(Zuuuikis @ 2011 02 22, 21:03)
o tai faina

Nezinau,jeigu yra galimybe pabut ilgiau siulyciau pabuti bent savaite ar 1.5 kad geriau isitvirtintu,nes jeigu nepavyks uzgriausi save klausimais..Linkiu patapti nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2011 02 22, 20:01)
sveikutes,ateinu ir as pagerinti geros statistikos ax.gif siandien man 12 dpi,hcg 135,7 ax.gif

valioooo ! thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2011 02 22, 19:16)
Ačiū mergytės už palaikymą wub.gif
Galvą skauda tai visą dieną snaudžiu blush2.gif
Gal kas patars dėl to Dexamethason - turbūt reikia toliau gerti, ane?

o kas tas dehamethason ? Nes man isodinimas siandien , o sake gerti tik asperina ir deti zvakutes progestrona . Gal ka praleidau ? ohmy.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzilialia @ 2011 02 22, 20:09)
O kiek be nuolaidos rode?? Na tiesiog labai viska norisi issiaiskinti  ax.gif  ax.gif  ax.gif

347 berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 02 23, 11:03)
347 berods g.gif

Gal tau jį kompensavo? Apskambinau daugelį vaistinių, taip, jis kompensuojamas ir kainuoja panašiai apie 300 (čia su kompensacija)... tik deja... paskambinau savo gyd. sužinoti ar man kaip nors įmanoma gauti kompensaciją... atsakymas - ne, jį kompensuoja tik kai yra 3 ar 4 stadijos endomeriozė...
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2011 02 22, 17:01)
sveikutes,ateinu ir as pagerinti geros statistikos ax.gif siandien man 12 dpi,hcg 135,7 ax.gif

Sveikinimai thumbup.gif Papasakok, kur dareisi, kelintas IVF ax.gif

QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 23, 02:37)
o kas tas dehamethason ? Nes man isodinimas siandien , o sake gerti tik asperina ir deti zvakutes progestrona . Gal ka praleidau ? ohmy.gif  mega_shok.gif

Nepergyvenk, ne visoms skiria, tikrai nieko nepraleidai 4u.gif
Atsakyti
[quote=*Viktoriukas*,2011 02 23, 10:59]
Sveikinimai thumbup.gif Papasakok, kur dareisi, kelintas IVF ax.gif

dariausi vaisingumo klinikoj,pas gyd.visockiene.o ivf buvo pirmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 02 23, 10:57)
Gal tau jį kompensavo? Apskambinau daugelį vaistinių, taip, jis kompensuojamas ir kainuoja panašiai apie 300 (čia su kompensacija)... tik deja... paskambinau savo gyd. sužinoti ar man kaip nors įmanoma gauti kompensaciją... atsakymas - ne, jį kompensuoja tik kai yra 3 ar 4 stadijos endomeriozė...

o kiek be kompensacijos, jeigu perskambinai? na čia žinai užsikūrėm diskusiją wink.gif Bet labai norisi viską žinoti ax.gif Man kai dar nelabai greit, tai noris žinoti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(bum @ 2011 02 22, 19:16)
Ačiū mergytės už palaikymą wub.gif
Galvą skauda tai visą dieną snaudžiu blush2.gif
Gal kas patars dėl to Dexamethason - turbūt reikia toliau gerti, ane?

As kaip suprantu cia kazkas panasaus i prednizolona, as tai geriau iki pat HCG rezultato, o po to dar 5 dienas mazesne doze ir nutraukiau. ax.gif

QUOTE(jurgele77 @ 2011 02 22, 20:01)

Sveikinimai.. wub.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti