Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(bum @ 2011 02 22, 15:27)
Paguodei, jau galvojau kaimynės priskaičiavo lotuliukas.gif
Nesakė nieko dėl dalijimosi, iš sykio sakė kad ketvirtadienį spręsim ką ten šaldyti ar auginti iki bastocitų, tai supratau kad iki ketvirtadienio nieko ir nesužinosiu daugiau unsure.gif
Ir kas man liepė pietus valgyti, dabar pilvas tikrai kaip pas nestuke.gif ir nėr ką daryti doh.gif

tai tu iša anksto ruoškis nestuke.gif , taip sakant įsivaizduok būseną biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 02 22, 11:42)
Pirkau pries mazdaug menesi, mokejau 300Lt.

O kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 02 22, 16:04)
O kur pirkai?

Gintarinej vaistinej. Pasitaike labai maloni vaistininke, kai reikejo moket, pasiule man savo kazkokia asmenine ju tinklo nuolaidu kortele, tai taip ir gavosi tokia suma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 22, 11:24)
Skambinau į laboratoriją tai sakė kad apsivaisino iš 15 12 kiaušinėlių.

Labai labai geras rezultatas. Pas mane procentiskai maziau buvo, ir uzteko su kaupu.
Gal vakar skaiciavo tik akivaizdziai subrendusias kiausialastes, o siandiena ir tos mazesnes pasirode pakankamai "dideles" smile.gif
Atsakyti
Na,Bum,kryziuosimes uz tave group.gif
Atsakyti
BUM, sekmes!!!
Superinis derlius!!! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės už palaikymą wub.gif
Galvą skauda tai visą dieną snaudžiu blush2.gif
Gal kas patars dėl to Dexamethason - turbūt reikia toliau gerti, ane?
Atsakyti
sveikutes,ateinu ir as pagerinti geros statistikos ax.gif siandien man 12 dpi,hcg 135,7 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgele77: 22 vasario 2011 - 19:02
QUOTE(jurgele77 @ 2011 02 22, 19:01)
sveikutes,ateinu ir as pagerinti geros statistikos ax.gif siandien man 12 dpi,hcg 135,7 ax.gif

Wow, sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2011 02 22, 17:01)

Sveikinimai thumbup.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2011 02 22, 19:01)

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif dar viena nestuke.gif
ot slapuke
Atsakyti
aciu mergaites uz sveikinimus,pati dar bijau ir dziaugtis kazkaip negaliu patiket kad pavyko smile.gif
Atsakyti