Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

Sveikutės,
Skambinau į laboratoriją tai sakė kad apsivaisino iš 15 12 kiaušinėlių. Kažkaip keista nes išpunktavo tai sakė 11 g.gif Ar jum būna kad ne taip suskaičiuoja? Įsodinimas ketvirtadienį, tai taip suprantu būtent tada ir sužinosiu kaip kas vystėsi ir kiek jų išgyveno ir ką toliau reiks daryt su jais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 22, 01:24)
Sveikutės,
Skambinau į laboratoriją tai sakė kad apsivaisino iš 15 12 kiaušinėlių. Kažkaip keista nes išpunktavo tai sakė 11 g.gif Ar jum būna kad ne taip suskaičiuoja? Įsodinimas ketvirtadienį, tai taip suprantu būtent tada ir sužinosiu kaip kas vystėsi ir kiek jų išgyveno ir ką toliau reiks daryt su jais ax.gif

Geras procentas! thumbup.gif Bum, laikom uz Tave kumstukus! Taip pat visi vilnietiski namuciai labai Tave palaiko ir laukia kuo geriausiu rezultatu! Sekmes Tau! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 21, 19:41)
tas GAL neguodzia...jegu tai atsiras ir bandymu bus ne vienas jei reikes tik kad nesinori visa savo likusi gyvenima paaukot nepavykusiem bandymam...uz tai ir neguodzia nezinomybe plius kaip zinai priezasti o daktarai nieko daugiau nesiulo verysad.gif  verysad.gif o man ta siandienine busena praeis....manau dauguma ja turi nepavykimo atveju...

Suprantu tave, vilmosa:), labai puikiai.. Mane taip pat kamuoja lygiai tokie patys klausimai, lygiai taip pat nesinori visa gyvenima paaukoti nesekmems, bet juk ka daryti??? Reikia tiketi... Juk nesoksime po traukiniu, reikia susigyventi su tuo, ka mums gyvenimas pateikia ir reikia tiketi, kad galbut rytojus atnes ta islaukta svajone... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(bum @ 2011 02 22, 13:24)
Sveikutės,

BUM, man irgi taip buvo, is pradziu sake 5kiausialastes isgavo, o po to dar viena atsirado, sako-issiluksteno dar viena smile.gif
Geri labai rezultatai thumbup.gif Taip ir toliau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 22, 12:24)
Sveikutės,

thumbup.gif Labai gerai, na gal ir nedaskaiciavo, o gal tu po narkozes ne taip girdejai biggrin.gif Puikus rezultatai tikekimes jie ir toliau gerai vystysis.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 02 22, 10:42)
Pirkau pries mazdaug menesi, mokejau 300Lt.

Viskas aišku, na reiks dar LT vaistines patikrinti del to vaistuko wink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 02 22, 11:49)
BUM, man irgi taip buvo, is pradziu sake 5kiausialastes isgavo, o po to dar viena atsirado, sako-issiluksteno dar viena smile.gif
Geri labai rezultatai  thumbup.gif  Taip ir toliau...  mirksiukas.gif

Kiba ten su visom kiašidėm ir išlupa doh.gif Nes jausmas dabar tai panašus:D
Žiūrėsim kas čia gausis
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 22, 09:24)
Sveikutės,

Labai geri rezultatai thumbup.gif Lauksim tolimesniu geru ziniu smile.gif
Atsakyti
sveikutes,panos,o kiek kainuoja atsildymas,idejimas ir kokiu vaistuku duos?
Atsakyti
bum
Susukau i spygas viska organizme ka tik imanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 22, 13:57)
Kiba ten su visom kiašidėm ir išlupa doh.gif Nes jausmas dabar tai panašus:D
Žiūrėsim kas čia gausis

lotuliukas.gif Nu ir prajuokinai... lotuliukas.gif Nu tikiuosi ne su visom kiausidem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 22, 12:24)
Sveikutės,

bum, mes laikom kumstukus uz tavo sekme 4u.gif Labai geras apsivaisinimo procentas, o del kiausineliu skaiciaus, tai ir man taip buvo, is pradziu pasake maziau, paskui vienu padaugejo biggrin.gif O jie mazesni skaiciu pasako, kai kiausineliai dar buna per mazi ir is ju nieko nesitiki, bet pasirodo, kad jie visai gerai dalijasi. Bent jau mano atveju taip buvo.
O tau gal siandien dar pranes, kaip dalijasi?
Uz poros savaiciu lauksim geru ziniu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Corsica @ 2011 02 22, 14:18)
bum, mes laikom kumstukus uz tavo sekme  4u.gif  Labai geras apsivaisinimo procentas, o del kiausineliu skaiciaus, tai ir man taip buvo, is pradziu pasake maziau, paskui vienu padaugejo  biggrin.gif  O jie mazesni skaiciu pasako, kai kiausineliai dar buna per mazi ir is ju nieko nesitiki, bet pasirodo, kad jie visai gerai dalijasi. Bent jau mano atveju taip buvo.
O tau gal siandien dar pranes, kaip dalijasi?
Uz poros savaiciu lauksim geru ziniu  nestuke.gif

Paguodei, jau galvojau kaimynės priskaičiavo lotuliukas.gif
Nesakė nieko dėl dalijimosi, iš sykio sakė kad ketvirtadienį spręsim ką ten šaldyti ar auginti iki bastocitų, tai supratau kad iki ketvirtadienio nieko ir nesužinosiu daugiau unsure.gif
Ir kas man liepė pietus valgyti, dabar pilvas tikrai kaip pas nestuke.gif ir nėr ką daryti doh.gif
Papildyta:
Dar norėjau jūsų paklausti - Dexamethason reikia tęsti gerti, ane? Ginė tik aspiriną ir Crenon prirašė, apie šitą nieko neužsiminė, bet schemoje rodyklė buvo nubrėžta tai turbūt neribotam laikui? g.gif
Atsakyti